Veckohoroskop V11 11/3-17/3

06 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan inleds med Månen i Vädurens tecken. Se vad elementet eld skapar för förutsättningar för dig.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med Månen i Vädurens tecken och det ger dig den extra styrka du behöver. Tisdagen och onsdagen blir bra dagar där du går från klarhet till klarhet, särskilt när det gäller ditt arbete. Torsdagen bjuder på praktiskt arbete och en chans till ett romantiskt möte. Fredagen handlar om att ha god kommunikation medan lördagen blir äventyrlig och annorlunda. På söndagen är det familjen som gäller. Det kan vara en släktträff, familjemiddag eller bara en söndagsfika med dina nära.

Oxen 20/4-20/5

Det här blir en annorlunda och rolig vecka. Du inleder i eld och måndag och tisdagen handlar om att sätta rutiner och få dina medarbetare att känna sig säkra. Onsdagen blir en dag som till stor del handlar om dig själv och om dina behov. På torsdagen börjar ett äventyr, det kan vara en weekendresa eller något spännande uppdrag på jobbet. Fredagen handlar om nya miljöer, god mat och att njuta av livet. Helgen blir rolig och varierande. Du går verkligen helt upp i nuet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en övertygelse i början av veckan om att du inte kan göra fel, på onsdagen upptäcker du att det kan du visst. Onsdagen och torsdagen handlar om att rätta till det som gått galet och att närma dig vissa uppgifter lite mer ödmjukt. Fredagen blir en händelserik och rolig dag då du har många järn i elden. Lördagen handlar om fysisk aktivitet och att röra på sig utomhus. Söndagen passar bra för projekt i hemmet och att investera i sig själv, det kan vara allt från kläder till smink.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om energi och att starta igång olika projekt. På tisdagen har du svårt att få ordning på dina tankar och det kan resultera i ett lättare kaos på jobbet. Under onsdagen går Månen i i Oxens tecken och elden dämpar sig till förmån för mer jordnära energier. Under torsdagen tar du dig an ett projekt som kan verka omöjligt, men tack vare ditt självförtroende så lyckas du. Fredagen handlar om etik medan lördagen blir en riktig vilodag. På söndagen tar du ett bra initiativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en måndag som alla andra. Du är på gott humör och du charmar en ny kollega. Tisdagen handlar om att vara snäll mot någon som beundrar dig. Onsdagen och torsdagen blir bra och effektiva dagar där du försöker hinna med så mycket som möjligt för att kunna få en lugnare avslutning på veckan. Fredagen handlar om din ekonomi och om räkningar. Lördagen blir en positiv dag som du gärna ägnar åt en hobby. Söndagen handlar om en vän som har råkat i svårigheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med mycket eld i ditt horoskop och som alltid när eld dominerar så blir du lite lättretlig. Tisdagen bjuder på en tankenöt och utmanar din förmåga att tänka självständigt. Under onsdagen försöker du slippa tråkiga uppgifter. Torsdagen handlar om samarbete och att öva din förmåga att lyssna på andra. På fredagen försöker du hitta en utväg ur ett löfte som du gett. Lördagen handlar om en gåva medan söndagen blir en härligt harmonisk dag där du umgås med familjen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en vilja att prestera i ditt tecken under måndagen och tisdagen och det ger dig förmågan att övervinna hinder. Onsdagen handlar om att tänka rätt medan torsdagen bjuder på värdefulla lärdomar och trevliga möten. På fredagen är du ganska tävlingsinriktad vilket är ovanligt för den milda Vågen. Det är en dag då du gärna utmanar din omgivning. Lördagen handlar om inomhusaktiviteter medan söndagen bjuder på ett varierande sällskap och en massa olika uppdrag som du ska hinna med.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med en härlig energi och flaggan i topp under onsdagen kan du få en energidipp, men då gäller det att du tänker positivt. Torsdagen handlar om att våga vara den du är, även om du sticker ut i mängden. Fredagen blir livlig och informativ. Under lördagen gör du något för någon annan medan söndagen handlar om att någon gör något för dig. Det blir en fin helg där vänskap och värme dominerar. I slutet på veckan väntar nyheter som rör din ekonomi eller framtid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med alldeles för mycket energi ditt horoskop. vanligtvis brukar det vara en bra drivkraft, men under måndagen förvirrar den mest. Tisdagen handlar om att stå på sig medan onsdagen blir en intressant dag som bjuder på nyheter. Torsdagen blir rolig och innovativ, du testar dig själv. Under fredagen har du lätt för att bli smickrad. Lördagen handlar om en träff och ett löfte medan söndagen bjuder på härliga aktiviteter, gärna utomhus om vädret samarbetar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket att tänka på under veckan. Måndagen och tisdagen fokuserar på träning och arbete. Onsdagen handlar om att organisera en resa eller en utflykt. Torsdagen blir en härlig dag även om det innebär en del väntan under vissa sekvenser. Fredagen bjuder på ett välkommet miljöombyte medan lördagen får dig att verkligen landa i helgen och i att vara ledig. Söndagen blir en riktig drömdag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en stressig vecka där du går från en uppgift till en annan. Det är mycket du ska hinna med under måndagen och tisdagen. Onsdagen innebär ett temporärt farväl av en familjemedlem, antingen ska hen eller du resa bort. Torsdagen blir en rolig, stressig och intensiv dag som bjuder på en välkommen överraskning. Fredagen handlar om att göra roliga aktiviteter i en inbjudande miljö. Under lördagen försöker du varva ned medan söndagen blir en riktigt härlig dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan lite i "friskt vågat hälften vunnet” mentalitet. Du gör saker annorlunda under måndagen och tisdagen, mest för att se om det går. Onsdagen handlar om att vara konsekvent i ditt sätt att agera medan torsdagen bjuder på både en utmaning och en fin komplimang. Under fredagen är du i ditt esse och du charmar din omgivning. Lördagen handlar om att ta hand om en familjemedlem som behöver dig. Under söndagen försöker du hinna med en hobby som kommit i skymundan.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons