Veckans horoskop v3

10 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med en flexibilitet som inte brukar finnas i ditt tecken. Du är nöjd med det mesta och har inget intresse av att bestämma. Under onsdagen kommer det in Eld och driver på dig lite mer. Du blir väldigt målinriktad och positiv. Torsdagen handlar om tuffa beslut men också om att vara kapabel att fatta dem. Fredagen blir en lekfull och social dag. Lördagen passar bäst för praktisk aktivitet i hemmet medan söndagen blir full av nya intryck och annorlunda miljöer.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan ganska lugnt. Det blir en måndag och tisdag som bjuder på en hel del rutin. På tisdagen lär du dig nya saker både om dig själv och om en familjemedlem. Onsdagen handlar både om att vila och låta kroppen återhämta sig men också om att få vissa saker gjorda. Torsdagen blir en intressant dag där du iakttar en konflikt på jobbet på avstånd. Fredagen handlar om nöjen, om att träffa människor och att vara spontan. Under lördagen och söndagen är det främst familjen som gäller.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inleder veckan med extra mycket Vatten i ditt tecken vilket gör det idealiskt för grupparbeten och socialt nätverkande. På onsdagen blir du mindre utåtriktad och fokuserar mer på dig själv och dina behov. Torsdagen handlar om att landa en affär, en tävling eller en prestation av något slag. Fredagen blir en trevlig dag där du gärna jobbar mer praktiskt än med siffror. Under lördagen vill du ut i naturen medan söndagen blir en dag då du gärna vistas lite mer i stadsmiljö med dina vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Under första delen av veckan är du lugn och harmonisk. Då finns det mycket flexibilitet och harmoni i ditt horoskop. Det är bra dagar att göra saker där du måste lyssna på andra och kunna samarbeta. Under onsdagen och torsdagen är du mer fokuserad på målet och hur du ska göra bra ifrån dig. På kvällarna är du gärna aktiv. Fredagen handlar om att avsluta saker medan lördagen blir en dag då du påbörjar projekt. På söndagen kan vissa nyheter få dig att börja fundera framåt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en tvekan i ditt horoskop i början av veckan. Du vill inte gärna fatta beslut under måndagen eller tisdagen. På onsdagen lär du dig nya saker och du utvecklas väldigt mycket. Torsdagen handlar om nya människor och om att vara fördomsfri. På torsdagen tar du en hel del bra initiativ medan fredagen blir en ganska stressig dag där du har svårt att varva ned. Under lördagen är du lite lättretad och startar gärna diskussioner. Söndagen handlar om vila och att samla krafter.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med att inte vilja vara den som sticker ut. Du håller dig gärna i bakgrunden både under måndagen och tisdagen. Onsdagen blir en kreativ dag då du uttrycker dig på ett konstnärligt sätt. Under torsdagen har du lätt för att hamna i gräl. Fredagen bjuder på möten, starka känslor och en emotionellt laddad kväll. På lördagen är du gärna utomhus om det är bra väder, du behöver ladda solenergi. Söndagen handlar om att bejaka din lite mer kulturella sida, gärna i sällskap med en vän.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om värderingar och om att följa sitt hjärta. Under tisdagen och onsdagen vägrar du att kompromissa även om det skulle vara till din fördel. Torsdagen handlar om ett trevligt dilemma. Du står inför ett val där båda alternativen kommer att gynna dig, det gäller bara att klura ut vilket som blir bäst. Fredagen blir en stressig men tillfredsställande dag. Lördagen handlar om att se möjligheter medan söndagen bjuder på familjemys och en och annan konflikt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att vara ganska lugn trots att det är mycket att stå i på jobbet. Du tar en sak i taget och stressar inte. På onsdagen kommer verkligheten ikapp dig en smula. Då börjar du jaga upp dig för småsaker och stressa helt i onödan. Torsdagen och fredagen handlar om att försvara något eller någon som betyder mycket för dig. Under lördagen passar du på att njuta av vintern, det blir klassiska utomhusaktiviteter. Söndagen handlar om saker som du måste göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inleder veckan med att ha mycket åsikter om det mesta. På tisdagen är du på dåligt humör vilket går ut över både kollegor och familjen. Under onsdagen känner du dig lite hängig, det finns en risk att du drar på dig en lättare vinter sjukdom just nu. Torsdagen handlar om att lyssna på kroppen. Under fredagen försöker du bara ta det lugnt och inte stressa. Lördagen handlar om att vara snäll mot sig själv medan söndagen fokuserar på den övriga familjen. Det blir en riktigt mysig dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är är rätt så trött på måndagen. Helgen har varit kul men väldigt intensiv. Tisdagen blir en dag då du försöker komma ikapp. Under onsdagen träffar du nya människor i en spännande miljö. Torsdagen handlar om ett dilemma medan fredagen bjuder på roliga aktiviteter, möte med en gammal vän och nyheter om någon som du saknar. Lördagen blir en mysig dag som handlar främst om dig. Under söndagen försöker du att komma igång med träning och att äta hälsosamt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan med att förankra de rutiner som du påbörjade under förra veckan. Mycket handlar om att hitta en bra rytm så här efter helgerna. På onsdagen är du lite friare i hur du lägger upp ditt arbete. Torsdagen handlar om att planera en resa. På fredagen försöker du sluta lite tidigare, du vill hitta på något kul och spontant efter jobbet. Lördagen handlar om att fira en familjemedlem medan söndagen blir en tålamodsprövande dag där du bör vara konsekvent.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder veckan med dubbel energi från Fiskens tecken. Det här gör dig kreativ, lyhörd och empatisk. Under tisdagen tar du hand om en vän som inte mår bra. Onsdagen handlar om svaret på en fråga. Torsdagen blir en intressant och lärorik upplevelse. Här gäller det att du är öppen för det mesta. Under fredagen försöker du kontakta någon från ditt förflutna. Lördagen handlar om ett löfte men också om att ha kul. Under söndagen försöker du vara utomhus så mycket vädret tillåter.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons