Veckohoroskop v 2 Måndag 8/1-söndag 14/1

03 jan, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med mycket eld i ditt horoskop så under måndag och tisdag passar det bra att starta upp nya projekt. Du har mer energi och fokus än vanligt de här dagarna. På onsdagen blir du mer målinriktad och kan utveckla en viss envishet. Under onsdag en torsdagen försöker du förbättra en arbetsrelation. Fredagen handlar om vänskap och om intellektuell stimulans. På lördagen försöker du att utveckla en hobby medan söndagen till stor del kretsar kring en vilja att vara till lags.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en ensamhet och en saknad i början av veckan. Du går in i en förändring och det är inte Oxens starkaste sida oavsett om det är bra eller dåligt för dig. På onsdagen försöker du att vara utomhus en del. Du behöver komma ut i naturen och fundera över livet. Torsdagen handlar om ett udda erbjudande, en chans till nystart och ett beslut. Fredagen blir en lugn dag som fokuserar på vänskap. Under lördagen är du lagom aktiv utan att överanstränga dig. Söndagen handlar om inre balans.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen möter du en person som du tycker om omedelbart, ni klickar verkligen. Tisdagen handlar om en kollegas dåliga arbetsmoral. På onsdagen vill du gärna diskutera framtiden med en chef. Torsdagen kretsar kring ohållbara arbetsförhållanden men också kring vilka förbättringar som kan göras. Fredagen är en positiv dag där du har det riktigt bra både privat och på jobbet. Lördagen blir en dag då du är kreativ och uttrycksfull. På söndagen vill du gärna kompromissa.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del eld i ditt horoskop under måndagen och tisdagen . Passa på och gör saker som är fysiskt krävande de här dagarna. Under onsdagen får du ett besked av något slag. På torsdagen är det Nymåne i Stenbockens tecken och den kan hjälpa dig att fatta avgörande beslut som rör ditt arbete eller en utbildning. Under helgen försöker du att inte döma en person fast du egentligen anser att hen gjort fel. Lördagen och söndagen blir fysiskt aktiva och roliga dagar i en ny miljö.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan handlar om att komma igång. Det är ett nytt år och nya möjligheter. Under både måndagen och tisdagen har du mycket energi. Onsdagen handlar om att samla ihop dina tankar och bestämma dig för vad det är du vill göra. Nymånen på torsdagen kan inspirera dig, både i ditt arbete och i en hobby. Fredagen handlar om att solidaritet med en kollega. På lördagen är du gärna med familjen medan söndagen bjuder på en rolig och lite annorlunda överraskning.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen blir en mentalt jobbig dag. Du startar upp något nytt och det tar på krafterna. Tisdagen och onsdagen blir ganska intensiva dagar då du jobbar hårt. Under torsdagen försöker du att fokusera på det som är positivt i din vardag och sluta grubbla på det som är negativt. Fredagen handlar om att vara spontan medan lördagen blir en dag då du gärna vilar upp dig ordentligt. På söndagen får du chansen att se lite nya omgivningar och det kan få dig att bli inspirerad.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns något nytt och fräscht över den här veckan. Januari är på många sätt en förlåtande månad så ta till vara på den här känslan av att ha fått en andra chans. Tisdagen bjuder på en udda händelse medan onsdagen blir förhållandevis lugn. Under torsdagen kan ett gräl eller en konflikt med en närstående uppstå. Fredagen handlar om större frihet att bestämma saker själv. Under lördagen verkar du åka bort eller vara bortbjuden. Söndagen handlar om en vän och hens problem.

Skorpionen 23/10-21/11

Du inleder veckan med att vara arg, men det är en känsla som snabbt går över. Just nu påverkas du starkt av dina känslor. Under tisdagen sviker du ett löfte medan onsdagen ger dig en ny chans att uppfylla det du lovat.Torsdagens Nymåne i Stenbockens tecken ökar din förmåga att fokusera på jobbet så du avslutar veckan starkare än du började den. Lördagen handlar om en fysisk prestation medan söndagen blir en dag då du vilar mycket. På söndagen hör en nygammal vän av sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är dubbelt med Skytt i inledningen av veckan och det ger dig positiv energi, men det kan också orsaka en del koncentrationssvårigheter. På onsdagen får du in stabil jord i ditt horoskop så då passar det bra med arbetsuppgifter som kräver en del. Under torsdagen ger du dig själv en ny chans medan fredagen blir lättsam och kan bjuda på en flirt. Har du ett förhållande kan lördagen sluta i svartsjuka. Söndagen är en bra dag att reda ut konflikter och försöka prata ut om problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en lat dag då du inte gör många knop. Du är trött efter en intensiv helg. Tisdagen handlar om att vara social och att ställa upp på dina vänner. Under onsdagen förbereder du en resa eller utflykt. Torsdagen bjuder på nya miljöer, skratt och en del irritation. Fredagen blir en ganska bra dag med mycket utomhusvistelse och en hel del motion. Under lördagen firar du något eller någon. Söndagen blir en bra avslutning en lång och intensiv helg. Det blir en tidig kväll för din del.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan motvilligt med en del negativ energi. Under onsdagen försvinner ditt dåliga humör och du får lättare att fokusera på jobbet. Torsdagen handlar om arbetsfördelningen i hemmet och om vem som ska göra vad. Det här kan både bli en bra diskussion och en infekterad debatt beroende på hur du lyfter ämnet. Under fredag passar du på att träffa dina vänner och att vara utomhus. På lördagen känner du dig uppbunden medan söndagen handlar om ett gemensamt beslut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inleder årets andra vecka med en massa ny och härlig energi. Din ork avtar under onsdagen, men det finns fortfarande en vilja att prestera på jobbet. Det blir en balansgång mellan vad du orkar göra och vad du vill göra. Torsdagen handlar om ett löfte och om att göra något för dig själv. Fredagen bjuder på en rolig överraskning medan lördagen blir intensiv och jobbig. Då har du tagit på dig alldeles för mycket. Söndagen är en ganska fri dag så se till att vila upp dig ordentligt.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons