Veckans horoskop 27/2 – 5/3

26 feb, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Se ditt horoskop för kommande veckan här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska stressig inledning på veckan. Du känner dig maktlös inför uppgifter som dina chefer lagt på dig. Under onsdagen kan du dra på dig en förkylning eller infektion. Fredagen och helgen handlar om att återhämta sig och att tillåta sig vara sjuk. Under helgen väntar en del nyheter som rör hela familjen. Här finns det en chans att förändra vissa av era planer inför sommaren.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska tung. Trots att du blivit lovad hjälp så uteblir den. Tisdagen handlar om att komma ikapp, men också om att fokusera på detaljer och planera framåt, du feedback och ros av en chef. Onsdagen handlar om att träna eller röra på sig. Fredagen blir jobbig inledningsvis men slutar på topp. Helgen handlar om ett gemensamt projekt inom familjen. Det blir en bra distraktion från vardagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

I början av veckan finns det mycket ilska i ditt horoskop och risken är stor att den riktas mot oskyldiga personer. Försök att hålla koll på ditt humör. Onsdagen handlar om en utgifter. Torsdagen bjuder på skratt och fredagen blir riktigt flirtig. Under lördagen försöker du få en vän att fatta rätt beslut. Söndagen handlar om utomhusaktiviteter och om en äldre släkting som du träffar alldeles för sällan.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en fråga som bekymrar dig i börja av veckan. Det verkar vara relaterad till arbetet. Under onsdag och torsdag har du goda chanser att träffa nya trevliga bekanta. Fredagen handlar om att ta risker. Lördag och söndag blir lite mer fysiskt aktiva dagar. Under helgen passar du även på att träffa vänner och gå ut och roa dig. Just nu påverkas du en del av Venus och det gör dig ovanligt social och utåtriktad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckan inleds positivt. Du har en massa energi från Solen som följer dig fram till onsdagen. Det här är en bra period att sätta igång med nya projekt. Torsdagen handlar om diskretion. Du gillar skvaller men du vet även värdet av att kunna hålla tyst när det krävs av dig. Fredagen blir lärorik och utvecklande. Helgen handlar om hemmet och om att skapa en miljö att trivas i. Det blir två kreativa och roliga dagar..

Jungfrun 23/8-22/9

Under början av veckan är din energi lite låg och då kan du ha svårt med konflikthantering och stress. Ju längre veckan går ju mer energi flödar in i ditt horoskop och du bör därför ta dig an lite mer utmanande uppgifter i slutet av veckan. Under onsdagen får du svar på en viktig fråga. Torsdag och fredag handlar om respekt. Helgen blir rolig och annorlunda. Använd dig av din fantasi och våga utmana dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Mycker i Vågens horoskop handlar om jämvikt och balans. Att hitta harmonin i vardagen är inte alltid enkelt, men för dig är det en nödvändighet. På torsdagen och fredagen måste du kompromissa. Lördagen handlar om en vän som går igenom en jobbig tid. Du vill finnas där för hen, samtidigt vill du att hen ska ta sig ur den här perioden starkare och mer självständig. Söndagen blir lugn men väldigt energigivande.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns så många möjligheter i ditt horoskop och ett eller flera projekt presenteras för dig redan i början på veckan. På tisdagen bör du vara snabb i dina beslut. Onsdagen och torsdagen kretsar kring pengar. Under fredagen möter du en person som gör starkt intryck på dig. Lördagen handlar om att komma över vissa rädslor som du har. Söndagen bjuder på god mat, härlig miljö och massor av värme.

Skytten 22/11-21/12

Just den här veckan finns det en kollega som utmanar ditt sinne för rätt och fel lite extra. Under början av veckan få du konfronteras med din egna moraliska kod. På tisdag och torsdag finns det någon som lyser upp din dag lite extra. Fredagen blir en rolig dag som bjuder på en blandning av utmaningar och nöjen. Lördagen blir en riktig vilodag. Söndagen tillbringas gärna med trevliga vänner eller med din familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en ganska lugn vecka att se fram emot. Du gör många saker som enbart är för ditt eget välbefinnandes skull. Måndagen och tisdagen handlar om vänskap och om minnen. Onsdagen kan bjuda på nöjen. Torsdagen blir en intensiv dag men en ganska lugn kväll. På fredagen går du gärna ut och festar eller träffar vänner. Lördagen handlar om ett projekt . På söndagen pysslar du gärna och gör fint.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det är lite lugnare på jobbet den här veckan så du passar på att ta en eller flera dagar ledigt för att ägna dem åt en hobby eller ett hemmaprojekt. Måndagen och tisdagen handlar om att vara praktisk. Under onsdag undviker du en konflikt som håller på att eskalera. Torsdagen bli intressant. Fredagen bjuder på fredagsmys medan lördagen blir mer aktiv. Under söndagen försöker du hinna med att träffa lite vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser inga möjligheter att undvika ett jobbigt samtal den här måndagen. Luften måste rensas. Onsdagen blir en ovanligt kreativ dag där du släpper loss din fantasi på ett helt nytt sätt. Torsdagen handlar om disciplin. Slutet på veckan bjuder på en riktigt tuff utmaning. Även om fredagen blir lugnet före stormen så blir resten av helgen både fysiskt och psykiskt utmanande på ett bra sätt. Du lär dig vart dina gränser går.

Annons