Vecka 6 måndag 6/2-söndag 12/2

05 feb, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att snurra till saker på jobbet i början av veckan. Det som känns som en stabil plan i början av dagen tenderar att urarta allt eftersom du ställs inför utmaningar som du inte räknat med. Här gäller det att tänka fort och kunna vara flexibel. Under onsdag och torsdag behöver du råd i en ekonomisk fråga. Fredagen handlar om kärlek. Helgen blir skön och avslappnande, du vilar upp dig ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Början på veckan handlar om att komma ikapp både fysiskt och mentalt på jobbet. Det har varit lite stökigt en tid men nu börjar din energi att återvända och med den din vilja få ordning. Under mitten av perioden är du ivrig att vinna någons gillande. Fredagen handlar om förberedelser och om en vän. Lördagen består av olika små projekt. Under söndagen är du på pysselhumör och vill göra fint omkring dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med ett rejält gräl med en nära vän eller din partner. Det handlar om grundläggande värderingar och om olikheter. Under mitten av veckan försöker du att dra ett streck över allt som hänt och det gör du genom att verkligen bjuda till. Under fredagen får du ett annorlunda förslag. Lördagen och söndagen blir aktiva dagar som du mer än gärna tillbringar utomhus. Du njuter av att vara ledig.

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir stökig och det finns en risk att du får jobba över. På tisdagen har du bättre kontroll, men upplever fortfarande att hela jobbsituationen är ganska påfrestande. På onsdagen finns det en vän som behöver ditt råd. Torsdagen och fredagen ser rätt så lättsamma och sociala ut. Under helgen verkar du ha bokat in en aktivitet som tar mycket av din tid i anspråk. Det är är något du varken vill eller kan säga nej till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska komplicerad inledning på veckan. Du brottas med ett problem som förföljt dig en tid och som du ännu inte riktigt har kontroll över. Under torsdagen blir du involverad i ett drama på arbetet. Här gäller det att stå upp för vad du tror på. På fredagen vill du ut och träffa nya människor. Solen tillsammans med Venus gör dig ovanligt social. Även under helgen umgås du mycket med släkt och vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en bra start på veckan. Mars ger dig energin att driva igenom tunga projekt på ett smidigt sätt. Under onsdagen och torsdagen försöker du hitta en kompromiss med en ganska bångstyrig släkting. Fredagen handlar om att koppla av och om att umgås med dina vänner. Lördagen ser fysiskt aktiv ut medan söndagen kan innefatta shopping och nyförvärv. Söndagskvällen handlar om nära vänskap och om förtroenden.

Vågen 23/9-22/10

Under den här veckan vill du vara på ett helt annat ställe än det du befinner dig på. Du är trött på det mesta från vädret till vardagen. Under tisdagen bestämmer du dig för att ta en brejk och försöka hitta ny energi. Onsdagen handlar om mindfullness och om att befinna sig i nuet. Torsdagen och fredagen blir roliga men stressiga dagar. Helgen handlar om nya upplevelser och en ny, inspirerande miljö.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du är på toppenhumör under den största delen av den här veckan. Måndagen och tisdagen handlar om att lära sig nya saker och om att implementera dem i din vardag. Under onsdagen söker du ekonomiska råd hos en kunnig vän. Fredagen handlar om ett lite jobbigare avslut. Lördagen och söndagen blir aktiva dagar som du med fördel tillbringar utomhus. Under söndagen får du nyheter om en släkting.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen försöker du i princip bara att överleva. Det kan vara att du börjar bli sjuk eller att du bara är väldigt vintertrött. Under onsdagen känns det lite bättre även om du fortfarande är seg. På torsdagen hamnar du i en ganska knivig situation där etik ställ gentemot lojalitet. Fredagen handlar om att känna förtroende för din chef. Helgen blir livlig och intensiv. Du har bokat in mycket båda dagarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir en fartfull och intensiv vecka. Under måndagen och tisdagen har du en lång startsträcka som gör att du inte är lika effektiv som du brukar. Onsdagen ser ovanligt pysslig och harmonisk ut. Du gör saker som får dig att må bra. Torsdagen blir intensiv men rolig. Fredagen handlar om att hjälpa en vän. Under lördagen blir du irriterad på en vän eller kollega som lämnar dig i sticket. Söndagen blir riktigt lugn och skön.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

För dig startar den här veckan lugnt men slutar i ett riktigt äventyr. De inledande dagarna handlar om att samla ihop sig, förbereda och avsluta olika projekt på jobbet. Privat försöker du se till att hinna med en hobby eller träning. Under torsdagen är det mycket som ska hinnas med, det ser ut som du kan vara på väg att resa bort. Fredagen blir lång och intensiv. Helgen handlar om nya miljöer och unika upplevelser.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder den här veckan storslaget med en mängd idéer och visioner. Allt eftersom dagarna går tvingas du dra ned lite på din ambtionsnivå, du inser att du varken har tiden eller medeln till att förverkliga allt just nu. Under torsdagen får du oväntad uppmärksamhet av en chef. Fredagen handlar om fest och att ha kul. Helgen blir lagom aktiv. Du sätter igång många hemmaprojekt men du avslutar inte lika många.

Annons