Vecka 10 veckohoroskop 6/3-12/3

05 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan blir rolig men livlig så dag gäller att du är utsövd för att orka med. Början på veckan handlar om en konflikt och vikten av att kunna hålla sams. Onsdagen blir en rolig men bitvis krävande dag. Torsdagen och fredagen fokuserar mycket på utomhusaktiviteter. Fredagskvällen kan bjuda på ett annorlunda nöje. Lördagen blir intressant och lärorik medan söndagen ser ovanligt social ut. Det är då din charm får blomma ut.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan bra med både en plan för vad du vill få gjort men även tankar om framtiden. Tisdagen och onsdagen handlar om lärande och om att lära ut. Du hinner med mycket under de här dagarna och det gör att du slipper stressa i slutet av veckan. Torsdagen blir en mysig dag som du med fördel tillbringar tillsammans med en vän. Fredagen blir rolig men sen. Resten av helgen handlar om att njuta tillsammans med familjen.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan inleds med ett beslut som du måste fatta ganska omgående. Under onsdagen och torsdagen försöker du ha tålamod med barn eller djur. Du har svårt att hantera dessa personligheter, särskilt om du inte har någon direkt koppling till dem. Fredagen handlar om att våga ta egna initiativ, både privat och på jobbet. Lördagen och söndagen blir annorlunda dagar som bjuder på nya, härliga miljöer.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen inleder du något som du inte riktigt vet hur du ska avsluta. Tisdagen och onsdagen handlar om ett missförstånd. På torsdagen tar du ta i ett projekt som blivit liggande alldeles för länge. Fredagen bjuder på skratt och frihet. Under lördagen vill du vara med en person men hen verkar undvika dig. Veckans sista dag handlar om att hitta ditt inre lugn och om att samla energi för kommande vecka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan väntar en stor utmaning. Det är inget som kommer som en överraskning utan du har haft tid att förbereda dig. Tisdagen bjuder på lögner sockrade med beröm. Onsdagen blir väldigt utvecklande. Torsdagen och fredagen utmanar din förmåga att samarbeta. Under helgen tar du en paus från arbetet och ägnar gärna din tid åt en hobby som du har. Det blir ett härligt avbrott från vardagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns vårkänsla hos dig och det innebär att du är ovanligt pigg och entusiastisk. Under början av veckan märks en ovanlig nyfikenhet i ditt tecken. Du är mer intresserad både av vad som händer kring dig och allmänt skvaller. Under onsdagen försöker du reparera ett misstag. Torsdagen och fredagen blir härliga dagar. Lördagen bjuder på en överraskning medan söndagen handlar om utomhusaktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

På måndagen tar du dig vatten över huvudet. Du har gett dig in i ett projekt som kräver både mer tid och engagemang än du har just nu. Tisdagen och onsdagen handlar om att stärka vänskapsband. Under torsdagen avstyr du en mindre ekonomisk kris. Fredagen blir underhållande på ett nytt sätt. Lördagen handlar främst om familjen och om en fest eller middag. Söndagen blir intressant och utvecklande.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här veckan gäller det att du är på hugget. Det tycks komma upp en tjänst eller ett erbjudande som du väldigt gärna vill ha men då måste du vara snabb. Både måndagen och tisdagen kretsar kring en förändring som du vill göra. Onsdagen handlar om att fatta ett beslut. Torsdagen och fredagen blir produktiva dagar där du testar dina gränser. På helgen umgås du gärna med familjen eller med nära vänner.

Skytten 22/11-21/12

Under den här veckan så tvekar du mycket när det kommer till om du ska berätta något du vet för en vän. Det är skönt att vara ärlig samtidigt så vet du att sanningen sårar mer än den hjälper din vän. Onsdagen kan bli en avgörande dag ekonomiskt sett. Torsdagen handlar om personliga utmaningar. Fredagen blir lättsam och bjuder på skratt. Helgen kretsar kring ett projekt i hemmet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan är det mycket både privat och på jobbet. Det hjälper inte att du är låg på energi och mest trött hela tiden. Måndagen och torsdagen blir riktiga energidippar. På tisdagen kommer du ihop dig med en kollega. Onsdagen och fredagen ser sociala ut. Det blir de bästa dagarna den här veckan. Helgen handlar om att arbeta, antingen med ett projekt i hemmet, en hobby eller på jobbet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan är det många beslut som ska tas så det gäller att du är på topp. Du ska också medla mellan två grupper som har svårt att förstå varandra. Början på veckan blir stressig medan slutet av perioden ser lugnare ut. Helgen handlar helt och hållet om ett projekt som du påbörjat. Du har kommit en bra bit men inte så lång som du hoppats på så därför viger du den här helgen för att komma vidare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar hårt i början av den här veckan och det går bra enda fram tills att all ork tar slut fram emot torsdagen. Efter det händer det inte så mycket jobbmässigt. Det kan till och med finnas en risk att du drar på dig en vårförkylning eller någon annan sjukdom den här perioden. Tisdagen och onsdagen är det bästa dagarna att fatta ekonomiska beslut. Fredagen och lördagen blir lugna medan söndagen kan bli lite mer livlig.

Annons
Innehåller annonslänkar