Veckohoroskop v 7 måndag 12/2-söndag 18/2

07 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du börjar veckan bekvämt i ditt eget tecken och det ger dig den start på veckan som du behöver. Under både måndagen och tisdagen har du visioner och kraft nog att driva igenom dem. Onsdagen blir lugnare, då fokuserar du på vardagslyx och att träffa vänner. Torsdagen handlar om att möta personer på deras villkor. På fredagen går Venus in i Vattumannen och gör dig social och utåtriktad. Lördagen handlar om en dold passion medan söndagen bjuder på eftertanke och tid till att hitta en inre balans.

Oxen 20/4-20/5

Du startar veckan med mycket eld i ditt horoskop och det kan göra dig lite övertänd när det kommer till nya projekt. Dina kollegor kan uppleva dig som väldigt drivande under både måndagen och tisdagen. På onsdagen vandrar Månen passande nog in i Oxens tecken. Det blir en sensuell dag som fokuserar på kärlek, passion och närhet. Torsdagen handlar om ett avtal medan fredagen fokuserar på detaljer. På helgen behöver du få ett brejk från vardagen, gärna utomhus med familj eller vänner.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en övertygelse om att du gjort rätt val under måndagen men den övertygelsen övergår i tvivel ju längre veckan lider. Under onsdagen är du beredd att tänka om helt medan torsdagen ger dig ny information som försäkrar dig än en gång om att du tänkt rätt från början. Fredagen handlar om att slappna av och ta dagen lite som den kommer. Lördagen blir intensiv och fysiskt aktiv medan söndagen mer handlar om återhämtning, balans och vila. På kvällen får du glada nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

På måndagen är det viktigt att du fokuserar på det som är bra på jobbet. Tisdagen handlar om att överbygga problem och att hitta lösningar. Onsdagen kan bjuda på en romantisk överraskning eller en kärleksgest medan torsdagen handlar mest om att ta nya tag. Fredagen blir en trevlig dag och en aktiv kväll. Under helgen passar du på att skämma bort dig själv rejält. Det kan vara en weekendresa, en längre utflykt eller bara ett besök i en väldigt lyxig miljö. Du unnar dig allt och lite till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med en intensiv energi som kan uträtta storverka om du bara lyckas fokusera den på rätt sätt. På onsdagen kommer det in en lugnare influens och du börjar arbeta lite mer metodiskt och genomtänkt. På torsdagen går du från klarhet till klarhet medan fredagen kan bjuda på svidande kritik från en kollega som du beundrar. Här gäller det att skilja på sak och person. Helgen handlar om att göra något för en släkting eller familjemedlem. Det blir en fin och varm helg.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara envis och när det späs på med eld, vilket det gör i början av veckan, så blir du helt omedgörlig. Själv ser du inte hur enkelspårig du är, du tycker bara att du har rätt och alla andra har fel. Under onsdagen kommer det in jordenergi i ditt tecken vilket lugnar ned ditt humör och lockar fram en mer sensuell sida av din personlighet. Torsdagen handlar om att vara förståndig medan fredagen bjuder på nya kunskaper och intressanta miljöer. Helgen blir lugn och energigivande..

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du kan behöva lite eld i början av veckan. Du har kommit in i en rätt så stressig period arbetsmässigt och då är det viktigt att de inledande dagarna blir effektiva. Onsdagen handlar om att stanna upp och tänka efter medan en chef presenterar en helt ny idé under torsdagen. Fredagen bjuder på en härlig miljö, lite annorlunda människor och massor av skratt. På helgen försöker du komma ut så mycket som möjligt under de ljusa timmarna för att du behöver fylla på med Solenergi.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med passion och kärlek. Det kan vara en förälskelse, omtanke om en familjemedlem eller vän men det kan också röra passion för ett arbete eller en hobby. Under onsdagen blir du lite irriterad på allt gulligull och fjäsk. Du är av tanken att kärlek är något man ska ge hela tiden, inte bara en viss dag. Torsdagen och fredagen bjuder på ett upptåg av något slag. Det blir livfulla och roliga dagar. Lördagen handlar om att prata förnuft med en släkting medan söndagen blir avkopplande och mysig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra inledning på veckan där du får möjlighet att göra av med en hel del överskottsenergi som du har från helgen. Under tisdagen och onsdagen visar du extra omtanke när det kommer till din nära och kära och dina vänner. Torsdagen handlar om att göra saker för dig själv medan fredagen bjuder på en tävling av något slag. Lördagen handlar om att presentera en idé som du har medan söndagen bjuder på härlig utomhusvistelse och massor av god mat och trevligt sällskap.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig är det ett måste att göra så mycket som möjligt under måndagen och tisdagen så att du kan ha lite kul i slutet av veckan. Onsdagen handlar om en hemlig beundrare, en överraskning och möjligheten att testa något nytt. Torsdagen bjuder på mycket aktivitet och en massa roliga möten. Under fredagen försöker du locka ut en hemmasittare medan lördagen blir väldigt lugn och skön. Söndagen handlar om att utmana dig själv att göra något du inte brukar göra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en ganska trygg energi hos dig under början av veckan. Du är både drivande och väldigt systematisk på samma gång. Tisdagen bjuder på gofika medan onsdagen handlar om familjen, om god mat och om att visa omtanke. Under torsdagen bokar du in en aktivitet för sommaren. Fredagen bjuder på goda nyheter som rör ekonomin samt en möjlighet att göra ett riktigt fynd. Under helgen gör du gärna en utflykt till ett sommarställe eller en härlig skog för en långpromenad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med att göra en massa saker utan att egentligen få något gjort. Det handlar främst om att du påbörjar olika projekt, men har inte ro att avsluta dem. På onsdagen går Månen in i Oxens tecken och ger dig lite mer jordnära energi. Torsdagen handlar om passion och om att våga satsa. Under fredagen tar du ett steg tillbaka i en konflikt i hemmet. Lördagen bjuder på ny information och på ett ställningstagande medan söndagen blir en riktigt vilsam och fridfull dag .

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons