Veckans horoskop vecka 6 måndag 5/2- söndag 11/2

31 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
På fredag är det både supermåne och nymåne i Vattumannens tecken, se hur det påverkar ditt horoskop för vecka 6.
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med mycket eld och det gör att du får en energisk måndag där du kan få mycket gjort om du lyckas fokusera på rätt saker. Tisdagen bjuder på humor medan onsdagen blir mer stabil. Då jobbar du helst själv. Under torsdagen har du lätt att diskutera och vinna argument. På fredagen kan du uppleva att du dras till det som är komplicerat. Lördagen handlar om vänskap medan söndagen är en bra dag att starta nya projekt på. Då är du väldigt flexibel och öppen för allt nytt.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med bra energi som håller i sig under både måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om framtiden och om att sätta nya mål. På torsdagen kan du uppleva att du vill göra saker, helst med dina vänner. Fredagen talar om en nystart eller en möjlighet som är för bra för att stå över. Under lördagen har du många bollar i luften så skriv ned allt du inte gör på en gång, annars kommer du att glömma vad du ska göra. Söndagen blir lugnare, då fokuserar du på detaljer.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen är du charmen själv, särskilt mot personer som du inte känner. Tisdagen handlar om att låta det som hänt vara och gå vidare. Under onsdagen försöker du anpassa dig till en omöjlig situation. Du vill inte orsaka besvär den här dagen. Torsdagen handlar om att ha god kommunikation medan fredagen kan bjuda på en mental prövning. Supermånen gör dig extra känslig för förändringar. Under lördagen tar du nya tag medan söndagen främst handlar om vänner och familj.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ett driv i ditt horoskop de första dagarna den här veckan så ska du påbörja nya projekt ska du göra det under måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att stanna upp och fundera medan torsdagen bjuder på en härlig och social dag. Under fredagen kan du känna dig konstig. Supermånen gör dig känslig både för din omgivning och för dina egna känslor. Du har en stark intuition den här dagen. Hela helgen handlar om att vara rak och att inte tulla på sanningen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns dubbel eld i början av veckan och det kan göra dig både ivrig och lite splittrad. Du kan ha svårt att fokusera din energi på rätt saker. Onsdagen handlar om struktur och att jobba på medan torsdagen blir mer utåtriktad och kreativ. Under fredagen kan vissa frågor kännas väldigt aktuella igen. Det här är saker som du brottats med tidigare och som nu gör sig påminda igen. Lördagen handlar om en hobby medan söndagen fokuserar mer på hemmet och på att göra vårfint hemma.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen kan du vara lite av en retsticka och det är inte säkert att dina kollegor uppskattar din humor. Tisdagen och onsdagen är dagar som bjuder på ny kunskap och kreativitet. Torsdagen handlar om att tänka utanför boxen och att våga mer än vanligt. Fredagen blir en dag fyllda av skaparlust och initiativförmåga. Supermånen gör dig extra mottaglig för konstnärlig påverkan. Lördagen handlar om att kunna vara bestämd medan söndagen bjuder på en välkommen överraskning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns en ganska skön känsla i ditt tecken under måndagen och tisdagen så ta till vara på den. Onsdagen bjuder på en rolig förändring men också på en konflikt som har med arbetet att göra. Under torsdagen tar du nya tag och fredagen blir en av de mer intressanta dagarna det här året. Du kommer att känna och förnimma saker som du aldrig upplevt tidigare. Lördagen handlar om att tänka positivt medan söndagen bjuder på ett segdraget familjedrama som det är dags att sätta stopp för.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en rastlöshet hos dig under måndagen och tisdagen. Det är lite känslan före stormen. Onsdagen handlar om att stå för det du tror på även om det kostar på. Torsdagen blir en bra dag där du får tillfälle att prata en hel del med en ny och väldigt intressant kollega. På fredagen kan vissa saker dras till sin sptes och du upplever en oro och en temporär känsla av hjälplöshet. Under lördagen får du ny och positiv energi medan söndagen handlar om ett avslut och en ny början.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går in i veckan med dubbel energi från Eld och ditt egna tecken. Inledningsvis är du på topp och känner dig ostoppbar. Onsdagen handlar om att skapa ordning omkring sig, något som du avskyr att göra. Torsdagen blir en rolig och utvecklande dag där du träffar nya människor med intressanta bakgrunder. Supermånen på fredagen kan lägga grunden för en nystart av något slag. Tillåt dig sjäklv gå vidare. Helgen fokuserar på de saker som ligger dig närmast om hjärtat. Det blir en bra helg.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en härlig dynamik och energi ditt horoskop i inledningen av veckan. Tisdagen bjuder på goda nyheter medan onsdagen handlar om en överraskning. På torsdagen lär du känna nya människor och fredagen bjuder både på en utmaning, en bra prestation och ett val som du gör. Under lördagen försöker du hålla tempot uppe även om du är trött. Söndagen handlar om möjligheten att få resa tillsammans med en vän. Det blir en dag fylld av storslagna drömmar.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan väldigt vardagligt. Måndagen handlar om rutinarbete och tisdagen bjuder på en mindre konflikt och vissa problem som du förväntas lösa. Under onsdagen vågar du skruva ned tempot rejält. Torsdagen handlar om utomhusaktiviteter och om att träffa människor med samma intressen som du har. På fredagen känner du att det är en förändring på ingång. En lyckad affär skapar en grund för det nya. Helgen handlar om att komma bort och göra lite annorlunda saker.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska stressig inledning på veckan. Både måndagen och tisdagen handlar främst om att hinna med saker som du ligger efter med. Onsdagen bjuder på en överraskning med torsdagen blir en ganska intensiv dag där du tvingas att konfrontera en chef och hens fördomar. Under fredagen ger Supermånen dig modet att avsluta något som inte är bra för dig. Helgen bjuder på en trevlig date, det kan vara med en partner, en vän eller en familjemedlem. Det blir bra dagar.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons