Månadens horoskop november 2020

13 okt, 2020 
AvRedaktionen ELLE
AvMikaela Råberg
Månadens horoskop november 2020
Månadens horoskop för november 2020 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Månadens horoskop: Så blir din och kändisarnas november 2020Brand logo
Månadens horoskop: Så blir din och kändisarnas november 2020

VÄDUREN 21/3-19/4

Under november kommer en osäkerhet in i ditt horoskop. Minnena från våren blir tydliga och du känner en oro för framtiden. Mycket förändras i ditt liv nu, det handlar om jobbet men även om vännerna och din privata situation. Väduren brukar vara bra på förändringar men nu tycker du att det är jobbigt. Du vill ha trygghet och du vill veta vad som kommer hända i morgon. Ovisshet gör dig nervös.

OXEN 20/4-20/5

Under november kan det bli drastiska förändringar på jobbet. Inget kanske drabbar dig personligen, men du känner av dina kollegors oro och ovisshet. Du börjar sakta men säkert inse att en ny verklighet är här och att den inte kommer att försvinna på länge. Under november får du chansen att testa på lite nya arbetsuppgifter. Det är kul med omväxling och det kan även innebära ett lönelyft för din del.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

November innebär lite av en nystart. Livet har förändrats under 2020 och det är först nu du börjar inse hur dramatiska de här förändringarna har varit. Du har börjat hitta ett nytt, lite mer stillsamt livsmönster som du trivs med. För dig handlar november mycket om nuet. Att vara tacksam för det du har och försöka att inte fundera på morgondag- en så mycket. Slutet på perioden blir harmonisk.

Annons

KRÄFTAN 21/6-22/7

Det blir en lång månad då du får gott om tid att fundera över ditt liv. Lättsamheten från sommaren är helt bortblåst. Saknaden efter vissa personer växer sig starkare men frågan är om du klarar av att ta tag i de där bitarna av ditt liv. Just nu föredrar du att vardagen går på rutin. Du tycker att det är skönt att vara ensam mycket eftersom det ger dig tid att tänka och analysera dina känslor ordentligt.

LEJONET 23/7-22/8

November blir lika grå och långtråkig som den brukar vara. Det blir högre krav på arbetet och du känner att du inte har energi nog att leva upp till alla förväntningar. Kanske borde du trappa ner din ambitionsnivå något? Du verkar inte vara i form för att göra karriär just nu så det kanske är bra att tänka mer på hälsan och mindre på jobbet. Det här kan vara starten på ett sundare liv.

JUNGFRUN 23/8-22/9

November är ett känslomässigt kaos. Ditt förhållande till en kollega är på gränsen till att bli mer än bara ren vänskap och du vet inte om du klarar av att hantera den här typen av komplicera- de relationer. Har du redan ett förhållande blir det något av en känslomässig härdsmälta för din del. Du kan inte sopa dina känslor under mattan, de kommer bara tillbaka ännu starkare.

Annons

VÅGEN 23/9-22/10

November fortsätter i samma anda som slutet på förra månaden. Det blir en ovanligt ljus och lättsam period i ditt liv. Tempot är lugnare och du får mer tid över för dina intressen. Under november börjar du sakta men säkert inse att du varken kan eller vill återvända till det liv du levde förra hösten. Hetsen och stressen skulle bli för mycket för dig. Under slutet av månaden möter du en inspirerande person.

Skorpionen 23/10-21/11

Inledningen på november innebär en hel del huvudbry för din del, i svallvågorna av en ovanligt stor utgift i slutet på förra perioden. Du kommer att behöva banta ner din budget rejält för att ha en chans att komma ikapp. I mitten av perioden släpper det ekonomiska trycket lite och du kan börja unna dig saker som du har längtat efter. Nu njuter du verkligen av livet. Även om du inte kan skämma bort dig själv så mycket som du skulle vilja så finns det lite utrymme att sätta guldkant på vardagen. Slutet av november handlar om ett livsavgörande beslut.

Annons

MÅNADENS RÅD:

Du går en ljus tid till mötes så behåll hoppet när livet känns mörkt.

SKYTTEN 22/11-21/12

Du tycker att november blir jobbig och kravfylld. Du förväntas lära dig mycket på kort tid och dina mentorer har inte särskilt mycket tålamod eller förståelse för dig. Du försöker verkligen prestera men en kombination av hösttrötthet och en del oro kring privatlivet gör att det är svårt att fokusera på jobbet. Under slutet på månaden finns det en risk att du drar på dig lite kraftigare förkylningar. Ta hand om dig.

STENBOCKEN 22/12-19/1

November blir minst lika krävande som oktober, men nu har du ett större självförtroende och lite mer rutin. Du lyckas kombinera en hög nivå på arbetet med en minst lika hög nivå privat. Det är din tur att glänsa! Just nu har du både marginalerna, ödet och stjärnorna på din sida. Det här är en influens som kommer att stanna ett tag, så gör det mesta av den. Slutet på perioden blir överraskande rolig.

Annons

VATTUMANNEN 20/1-18/2

November verkar bjuda på en del kortare resor. Efter att ha stannat hemma under lång tid blir det en trevlig omväxling. Det handlar om resor i jobbet, eller en privat satsning som gör att du måste iväg. Under slutet av november går en dröm i uppfyllelse. Det kan vara relaterat till ett hus- eller lägenhetsköp. I slutet av perioden väntar en större förändring.

FISKARNA 19/2-20/3

Den här månaden blir en stark kontrast till förra perioden. Plötsligt stannar allt av, både tempot och ditt sociala liv. På jobbet sjunker arbetstakten markant vilket ger dig tid att fundera på framtiden. Du börjar inse att den väg som du slagit in på inte riktigt är du och undrar hur du ska kunna byta spår. Här finns två alternativ, antingen göra något drastiskt eller ta små, små steg åt det håll du vill gå.

LÄS MER: Årshoroskopet för 2020

Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listanBrand logo
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan
Annons