Veckans horoskop 23/1-29/1

22 jan, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Annons
Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023

Väduren 21/3-19/4

Början på veckan blir intensiv men rolig. Du har mycket att göra på jobbet och du gillar utmaningarna. Under mitten av veckan kan du känna dig lite tröttare. Du får in en sämre påverkan från Solen som drar ned din energinivå. Under fredagen ska du vara lite försiktig med vad du säger till dina kollegor. Du har en förmåga att uttrycka dig lite klumpigt. Helgen handlar om att vila upp sig och att hämta kraft ute i naturen.

Oxen 20/4-20/5

Under starten på den kommande veckan försöker du att vara tillgänglig för allt och alla. Du är av naturen hjälpsam, men se upp så att inte vissa av dina kollegor utnyttjar dig. I mitten av veckan försöker du komma igång med träningen igen. Det har varit lite segt men nu är du mer motiverad. Fredagen handlar till stor del om att förbereda något som går av stapeln i helgen. Hela helgen blir ovanligt trevlig och social.

Annons
horoskop
Spana in horoskopet för 2023 – så blir året för ditt tecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Den kommande veckan handlar om att söndra och härska för din del. Du har ett specifikt mål i sikte och ingen ska komma och ta det ifrån dig. Du är väldigt tävlingsinriktad, särskilt i början av veckan. Från onsdagen lugnar du ned dig något och börjar fokusera på vad du ska göra snarare än på vad alla andra gör omkring dig. Helgen handlar om att omge dig med människor som får dig att må bra. Det blir en lugn helg.

Kräftan 21/6-22/7

Veckan blir rolig och intensiv på ett bra sätt. Du har många möjligheter att både förändra och påverka, särskilt de första tre dagarna. Just nu kommer du mycket bra överens med din närmaste chef och det gynnar dig arbetsmässigt. Slutet på veckan handlar om att vara modig, särskilt när det kommer till kärlek. Du brukar ha svårt att visa dina känslor öppet. Helgen kan bli riktigt romantisk om du bara bjuder till.

Lejonet 23/7-22/8

Under början av veckan har du lätt för att hamna i konflikt. Månen påverkar dig rätt så mycket just nu och gör dig labil i ditt humör. En kollega har svårt för dina humörsvängningar och kan bli irriterad på dig under tisdagen. Onsdagen handlar om att hålla i pengarna. Du vill gärna impulsshoppa saker just nu. Torsdag och fredag blir kreativa dagar där din konstnärliga sida får fritt spelrum. Helgen handlar om ett löfte som du gett.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

De inledande dagarna den här veckan blir ganska stressiga. Du har en del som släpar efter från förra veckan och det gäller att komm ikapp tidigt så att du inte får dras med ytterligare förseningar. Under onsdagen väntar omvälvande nyhet som tycks ha med ett privat intresse att göra. På fredagen passar du på att släppa loss lite på jobbet. Helgen handlar om ett miljöombyte, det kan vara en weekendresa eller en utflykt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant inledning på veckan. Du tvingas att ta egna initiativ och fatta snabba beslut, något som egentligen rimmar illa med den veliga Vågen. I och med att du rör dig utanför din komfortzon så växer ditt självförtroende. Under torsdagen eller fredagen väntar roliga nyheter. Helgen handlar om att axla ett ansvar som du länge försökt undvika. Du tar på dig rollen som ledare i ett ganska osannolikt sammanhang.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den tredje veckan 2023 uppstår en konflikt som kommer att hålla i sig länge. Det handlar om en infekterad situation som eskalerar i början på veckan för att nå en kulmen under onsdagen. Slutet av veckan handlar om fysisk aktivitet både på och utanför jobbet. Just nu mår du som bäst när du kan hugga i och arbeta med händerna. Du kan låta ditt undermedvetna bearbeta eventuella problem med du fokuserar på att vara kreativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har det ganska stressig under måndagen och tisdagen. Det är mycket som ska hinnas med och tidsmarginalen är pressad. Vad du kan göra är att be om hjälp. Det är bättre att markera att du har för mycker att göra än att inte hinna med. Onsdagen handlar om ett utlägg. Torsdagen och fredagen blir lugna dagar som du tillbringar med dina vänner. Under helgen passar du på att testa på en ny, lite äventyrlig hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en intensiv helg är du rätt så slutkörd på måndagen. Du känner dig lite tömd på känslor och du bör hitt på något som kan hjälpa dig att fylla på med energi igen. Mitten av veckan blir lite mer lättsam. Du umgås med både vänner och kollegor. Torsdag och fredag står du upp för en person som folk snackar illa om. Helgen blir en blandning av aktivitet och socialiserande. Det är trevligt, men samtidigt utmattande.

Vattumannen 20/1-18/2

Nästa vecka handlar mycket om att kompromissa, särskilt inledningsvis. Du måste samarbeta med flera starka viljor och få dem att enas. Det är lättare sagt än gjort. På onsdagen fattar du ett ekonomiskt beslut som kommer att beröra fler än bara dig. Fredagen innefattar en kortare resa och ett privat projekt av något slag. Helgen blir lättsam och social. Du har många järn i elden så se till att ta dig tid till att vila.

Annons

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period då Månen påverkar ditt tecken och gör dig lite extra känslig. Under både måndagen och tisdagen kan du uppleva att du är lite gråtmild. De här dagarna hanterar du all form av kritik dåligt. Onsdagen och torsdagen handlar om att försök fokusera på jobbet. Fredagen blir en lättsam och social dag. Under helgen passar du på att vara utomhus så mycket som vädret tillåter. Den friska luften gör dig gott.

Annons
Innehåller annonslänkar