Veckohoroskop v8 måndag 20/2-söndag 26/2

19 feb, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

på måndagen är du ganska kaxig och det kan irritera en äldre kollega som tycker du tar för mycket plats. Under tisdagen och onsdagen är det hög stresströskel som gäller. Fredagen fokuserar på detaljer men är också en dag som handlar om starka känslor. Lördagen blir den mest harmoniska och rofyllda dagen den här veckan. På söndagen försöker du medla i en familjekonflikt. Risken är att du hamnar i kläm.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen försöker du hitta på en ursäkt för att slippa vissa jobbiga personer. Det är inte så enkelt eftersom just de här personerna vill umgås med dig. Tisdagen handlar om att samla tankarna och få koll på ekonomin. Under onsdagen är en aktivitet inställd, men det tycker du är ganska skönt. Fredagen och lördagen blir roliga och aktiva dagar som kan bjuda på ett miljöombyte. Söndagen handlar om återhämtning.

Tvillingarna 21/5-20/6

I början av veckan ställer du många krav både på dina kollegor och på dina chefer. Under onsdagen försöker du kompromissa med en person som du tycker det är svårt att komma överens med. Torsdagen handlar om självförtroende. På fredagen finns det goda möjligheter att vidga sin bekantskapskrets. Lördagen och söndagen kretsar främst kring familjen och kring gemensamma aktiviteter.Det blir en bra avslutning på veckan.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något busigt i ditt tecken den här veckan. Det genomsyrar hela perioden men är tydligast måndag till onsdag då du kan tänkas hitta på alla möjliga upptåg. Torsdagen blir intressant och lärorik. Under fredagen försöker du flirta lite med en kollega. Lördagen handlar om att vara ärlig, både mot andra och dig själv. Söndagen ser ut att bli den aktivaste dagen den här veckan. Du avslutar på topp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen försöker du köra något av en gissningslek, du har bara vissa fakta att gå efter när du ska fatta ett beslut men du känner att du skulle behöva veta mer. Onsdagen och torsdagen blir roliga och kreativa dagar. Fredagen handlar om pengar. Under lördagen umgås du med familjen och söndagen blir en riktigt lat historia. Veckans sista dag avslutas med nyheter som rör sommaren.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en hel del bollar i luften just nu, både privat och på arbetet. Början på veckan handlar om att göra upp en plan för ditt arbete så du fördelar jobbet jämt. Onsdagen bjuder på överraskande nyheter. Torsdagen blir riktigt social. Du möter en ny kollega och ni tycks klicka direkt. Fredagen handlar om ett löfte. Helgen blir trevlig, men inte så händelserik. Den här helgen handlar mer om återhämtning än äventyr.

Vågen 23/9-22/10

På måndagen börjar ett nytt äventyr för dig. Du är på en plats i livet som gör dig gott så njut. Tisdagen, onsdagen och torsdagen handlar om att etablera kontakter och om att hitta sin plats. Fredagen blir lite annorlunda. Den bjuder på variation och möjlighet till eftertanke. Under lördagen släpper du gärna loss. Antingen genom att bjuda hem vänner eller att gå ut. Söndagen handlar om att ta hand om en närstående.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

I början av veckan försöker du att jobba ihop med en person som går dig på nerverna. Det här blir påfrestande dagar med alldeles för lite sömn eftersom du funderar på hur du ska hantera din kollega. Torsdagen blir lugnare. Hen är ledig eller håller på med ett annat projekt. På fredagen bestämmer du dig för att prata om din situation med din chef. Helgen bjuder på ett välförtjänt lugn och ett miljöombyte.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen försöker du vara väldigt resonlig, även mot chefer som du tycker är för krävande. Onsdagen handlar om att stötta en vän i ett tufft beslut. Torsdagen bli informativ och utvecklande .Hela helgen andas frihet och glädje. Under den här helgen shoppar du en del och det finns en risk att du gör av med lite mycket pengar. Lördagen ser social ut och som singel är du ovanligt omsvärmad.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan handlar om att träna för att bli bra men också om att hitta ditt inre självförtroende. På måndagen och tisdagen är det bara överleva som gäller. Onsdagen bjuder på en del roliga utmaningar. Under torsdagen hittar du äntligen det flyt som du letar efter. Fredagen bjuder på en inre eller en fysisk resa. Lördagen blir den dag då du vill bevisa något för dig själv. Söndagen handlar om att sätta nya mål.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan börjar lite stressigt. Du har fler olika saker som du måste tag i och rapportera om. Under onsdagen kan ett möte med en chef ge dig bra nyheter som du kan jobba framåt med. Torsdagen handlar om att fokusera på detaljer. Fredagen och lördagen blir mysiga dagar med god mat och kanske ett litet miljöombyte. Söndagen handlar främst om frisk luft, trevliga vänner och en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckans tema är mod, både i arbetet och i privatlivet. Det är dags att du står upp för dig själv och ryter till när någon trampar dig på tårna. Det är också dags att du tar tag i ditt sociala liv lite mer. Onsdagen bjuder på nyheter från en familjemedlem. Torsdagen och fredagen blir aktiva dagar. Under helgen försöker du umgås med många olika grupper. Det kan vara vänner, kollegor eller familjen.

Annons