V7 måndag 13/2-söndag 19/2 2023

12 feb, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

på måndagen måste du fundera lite över vad det är som händer i ditt liv just nu. Det har varit så mycket under kort tid att du behöver tid att smälta allt. Tisdagen och onsdagen handlar om att omgruppera sig och hitta ett nytt självförtroende i vardagen. Torsdagen blir en dag då du ifrågasätter mycket. Fredag och lördag handlar främst om familjen och om en gemensam aktivitet. Söndagen blir en skön paus i all aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Du har lite mer att göra än du brukar både privat och på jobbet. Av någon anledning är arbetsbördan högre den här veckan. Tisdagen blir intensiv, den bjuder både på en liten flirt, på hårt arbete och på några godsaker. Onsdagen gör du något som är nytt och som är lite obekvämt. Torsdagen och fredagen springer iväg. Under lördagen träffar du en saknad person. På söndagen fokuserar du på dig själv och på dina behov.

horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att medge att du gjort fel och det sitter långt inne. Under tisdagen och onsdagen tar du nya tag i ett projekt som legat på is ett tag. Torsdagen handlar om en vän och om er relation. Den här personen betyder allt för dig. Fredagen blir rolig och livlig, då är det främst fest och nöjen som gäller. Under lördagen och söndagen försöker du gör en vårrensning både fysiskt och mentalt.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Inledning på veckan ser ut att kantas av trötthet och eventuell sjukdom. Du är inte på topp energimässigt under måndagen och tisdagen. Onsdagen blir en dag då det är viktigt att stå för sitt ord. Torsdagen och fredagen handlar om att arbeta i grupp och om att dra sitt strå till stacken. Under lördagen undviker du en ganska jobbig släkting. Söndagen handlar om att slappna av och om att ta dagen som den kommer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under första delen av veckan satsar du allt på ett kort. För dig är det viktigt att ligga före. Det sker många förändringar på din arbetsplats just nu och du vill både se till att kunna dra nytta av situationen samtidigt som du försäkrar dig om att du inte missar något viktigt. Torsdagen handlar om en en utdragen konflikt. Fredagen blir lättsam och social. Lördagen handlar om att utmana dina rädslor. Söndagen fokuserar på vila.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen kan du vara lite vresig och du råkar trampa en kollega på tårna. Tisdag, onsdag och torsdag handlar om att kompromissa och om att anpassa sig, något du inte uppskattar. Fredagen fokuserar på ekonomi och på besparingar med lördagen blir mer lättsam och social. På söndagen utmanar du dig själv fysiskt. Du vill testa dina gränser för hur mycket du orkar ta ut dig och resultatet förvånar dig.

Vågen 23/9-22/10

Början av veckan handlar om att se saker för vad de är. Här gäller att vara ärlig mot sig själv. Både tisdagen och onsdagen kan bjuda på sociala utmaningar. Torsdagen blir en dag då jämvikt och harmoni är viktigt. Fredagen utmanar dina normer och ditt sätt att tänka. Lördagen handlar om en släkting och hens behov. På söndagen vill du bryta rutiner och det gör du förslagsvis genom en aktivitet som inte brukar ligga på din agenda.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen är du väldigt trött och det tar tid innan du kommer igång med arbetet. Du är ganska vresig den här dagen. Tisdagen handlar om att göra fynd både åt dig själv och andra. Under onsdagen och torsdagen bygger du upp en ny relation men en kollega. Ni har mycket gemensamt och det gör att ni blir snabbt vänner. Hela helgen blir social, passa på att gå ut med vänner eller ordna en fest hemma.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en hel del att fundera på under måndagen. Du får att val som innebär en förändring och kanske ett lönelyft, men måste du vara beredd att offra något som du du älskar att göra. Onsdagen blir ganska intensiv på ett bra sätt. Torsdagen och fredagen är kreativa och omväxlande dagar. På lördagen har du en möjlighet att träffa en vän som du inte ser så ofta. Söndagen handlar uteslutande om en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv inledning på veckan så det är bra att du är på topp både humör och energimässigt. Under onsdagen myser du gärna med en vän eller familjemedlem. Torsdagen handlar om att förbereda sig inför en resa. Fredagen bjuder en rolig aktivitet. Lördagen och söndagen handlar om att göra något för dig själv. Det blir dagar som kretsar kring privata mål och ambitioner men också om vänskap och nöjen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en förvirrande men samtidigt intressant inledning på veckan. Under måndagen tycks du bekanta dig med nya miljöer och människor. Det här är en typ av personer som ser på världen på ett annorlunda sätt. På onsdagen börjar du bli lite varm i kläderna och kan ta för dig mer. Torsdagen handlar om att förhandla. Fredagen och lördagen blir sociala och trevliga dagar. Söndagen handlar om ett privat projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen är du väldigt irriterad på en kollega som inte kan komma i tid. Tisdagen och onsdagen bygger på samarbete, både privat och på jobbet. Torsdagen blir en intensiv dag som börjar tidigt och slutar sent. Fredagen handlar om att försvara något som är viktigt för dig. Under lördagen försöker du aktivera dig lite mer utomhus. På söndagen är det dags att dra igång med en hobby som legat nere en tid.

Annons
Innehåller annonslänkar