Månadens horoskop mars 2021

17 feb, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Horoskop för mars 2021
Månadens horoskop för mars 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Månadens horoskop: Så blir mars 2021 för digBrand logo
Månadens horoskop: Så blir mars 2021 för dig

Väduren 21/3-19/4

Mars handlar om att ha fokus på framtiden. Hela förra året och delar av januari och februari har krävt mycket av dig när det gäller att orka. Nu under mars börjar saker sakta att förändras och det som länge varit normen för det normala börjar försvinna. Du känner att både energi och livslust återvänder under den här perioden. Det här är också en bra tid för dig som är singel. Du flirtar en hel del och njuter av all uppmärksamhet du får.

Oxen 20/4-20/5

Mars blir en befriande månad på många sätt. Även om saker inte är som de var 2019 så finns det hopp i luften och du börjar känna dig redo att våga lite mer, både privat och på jobbet. Du sticker ut hakan den här perioden och säger vad du tycker och tänker. Dina starka åsikter väcker en del upprörda känslor, men också beundran. Den här perioden har du lätt för att bli förälskad, det ligger vår i luften.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under mars börjar du tänka mer på framtiden. Under lång tid har du bara fokuserat på nuet och att ta en dag i taget, men nu börjar du känna dig lite mer optimistisk. Du tittar på nya tjänster och olika utbildningar. Även om du inte är riktigt redo att ta klivet ur din trygga zon så leker du med tanken på en karriärförändring. Privat blir livet enklare, både när det gäller kärleken och det sociala. Du aktiverar dig mer på fritiden.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Mars handlar om starka känslor och om att sakna det förflutna. Du har börjat inse att saker aldrig helt kan bli som de varit, men du börjar bygga upp ditt sociala nätverk igen. När det gäller kärleken verkar du ha svårt att vara helt nöjd. Det är som om du inte helt släppt taget om en gammal kärlek och det gör att du har svårt att helhjärtat engagera dig i något nytt. Det här är inget färdigt kapitel i ditt liv.

Lejonet 23/7-22/8

Även om mars inte blir lika rosa och fluffig som februari så andas ändå månaden kärlek. Dina känslor är stabila och du undrar varför du tvekade så länge innan du gav dig hän helt. Den här månaden handlar om personliga utmaningar och om att visa vem du är i olika sammanhang. Det blir en givande, men också ganska tuff period. Slutet av mars är en överraskningarnas tid. Här gäller det att vara vaken för det nya.

Jungfrun 23/8-22/9

Mars blir betydligt lugnare och känslomässigt mindre dramatisk än februari. Du tillbringar en stor del av den här perioden med att försöka få ordning på din vardag. Allt det nya normala har gjort att dina vanliga rutiner vänts upp och ner, så nu måste du försöka hitta en bra balans i vardagen. Under slutet av månaden möter du en inspirerande människa som lockar fram det bästa inom dig. Var rädd om den här vänskapen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Mars handlar om vänskap, om att släppa taget och hitta nya vägar. Det blir en upplevelserik månad då du utvecklas både inom din yrkesroll och privat. Äntligen tycker du att ditt liv har börjat snurra på igen. 2020 var ett tungt år och det kommer ta tid att läka både de ekonomiska och de psykiska ärren efter allt som hänt, men du känner att du är på rätt väg. Perioden avslutas på ett härligt sätt.

Skorpionen 23/10-21/11

Under mars månad kommer ett nytillskott in i familjen. Det kan vara en ny partner till någon anhörig eller till dig själv, det kan även röra sig om ett husdjur eller ett barn. Det här nytillskottet kommer att kräva att alla anpassar sig till de förändringar som det innebär och det kan ta lite tid. Här gäller det att ha både tålamod och en vilja att acklimatisera sig. Under mitten av mars får du ett fantastiskt erbjudande.

Skytten 22/11-21/12

Mars handlar om att ge dig själv en nystart. Du har gått igenom så mycket den senaste tiden att du behöver få chansen börja om från början. Du vill lägga det gamla bakom dig, oavsett om det rör sig om ett arbete, en partner eller en bostad. För dig innebär det att du kapar alla band med det gamla, det är det enda sättet du kan gå vidare på. För dig är mars framtidens månad.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Mars blir en härlig månad som kan innehålla en eller flera kortare resor. Du får ett stärkt självförtroende den här perioden både genom dina prestationer och på grund av det stöd du får från personer som tror starkt på din förmåga att lyckas. Under mars når du en viktig personlig framgång. Slutet av månaden handlar om en ny bekantskap som vill lära känna dig på djupet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under mars utmanas du på jobbet. Det blir en period med mycket övertid men också en tid då du får växa i ditt arbete. Det verkar som att du har tagit på dig en chefsroll. Du tar ditt uppdrag på allvar och får saker att hända. Privat kan det bli en del resande. Möten och evenemang som varit inställda är aktuella igen. Det blir en händelserik månad.

Fiskarna 19/2-20/3

Mars blir starten på ett nytt kapitel i ditt liv. Du har brutit med det som infekterade din vardag och nu är du fri att möta nya människor och vara med om nya upplevelser. Det här är en tid då våren börjar kännas i kroppen och det väcker en hel del nygamla känslor till liv. Av en slump springer du på en person som alltid attraherat och utmanat dig, men det har aldrig varit er tid. Nu verkar det för första gången som att båda är tillgängliga och mogna att lära känna varandra på ett nytt och djupare sätt. Under mars föds gamla ambitioner på nytt och du känner att din drivkraft vaknar till liv.

Annons

Månadens råd: Utforska dina känslor.

Foto: Imaxtree

Annons