Veckans horoskop vecka 9 måndag 26/2-söndag 3/3

21 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
På torsdagen går Månen in i Skorpionens tecken vilket är förknippat med attraktion, passion och starka känslor. Ta reda på hur det påverkar ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan harmoniskt och socialt. Både måndagen och tisdagen handlar om din inre balans och om jämvikt i vardagen. Under onsdagen försöker du medla mellan två personer som ständigt bråkar. Även om du inte är den bästa på kompromisser lyckas du hitta lösningar som passar båda. Torsdagen handlar om begär medan fredagen blir en stressig men givande dag. Helgen bjuder på mycket utomhusaktiviteter, särskilt om det är fint väder. Du mår bra av ljuset och den friska luften.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra inledning på veckan. Tempot på jobbet är något lugnare och du får möjlighet att komma ikapp med saker som du ligger efter med. Tisdagen och onsdagen blir dagar då kunskap står i fokus, du vill gärna utveckla dig mer. Under torsdagen försöker du resonera med en person som är envisare än vad du är och du inser att det blir svårt. Fredagen handlar om skvaller, vänner och att ha kul medan lördagen bjuder på en ganska harmonisk och lugn dag. Söndagen kretsar kring djur eller barn.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska jobbig inledning på veckan eftersom du känner en viss oro över framtiden. Du inväntar ett besked av något slag och när det dröjer så jagar du upp dig själv. Onsdagen handlar om att vara stark i sin övertygelse medan torsdagen blir en aktiv dag då du har fullt upp. Under fredagen kan du vara något av en retsticka och fälla lite syrliga pikar. Lördagen handlar om massor av positiv energi och att hålla sig aktiv. Söndagen bjuder på något av en gåta som du vill lösa.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen kan du känna en viss tveksamhet när det gäller vissa typer av uppgifter. Tisdagen är en rolig dag som går fort, då får du lära dig nya saker. Onsdagen och torsdagen blir dagar som både handlar om en inre balans och om vikten att följa sitt hjärta. Det här är dagar då känslorna fått styra. Fredagen handlar om att utmana sig själv på olika sätt. Lördagen blir intressant eftersom du vistas i en ny miljö. På söndagen passar du på att planera inför en lite längre resa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen försöker du aktivera en vän eller släkting som inte mår så bra. Tisdagen och onsdagen handlar om omtanke om andra och att hjälpa till. På torsdagen tar du flera bra initiativ, något som uppmärksammas av din mentor eller chef. Fredagen handlar om att göra rätt saker vid rätt tidpunkt, det kan vara en balansgång. Lördagen blir en rolig dag där utomhusaktiviteter rekommenderas. Söndagen handlar om en släkting och om att lyssna på något som hen vill berätta för dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en tvekan när det kommer till dina känslor i början av veckan. En rätt så ny relation kändes så bra till nyligen och nu är du inte lika säker längre. Under tisdagen och onsdagen pratar du mycket med en kompis för att se om du kan reda ut vad du känner. Torsdagen handlar om passion och bejaka sitt hjärta medan fredagen blir mindre fokus på dig själv och mer på arbete och familj. Helgen handlar om fysiska utmaningar och aktivitet. Har du möjlighet så testar du gärna en ny sport.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med Månen i ditt eget tecken och det skapar harmoni och stabilitet. Måndag till onsdag är bra dagar att utmana dig själv inom nya områden. Det dubbla inflytandet från Vågen ger dig ett ökat självförtroende och får dig att ta för dig mer oavsett om det är i ett privat intresse eller på jobbet. Torsdagen handlar om att se en kollega. Fredagen blir en social och aktiv dag som går fort. På helgen kommer det in eld i ditt horoskop och det får dig att bli mer fysiskt aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en eftertänksamhet i ditt tecken under måndagen. Du ifrågasätter ett beslut som du tagit. Tisdagen handlar om att ta tag i större uppdrag och mer komplicerade uppgifter. På onsdagen glömmer du en viktig detalj som du får rätta till eller göra om under torsdagen. På fredagen är det fest som gäller, det är en dag då du unnar dig lyx. Lördagen handlar om hem och familj. Det blir en mysig dag med betoning på gemensamma aktiviteter. Söndagen kretsar kring ekonomin.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns motstridiga känslor hos dig i början av veckan. Du står och vacklar i ett beslut som du är på väg att ta och du kan behöva vägledning. Onsdagen blir en intressant dag där du får möjligheten att lära känna en ny kollega lite bättre. Torsdagen handlar om ilska och att svälja sin frustration, något som den impulsiva Skytten tycker är svårt. På fredagen charmar du din omgivning med din värme och humor. Helgen ser ut att bjuda på ett mindre miljöombyte. Det blir härliga dagar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan i Vågens tecken och du är också ovanligt harmonisk och glad under måndagen och tisdagen. Onsdagen bjuder på en fysisk utmaning där du får möjlighet att träffa personer du inte sett på länge. På torsdagen får du ett oväntat beröm som gör dig stolt. Fredagen handlar om ett test där du briljerar, det blir något att fira. Lördagen blir en riktig utomhusdag som bjuder på ett överflöd av aktivitet och frisk luft. Söndagen handlar om att ta hand om dig själv och skämma bort dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att skjuta fram eller helt boka om en resa. På tisdagen försöker du få ihop ett antal olika detaljer som inte stämmer, det är ett tålamodskrävande jobb. Onsdagen och torsdagen blir dagar då du måste vara försiktig med hur du uttrycker dig. Här kommer din diplomatiska sida till sin rätt. Fredagen blir mysig och väldigt familjär. På lördagen passar du på att uträtta en del ärenden medan söndagen handlar om en hobby och om att komma ut i naturen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en viss vaksamhet hos dig under måndagen och tisdagen, du är orolig att bli lurad i affärer de här dagarna. Onsdagen handlar om ett personligt fynd som en möbel eller ett klädesplagg. På torsdagen diskuterar du ganska vilt med en kollega, ni har ofta väldigt olika åsikter. Fredagen handlar om ett beslut som har med pengar att göra. Helgen kretsar kring kärlek och närhet, särskilt för förälskade Fiskar. Är du singel är det här bra dagar om du är öppen för att möta kärleken.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons