Veckans horoskop v8 19/2-25/2

14 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Under veckan är det Fullmåne i Jungfruns tecken, se hur det påverkar dig.
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med att du är social och glad. Du har mycket att göra på jobbet och det finns en tendens att dina kollegor är intressantare än dina arbetsuppgifter. På onsdagen kommer det in dubbel eld och så länge du kan fokusera på den så får du bra drivkraft både privat och på jobbet. Du blir modigare under torsdagen och kanske vågar du säga ärligt hur du känner till en vän eller kollega. Fredagen blir en bra men bitvis stressig dag. Lördagen handlar om noggrannhet medan söndagen handlar om kreativitet.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med massor av idéer och en vilja att driva ihop gruppen ännu mer. Tisdagen blir intressant och utbildande medan onsdagen ger dig lite mer frihet att göra som du vill. Torsdagen handlar om att våga och att visa att du har bra idéer. På fredagen är du livfull och charmig, en bra dag att hitta nya vänner. Under lördagen är det Fullmåne i jord och det ger dig ett lugn och en bra känsla rörande framtiden. Söndagen bjuder på roliga nyheter och på lite utomhusmys med vänner.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med att ha mycket åsikter och vara väldigt känslig, du läser in undertexter som inte finns där. Tisdagen blir en intressant dag där du utmanar dig själv inom ett konstnärligt område. Torsdagen handlar om eld och om att vilja göra saker som gynnar dig själv. Fredagen blir en fysiskt aktiv dag där du gärna tränar, tar en promenad eller kanske går ut och dansar. Lördagen bjuder på en insikt om din nuvarande situation, en dag då du fattar beslut. Söndagen handlar om ett löfte till en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du startar veckan med dubbel energi från ditt eget tecken och det gör att både måndagen och tisdagen blir roliga och sociala dagar där det finns goda chanser att möta någon med samma härliga energi som du själv. Under onsdagen är det full fart och då gäller det att hålla igång. Om du är trött kommer du missa viktiga detaljer. Torsdagen börjar löftesrik, men en rad mindre misstag kan göra dagen jobbig. Fredagen och resten av helgen bjuder både på variation, kreativitet och glädje.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite grinig under måndagen och tisdagen och det finns en risk att ditt dåliga humör går ut över fel person. Onsdagen handlar om ekonomi och om att göra av med alldeles för mycket pengar. Lejonet kan vara slösaktig ibland. Torsdagen och fredagen blir intressanta dagar där ditt intellekt utmanas. Under lördagens Fullmåne kan du uppleva en rastlöshet som kommer sig av att du inte fattat ett beslut än. Söndagen bjuder på en insikt och en möjlighet att ta hand om dig själv lite extra.

Jungfrun 23/8-22/9

Du startar veckan vid gott mod men ett besked av något slag kan göra dig lite grinig. Det här är egentligen inga dåliga nyheter, bara nyheter som du inte väntat dig. Tisdagen handlar om att vara fokuserad medan onsdagen ger dig en ny och välbehövlig energikick. Under torsdagen och fredag samarbetar du tätt med en chef och upptäcker att nu två fungerar bra ihop. På lördagen är det Fullmåne i ditt egna tecken, ta tillvara på den härliga och starka energin som du får den här helgen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du börjar veckan med att tveka och den veligheten håller i sig fram till onsdag. Det som är viktigt att du inser att du inte ska fatta avgörande beslut de här dagarna eftersom du troligtvis kommer att ångra dig både en och två gånger. Torsdagen blir en berikande dag där du möter härliga människor. Fredagen handlar om ett kontrakt av något slag. Du binder upp dig för en längre tid. Under lördagen får du hjälp i det beslut som du hade svårt att fatta i början av veckan, Jungfrun ger dig den insikt du behöver.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns ett lugn hos dig under måndagen som inte funnits där på länge. Det verkar äntligen som om du landat i ett beslut som du gått och grubblat på. Under tisdagen och onsdagen försöker du hjälpa och vägleda en person som är ny, antingen på arbetet eller inom en hobby. Torsdagen blir en dag då ditt tålamod utmanas. Fredagen handlar om nya insikter medan lördagen bjuder på nya idéer och mycket familjemys. Under söndagen försöker du dra igång ett projekt hemma.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du startar veckan med lite lägre energi än du brukar ha. Kanske är du på väg att bli sjuk eller så sover du helt enkelt lite sämre än vanligt. Tisdagen och onsdagen handlar om att lyssna på kroppen och inte överanstränga dig. Torsdagen kan bjuda på en fantastisk möjlighet, men då måste du vara på plats på ditt arbete. Fredagen handlar om att tveka. Det kan vara en uppgift, ett projekt eller något så enkelt som om du ska gå ut på kvällen.Helgen bjuder på härliga möten och massor av god mat.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder den här veckan med att känna dig i lite sämre form än du brukar. Det kan vara att du har ont någonstans eller att du inte tränat på sista tiden. På tisdagen tvingas du samarbeta med en person som du inte förstår dig på. Onsdagen blir rolig och kreativ medan torsdagen handlar om en släkting och hens bekymmer. På fredagen bör du undvika intriger. Helgen blir en riktigt skön paus från vardagen. Då träffar du trevliga människor och ägnar dig åt berikande aktiviteter. Söndagen blir insiktsfull, annorlunda och delvis utmanande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något väldigt positivt hos dig under måndagen och tisdagen. Du tar gärna diskussioner och finner det uppfriskande med personer som inte tänker som du gör. Onsdagen handlar om att samla ihop fakta för ett rättvist erbjudande. På torsdagen har du goda chanser att göra en riktig bra affär oavsett om det gäller att du säljer eller köper eller kanske både och. Fredagen blir lite stressig och går alldeles för fort medan helgen bjuder på trevligt sällskap, ett kärt återseende och skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Veckan börjar med en mindre motgång som senare ska visa sig vara det bästa som kunde hända. Under tisdagen och onsdagen försöker du övertyga en familjemedlem att gå med på en idé som du har. Torsdagen handlar om en eldig energi som kan driva både dig och dina projekt framåt. Under fredagen känner du dig lite feg och vill inte stå upp för dina åsikter medan Fullmånen på lördagen ger dig styrka att säga ifrån. På söndagen umgås du gärna med släkt och familj.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons