Månadens horoskop maj 2022

14 apr, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
maj2022
Månadens horoskop för maj 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Månadens horoskop maj 2022Brand logo
TV: Månadens horoskop maj 2022

Väduren 21/3-19/4

Maj blir stressig, krävande och väldigt rolig på samma gång. Det är inte bara arbetet du vill hinna med, du har bokat in ovanligt många sociala aktiviteter också. För dig handlar den här månaden helt och fullt om det liv som du varit förnekad under lång tid. Det är som om du vill ta igen två års isolering på en enda månad. Under slutet av perioden kan förälskelsen slå till som en blixt från klar himmel.

Oxen 20/4-20/5

Om april gav försmak på livet så blir maj den verkliga introduktionen till en lång period av glädje och nöjen. Att du mår så bra färgar av sig både i arbetet och privat. Du är den person som alla vill hänga med och du blir medbjuden i de mest oväntade sammanhang. Det finns troligtvis ganska lite utrymme för en romans den här månaden, men en och annan flirt hinner du med. Din karisma och värme gör att du drar till dig beundrare utan att anstränga dig. Det här blir också en period då nya, goda vanor äntligen börjar ge utdelning och du känner dig piggare och fräschare än på länge.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Maj går lite i samma anda som april. Om du inte snubblat över kärleken under förra perioden kan du känna en nästan desperat längtan nu. Det bästa du kan göra är att försöka ignorera den och umgås mycket med dina vänner i stället. Du kommer att möta någon, men det blir inte på det sätt, eller den person, som du förväntar dig. Framtiden har en hel del spännande vändningar redo åt dig så håll ut.

Kräftan 21/6-22/7

Maj blir lite av en nystart och en möjlighet att testa din mer mogna personlighet. Även om du fortfarande kan agera egocentriskt har du blivit medveten om det och kan därför lättare förändra ditt beteende. Under mitten av månaden händer det mycket på det sociala planet. Det handlar om allt från grillfester till aw och du vill vara med på allt, men måste prioritera.

Lejonet 23/7-22/8

Du slungas in i en värld av kontraster. Å ena sidan lever du livet och njuter av vänner, familj och din partner. Å andra sidan förtärs du av mörka tankar och svartsjuka. Du måste hitta ett sätt att lita på din partner. En öppen kommunikation kan vara ett bra sätt. Det är ofta känslan av att din partner döljer sina riktiga känslor för dig som gör dig arg och frustrerad. Våga öppna dig och vara ärlig.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Det bjuds på en hel del förändringar under maj och den vanligtvis skeptiska Jungfrun älskar det. Du är mer än redo att testa nya utmaningar och känner dig mer levande än du gjort på evigheter. Även om det finns en del orosmoln på himlen försöker du skjuta dem åt sidan och leva lite mer i nuet. Saker du oroar dig för kan ha med hälsan eller den allmänna världssituationen att göra.

Vågen 23/9-22/10

Maj blir en hetsig månad då du upplever att du inte riktigt hinner samla ihop dig mellan alla aktiviteter. Om det inte är du som bokar in olika åtaganden, resor och fester så ser resten av familjen till att de eventuella luckor som finns täpps till. Vad som är viktigt för dig och din fysiska hälsa är att du bokar in tid för vila och återhämtning. Du måste ha en plan för hur du ska ladda batterierna.

Skorpionen 23/10-21/11

Maj börjar bra och slutar sämre. Det har mer med dina förväntningar att göra än med det som sker under perioden. Det har varit en bra tid och därför höjer du dina förväntningar rejält inför den här månaden. Du vill att det ska bli en glittrande och minnesvärd period men i stället blir det en ganska mysig, men vardaglig tid. Försök att njuta av de guldkorn som vardagen bjuder på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dramatiken från förra perioden verkar öka under maj. Mycket har att göra med att ditt privatliv blir rikare. Du träffar nya människor och är ofta ute på egen hand utan din partner. Ditt nya, fria sätt att vara väcker misstankar och svartsjuka. För att komma runt det här problemet bör ni kommunicera mer öppet och undvika att ha hemligheter för varandra. Slutet på perioden blir överraskande.

Stenbocken 22/12-19/1

Maj blir en sprudlande, rolig, social och het period, både på arbetet och privat. Starka känslor är i fokus under hela maj. Det kan vara euforisk glädje när du lyckas och stor besvikelse när du inte gör det. Ditt självförtroende blir starkare och du vågar bjuda mer på dig själv. Även när du är besviken på din prestation sviker inte din tilltro till din förmåga.

Vattumannen 20/1-18/2

Maj handlar om att leva livet och njuta av nuet. På sista tiden har du blivit riktigt duktig på att vara här och nu utan att planera så långt fram i tiden. Maj bjuder på en blandning av resor, socialt umgänge och annorlunda utmaningar. Det blir en intressant och lärorik period som kommer att berika dig för lång tid framöver. Under slutet på perioden planerar du inför sommaren. Du vill ut och resa lite längre.

Fiskarna 19/2-20/3

Maj handlar om att hitta vem du är här och nu. Hela våren har tempot och förväntningarna ökat, både på jobbet och privat. Du har fått för lite tid för dig själv och för personlig reflektion. Under maj bestämmer du dig för att ta en tillfällig paus från ekorrhjulet av aktiviteter. Du tackar nej till det mesta och fokuserar på ditt andliga och fysiska välbefinnande.

Foto: Imaxtree

Se också: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Se också: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons