Veckohoroskop v4 måndag 22/1-söndag 28/1

17 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du inleder veckan med att fokusera på din familj. Mycket från måndag till onsdag handlar om andra personers behov och din förmåga att finnas där och stötta. Torsdagen blir en energisk dag då du är social och utåtriktad. Fredagen handlar om att lära känna nya människor medan lördagen blir en dag då ekonomin står i fokus. På söndagen vill du gärna jobba praktiskt med dina händer. Det blir en kreativ dag där du gärna låter dina idéer få liv. På söndagen väntar även ett besked av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Under början av veckan kan du känna dig lite känslomässigt instabil. Tisdagen handlar om detaljer och om att tänka framåt. Under onsdagen försöker du fokusera på en familjemedlem och hens behov. Torsdagen handlar om dina idéer och hur du ska förverkliga dina planer. Det blir en rolig och utvecklande dag. Fredagen blir lugn och skön, då slipper du stressa. På lördagen hör en person från ditt förflutna av sig och det kan väcka många minnen. Söndagen blir en aktivitetsdag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan är du väldigt mjuk mot en kollega som du känner behöver lite extra omtanke. Tisdagen och onsdagen handlar om din förmåga att lösa problem. Torsdagen blir en härligt aktiv dag där du gärna är utomhus om det inte är för kallt. Tvillingen kan vara lite känslig mot kyla. Fredagen handlar om ett vad och om hur du hanterar en förlust. På lördagen tillåter du dig att vara riktigt lat. Under söndagen vill du gärna ta upp ett problem med en vän eller din partner.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del starka känslor i början av veckan och det kan göra att du överreagerar på feedback och kritik. Onsdagen handlar om att våga ta för sig i ett större sammanhang. På torsdagen får du ett erbjudande som du bör överväga. Fredagen handlar om ett löfte och om en vilja att göra saker rätt. Kvällen blir nöjesorienterad och rätt så sen. Det blir en kväll då du möter många spännande människor. Helgen lämpar sig att åka iväg och upptäcka nya, inspirerande miljöer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en trötthet i ditt tecken under måndagen och tisdagen som gör att du inte orkar ta tag i de problem som du stöter på. Onsdagen handlar om att söka hjälp från en vän eller chef. Torsdagen blir en energisk, på gränsen till stressig dag då du har mycket att göra. Under fredagen planerar du en fest eller middag för lite fler personer. Du får hjälp av en kreativ släkting eller vän. Lördagen handlar om pression och om att ha kul. Under söndagen passar du på att lyxa till det rejält.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en förmåga att säga fel saker till fel person under måndagen. Tisdagen handlar om ett erbjudande som har med din framtid att göra. Onsdagen blir en bra dag, särskilt för aktiva Jungfrur. Torsdagen handlar om att göra saker för dig själv och inte för andra, något du kan tycka är svårt. Fredagen blir en intressant dag då du utbyter information med en ny chef eller kollega. Lördagen handlar om familjen medan söndagen fokuserar på att vara utomhus och njuta av vinteraktiviteter.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är inte helt pigg i början av veckan. Mellan måndag och onsdag finns det en risk att du blir hemma eller att du går på halvfart. Du har aldrig varit särskilt bra på att lyssna på din kropp, men nu gör du det för en gångs skull. Torsdagen handlar om att starta upp, det kan vara både du själv och ditt arbete som det handlar om. Fredagen blir en stressig dag där du känner att du ligger två steg efter hela tiden. Under helgen passar du på att träffa en vän som du ser allt för sällan och som du saknar.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en stress och nervositet hos dig under måndagen och tisdagen. Onsdagen handlar om att göra rätt för sig. Torsdagen blir en bra dag då du lär dig nya saker och känner att du hela tiden utvecklas. Under fredagen passar du på att stjäla dig lite tid med en kollega som du upplever som attraktiv. Det handlar om några minuter här och där. Under eftermiddagen kan du föreslå en spontan AW för att få ännu mer tid med hen. Lördagen blir en rolig dag där du skrattar en hel del. Under söndagen försöker du etablera goda vanor i form av att gymma eller äta nyttigare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lite enformig måndag där du känner att du inte kommer någonstans. Tisdagen blir bättre, men då stressar du upp dig över allt du inte hunnit med på måndagen. Onsdagen handlar om att fokusera, något som inte är din starka sida. På torsdagen kan en konflikt röra upp starka känslor hos dig. Fredagen handlar om att fira något eller någon. Det blir en härlig dag. Under lördagen och söndagen verkar du planera eller förbereda en lite längre resa. Det kräver en hel del eftertanke.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att skapa nya, goda vanor. Du har även tagit ett beslut som kommer att påverka dina planer för våren, men du vet att du tänkt rätt. Onsdagen handlar om en familjemedlem och om att göra saker tillsammans. Under torsdagen planerar du inför helgen. Du kanske ska resa bort eller har en omfattande aktivitet inplanerad. Fredagen handlar om nya miljöer och lördagen och att ta ansvar. Du visar vilket virke du är gjord av. Söndagen bjuder på en unik upplevelse.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad i början av veckan för du ska försöka boka in en aktivitet eller resa med arbetet. Här gäller det att kunna kombinera ditt jobb med dina privata åtaganden. Onsdagen handlar om ett rationellt beslut medan torsdagen bjuder på olika lösningar på ett väldigt delikat problem. Du är glad att du äntligen kommer framåt. Fredagen blir en aktiv och mysig dag medan lördagen bjuder på en äkta familjeupplevelse. Söndagen blir en rolig utomhusdag där du umgås med släkten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med mycket vatten i ditt tecken och det gör dig både medgörlig och velig på samma gång. Onsdagen handlar om att klara stress och att våga ta på dig mer ansvar. Under torsdagen får du en fin komplimang av en chef och du blir väldigt stolt. Fredagen bjuder på en oväntad händelse och ett mysigt möte. Lördagen handlar mer om vad du kan än vad du vill. Under söndagen planerar du din ekonomi för våren. Du har en dröm som kommer att kosta en del.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons