Vecka 5 måndag 30/1- söndag 5/2

29 jan, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under de inledande dagarna den här veckan ligger fokus på att hinna med. Det har varit lite upp och ned med din ork den senaste tiden och det avspeglar sig i ditt arbete. Lägg till att många är sjuka vilket bidrar med ytterligare en stressfaktor. Torsdagen och fredagen handlar om en ny person som du möter. Helgen blir intensivt på ett bra sätt. Du laddar batterierna och umgås med härliga människor.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen och tisdagen är det full fart som gäller. Du har en chef som fått för sig att hen ska ändra på en massa saker och det ser ut som det blir du som får genomföra hens planer. Mitten av veckan blir lugn och skön. På torsdagen träffar du en kär vän. Fredagen och lördagen handlar om att fira en eller flera personer. Söndagen bjuder på en kortare resa. Det blir en trevlig men ganska intensiv dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket att fundera påi början av veckan. Mycket tycks kretsa kring rutiner och upplägg. Onsdag torsdag blir roliga och aktiva dagar där du känner dig ovanligt pigg och utvilad. Bra dagar att ta tag i dina nyårslöften på. Fredagen handlar om fest. Slutet på veckan kretsar kring ett firande och kring nära vänner och släkt. Det blir en trevlig men periodvis intensiv helg. Försök att inte boka in för mycket.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i flera ganska långtråkiga projekt den här veckan. Helgen har gett dig energi och fått dig att tro på framtiden igen. Nu när dagarna blir längre och varmare så lever du upp igen särskilt i mitten på veckan. Fredagen och lördagen tycks fokusera på vänner och fest. Söndagen blir väldigt seg, du har svårt att motivera dig själv till att kliva upp ur sängen. Lyssna på din kropp, du behöver vila.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan har du lätt för att hamna i konflikt med olika människor. Du är kinkig och ganska snarstyúcken. Särskilt på tisdagen har du en förmåga att muckar gräl med allt och alla. Onsdagen blir lite mer harmonisk. På torsdag fredag försöker du övertyga en vän att pröva på något som ligger utanför hens comfort zone. Helgen blir livfull. Du kan ha en kortare resa eller en utflykt planerad under lördagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tänker praktiskt, särskilt i början av veckan. För dig finns det en tjusning i att lägga upp ditt arbete på ett logiskt sätt. Under tisdagen kan ett personalmöte urarta och du blir den som får medla i konflikten. På onsdagen passar du på att träffa en efterlängtad vän. Torsdagen och fredagen handlar om att jobba i grupp och om att vara social. Helgen ser ovanligt lugn ut. Du tar de här dagarna till att fundera över livet.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen och tisdagen blir intressanta dagar då du kan vara lite mer kreativ än vanligt. Du har fått förtroendet att genomföra ett projekt på jobbet och det ger dig fria tyglar. Under mitten av veckan finns det risk att du impulsshoppar. Fredagen blir en rolig dag som fokuserar på de mer sociala bitarna på jobbet. Under lördag blir du riktigt arg på en släkting som inte vill lyssna ordentligt. Söndagen blir fysiskt aktiv.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns inget som är rätt och fel i början på veckan utan du bör helt och fullt lita på dina instinkter. Just nu förstärks din intuition av Månens position och det hjälper dig att fatta rätt beslut. Onsdagen handlar om en etiskt knepig fråga. Under torsdagen och fredagen är det ekonomi som gäller. Du planerar inför sommaren och en semester. Helgen blir väldigt familjär. Då är det främst släkt och familj i fokus.

Skytten 22/11-21/12

Under början av veckan kan du vara lite kort i humöret. Du har en negativ påverkan i ditt horoskop som gör att du blir arg för minsta provokation. Mitten av veckan handlar om att fatta snabba beslut och om att acklimatisera sig till förändringar. Fredagen blir en ren festdag där du umgås med dina vänner. Under lördagen och söndagen satsar du på en mer hälsosam stil. Det kan vara träning, nyttig mat eller yoga.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött i början av veckan och du aktiverar dig inte lika mycket som du brukar. Det kan vara att du dragit på dig en infektion av något slag. Lyssna på din kropp. Även om du mår bättre under onsdagen och torsdagen så ska du vara försiktig med att träna så du inte blir sjuk igen. Fredagen handlar om en kollega och om hens attityd gentemot dig. Helgen blir jättemysig. Då kombinerar du fysisk aktivitet med släktmys.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan är det mycket att göra och du har inte riktigt tid med en massa privata aktiviteter eftersom det mesta handlar om jobbet. Vad som är viktigt den här veckan är att du fokuserar på rätt saker och att du prioriterar bort det du inte behöver göra. Torsdagen blir intressant dag då får roliga nyheter. Under fredagen försöker du hinna med ett privat projekt. Helgen handlar om familjen och om att samarbeta.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att förhandla och få till bra villkor, antingen för dig själv eller någon annan. Under tisdagen och onsdagen försöker du fokusera på en liten detalj som hela tiden tycks bli fel. Torsdagen handlar om ett vad. Fredagen och lördagen ser sociala ut. Du passar på att umgås med dina vänner eller din familj. Under söndagen får du möjligheten att överraska en person som gjort mycket för dig.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons