Månadens horoskop september 2023

11 aug, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop september 2023
Månadens horoskop för september 2023 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #1 - MånteckenBrand logo
ELLE Astro #1 - Måntecken

Väduren 21/3–19/4

September handlar om att ta nya tag och inte vara rädd för att misslyckas. Tempot och förväntningarna trappas upp på jobbet. Det är viktigt att du jobbar på din kommunikation, särskilt i privata relationer. Mitten av perioden bjuder på starka energier som kan få dig att känna dig vilse. Sista delen av månaden handlar om ett mycket speciellt möte.

Oxen 20/4–20/5

Under september etablerar du dig i allt det nya. Oxen är ingen vän av förändringar men du kan anpassa sig förvånansvärt kvickt när du vill. Det händer mycket både privat och yrkesmässigt. Ibland vill du bromsa för att komma ikapp mentalt. Du gör en kortare resa som ger energin du behöver. Slutet av perioden bjuder på flera goda nyheter.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Du tar avstamp in i hösten på allvar. Om augusti fokuserade på att bygga upp goda vanor och skapa långsiktiga förändringar så handlar september mer om att bygga relationer. Slutet av månaden handlar om att ge sig hän och om att bejaka dina känslor. Det blir en härlig tid.

Kräftan 21/6–22/7

Du inleder september med en fantastisk möjlighet att ändra på vissa saker i ditt liv. Du tänker expansivt och det finns ett härligt driv. I mitten av perioden avtar effekten av Jupiter något och du blir mer jordnära i dina idéer. Det är under den här tiden du möter många nya intressanta personer. Under slutet av september kretsar mycket kring familjen. Här gäller det att du är väldigt tydlig med vad du känner.

Lejonet 23/7–22/8

Du rivstartar månaden med ett äventyr eller en resa. Du bevisar än en gång vilken kraft du är och hur mycket du kan åstadkomma på kort tid. Under de första veckorna i september ser du bortom dina egna begränsningar. Du är modig och väldigt innovativ. Mitten på månaden bjuder på tid till eftertanke och kontakt med ditt inre barn. Under slutet på september väntar ett karriärskliv uppåt.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

I början av september är du ovanligt öppen för både förändringar och för att tänka utanför ramarna. Det blir en kreativ period då du utvecklar din lite mer konstnärliga sida. Det finns värme och massor av charm i ditt tecken, särskilt under de första veckorna i september. I mitten av perioden försöker du förankra dina känslor i en praktisk och rationell vardag. Det är nymåne i ditt eget tecken den 15/9 och då kommer dina sanna känslor upp till ytan. Slutet på månaden handlar till stor del om att kompromissa och om att både kunna jobba och umgås i större grupper. Det blir en intressant period i ditt liv.

Vågen 23/9–22/10

Du inleder september i full fart. Efter en lugn avslutning i augusti känner du dig redo för nya utmaningar. Jupiter hjälper dig att se möjligheten men det är först under mitten av perioden, då du ankras i jord som du kan gå från idé till verklighet. Under slutet av september släpper du in kärleken i ditt liv. Det blir en härlig och glädjefull period där du öppnar dig, vågar visa dina känslor och vara sårbar.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Det blir en ganska erotiskt laddad inledning på månaden som sedan går över i en mer utåtriktad och skapande påverkan. Har du ett förhållande så tar det fart ordentligt under den första halvan av september. Som singel kan det bli en del flirtande. Under mitten av månaden kan det uppstå kommunikationssvårigheter. Slutet av september kretsar kring positiv energi och din förmåga till problemlösning.

Skytten 22/11–21/12

Det blir en ganska lugn och harmonisk inledning på september. Du är väldigt kreativ och har visioner som handlar om både vart du är på väg och om ditt nuvarande arbete. Jupiter ger dig förmågan att tänka stort, medan Jungfrun går in och stabiliserar ditt tecken så att du samtidigt kan vara väldigt praktisk och strukturerad. Under den här perioden är du en tillgång på ditt arbete och dina chefer uppskattar både din flexibilitet och ditt lugn.

Stenbocken 22/12–19/1

Det blir en lintensiv inledning på september men det lugnar sig i mitten av perioden och du får möjligheten att visa precis hur målmedveten och bra du kan vara. Venus skänker dig en sensuell aura så räkna med att bli uppvaktad, särskilt om du är singel. Du får uppskattning både privat och på arbetet. Du skiner ovanligt klart och det mesta går din väg.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Det verkar som om du fattar ett medvetet eller omedvetet beslut som kan innebära en förändring för hela din familj. Ditt beslut verkar handla om att försöka addera något i ditt liv. Beslutet kan vara långsiktigt, men det troligaste är att du vill att det ska ske inom relativt snar framtid. September verkar även bjuda på ett rejält tillskott i ekonomin. Slutet på september innebär positiva nyheter för din del.

Fiskarna 19/2–20/3

Du tar nya tag i september och hittar balans och harmoni i tillvaron. Jupiter ger dig kraften att förstå vikten av att hålla din familj nära. Den 23/9 är det höstdagjämning vilket kommer att markera en ny början för din del. Slutet av månaden bjuder på massor av energi och driv som kulminerar med en Fullmåne i Vädurens tecken.

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons