Kändisar du bör dejta baserat på ditt stjärntecken

30 nov, 2021 
AvSara Ericsson
Harry Styles och Emma Stone
Vilka stjärntecken är egentligen en match made in heaven? Ja, svaret finns i astrologin och kan dessutom avslöja vilka kändisar du borde dejta baserat på ditt stjärntecken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken

Alla har vi säkerligen haft, eller har en kändis crush. Men när det väl kommer till kritan är det svårt att veta om ni verkligen skulle passa ihop på riktigt.

Låt stjärnorna visa vägen och besvara frågan: Vilken kändis du borde dejta baserat på ditt stjärntecken?

KÄNDISAR DU BÖR DEJTA BASERAT PÅ DITT STJÄRNTECKEN

Väduren 21/3-19/4 – Brad Pitt, Miley Cyrus

Brad Pitt och Miley Cyrus

Väduren har en eldig personlighet och en stor livslust. Så det är bra att träffa en partner med samma egenskaper. En av de bästa matcherna för en vädur är att träffa en skytt, eftersom att det är två tecknen med liknande egenskaper.

Annons

Det i sig resulterar i ett sunt och enkelt partnerskap med stabilitet. Eftersom både väduren och skytten älskar livet kan det addera extra mycket spänning och lustfyllda äventyr.

Både Brad Pitt och Miley Cyrus är kända för sina äventyrliga personligheter. Pitt har rest över hela världen och ses ofta på äventyr med sina barn. Miley verkar vara en lustfylld person som ser livet med sprakande gnistor, vilket gör att hon skulle passa perfekt för dig att dejta.

Oxen 20/4-20/5 – Kit Harington, Nina Dobrev

Kit Harington och Nina Dobrev

En oxe behöver en stenbock för djup förståelse. Eftersom de båda är jordtecken så delar de en grundad livssyn med båda fötterna stabilt på jorden. Båda två uppskattar de stabila sakerna i livet, som ekonomisk trygghet och ett förtroendefullt partnerskap.

Annons

Oxen är pålitlig och alltid där när du behöver hen. Stenbocken har ett starkt engagemang för sin partner vilket gör att dessa två är en perfekt match.

Kit Harington och Nina Dobrev är båda två stenbockar, och skulle vara en perfekt match för en oxe. Båda två har varit och är framgångsrika men de håller sitt privatliv för sig själva och fokuserar allra mest på dem som står nära stenbocken.

Tvillingarna 21/5-20/6 – Harry Styles, Natalie Dormer

Harry Styles och Natalie Dormer

Tvillingarna är ett lufttecken, vilket även vattumän är. De håller gärna livet uppe bland molnen och gillar inte att bli bundna till saker och ting. De behöver någon som älskar sin egen frihet och de klarar inte av att känna sig fast till en specifik punkt eller plats.

Annons

En vattuman och en tvilling är en perfekt match eftersom att de aldrig kommer att göra varandra, eller bli svartsjuka själva. De har en unik förståelse för hur deras relation bör se ut för att fungera allra bäst.

Natalie Dormer och Harry Styles är båda två vattumän. De lever efter sin egen taktpinne och fyller gärna livet med frihet och spänning. Både Harry och Natalie har gjort solokarriärer bortom vad de båda startade sina karriärer i. Det i sig tyder på starka personligheter som banar egna vägar för framtiden.

Kräftan 21/6-22/7 – Oscar Isaac, Rihanna

Oscar Isaac och Rihanna

Kräftan är en känslomässig själ. De känner saker och når känslor som inga andra stjärntecken gör. Men med känslor kommer också mycket kärlek. Den som dejtar en kräfta kan vara beredd på att få uppleva en riktig känslostorm.

Annons

En kräfta kan därför behöva en fisk. Även om fiskarnas tecken inte är fullt så känslosamma så kan de lätt sympatisera med kräftan. De båda delar ett stort känslomässigt djup som gör att en relation emellan dem kan bli mångbottnad och mycket romantisk.

Om du är en kräfta skulle du kunna dela känslor med fiskar som Rihanna eller Oscar Isaac.

Rihannas musik påvisar en känslomässig sida och hon går lätt från ett humör till ett annat. Oscar är även han en känslomänniska, vilket märks i alla de roller han har tagit an med starka känsloyttringar.

Lejonet 23/7-22/8 – Jamie Foxx, Rita Ora

Jamie Foxx och Rita Ora

Lejon älskar att vara mittpunkten så väl på fest som i vardagen. Lejonet är självsäkert och lekfullt. Den perfekta matchen för ett lejon är därför en skytt. Båda två är ganska rastlösa till sin natur och de kan därför hitta på många roliga saker ihop.

Annons

Båda två älskar att hålla sig sysselsatta och alltid ha människor omkring sig. Och eftersom att båda tecknen gillar detta är det ingen risk att någon av er blir trött av all social stimulans som ni dras till.

Så vilken kändis ska lejonet dejta? Jamie Foxx är en riktig partyprisse och älskar att umgås med sina vänner, Rita Ora likaså. Ni skulle aldrig ha en tråkig stund ihop och sällan sitta stilla utan att veta vad som händer här näst.

Jungfru 23/8-22/9 – Leonardo DiCaprio, Kendall Jenner

Leonardo DiCaprio och Kendall Jenner

Jungfrun är en riktig tänkare som balanserar mellan det djupa och det stora. De är snabba och kvicka och har ofta svar på tal. En annan tänkare är skorpionen vilket gör att dessa två är en lovande match.

Annons

Trots vissa olikheter kan de skapa ett intensivt band till varandra, där de motsatta egenskaperna binder dem samman. Vanligtvis kan jungfrun agera kyligt men skorpionen kommer inte låta sig tryckas bort.

Både Leonardo DiCaprio och Kendall Jenner är skorpioner. Kendall är känd för att kunna hantera sin emellanåt kaosiga omgivning med ro. Leo kan upplevas som en vilding, men i privatlivet är han en hängiven man. Både Kendall och Leo kan öppna upp jungfrun för att förstå varandra i det djupa och i det stora och tillsammans skapa en sansad romantik.

Vågen 23/9-22/10 – Dev Patel, Rosario Dawson

Dev Patel och Rosario Dawson

Vågen är charmig och har lätt för att älska människor. Därför är vågen en perfekt match med en oxe. Trots oxens envishet ser vågen det som en positiv egenskap. Vågen följer gärna strömmen och har därför inga problem med att låta oxen visa vägen.

Annons

Både Dev Patel och Rosario Dawson är vågar. Orädda personer som enkelt tar på sig så väl roller som att våga lyfta problem runt om i världen. Båda två är ganska privata personer som värdesätter ett bekvämt hemmaliv vilket även är en stor egenskap hos oxen.

Skorpionen 23/10-21-11 – Milo Ventimiglia, Selena Gomez

Milo Ventimiglia och Selena Gomez

Skorpionen är passionerade, vilket kan verka lite skrämmande i början av en romans. Men faktum är att de är en perfekt match för den lika passionerade kräftan. Båda tecknen är dessutom omtänksamma och romantiska.

Ett romans mellan en skorpionen och kräftan kan vara fängslande och intensiv. Men så länge skorpionen inte blir rädd kommer de att ha en kärleksfull gemenskap.

Annons

Kräftan Selena Gomez är nära sina känslor och vill gärna ha lite crazyness i en relation, vilket är en bra match för en skorpionen. Milo Ventimiglia har spelat två passionerade karaktärer i This Is Us och Gilmore Girls, och även om vi inte vet så mycket om hans privatliv, så visar hans förmåga att spela dessa intensiva, romantiska och känslomässiga karaktärer att han är en sann kräfta.

Skytten 22/11-21/12 – Chris Pratt, Angelina Jolie

Chris Pratt och Angelina Jolie

Skytten är altid på språng och redo för nästa äventyr. Vilket gör att hen matchar perfekt med en tvilling. Tvillingen är ett lufttecken och vill därför inte vara bunden i sitt liv. Men om en skytt fattar tycke för någon så kan hen tänka sig att rucka lite på sin frihet och successivt börja planera livet som en duo, där man måste ta hänsyn till en annan person.

Annons

Därför är tvillingen en bra match eftersom att de delar denna egenskap. De båda älskar att prata om sina gemensamma intressen och när de pratar om något som de älskar är det svårt att få tyst på dem.

Tvillingarna Chris och Angelina är två perfekta matcher för en skytt. De är båda villiga att lämna något som inte verkar rätt för dem. Det har vi sett i så väl det privata som offentliga livet. Både Pratt och Jolie brinner för att tala om saker som de verkligen tror på och håller alltid sitt engagemang fokuserat.

Stenbocken 22/12-19/1 – Tom Hardy, Taraji P. Henson

Tom Hardy och Taraji P. Henson

Om en stenbock hittar en jungfru kan vi snacka power couple! Stenbocken är engagerad i kärlek och en jungfru är expert på att leva i samklang med sin partner. Båda två är medvetna om vad som krävs för att nå dit de vill och är inte rädda för att ta sig dit.

Annons

Ihop kan det vara en styrka och göra att relationen snabbt tar sig framåt, trots att båda två kanske jobbar väldigt mycket vid sidan av.

Stenbockarna Tom Hardy och Taraji P. Henson är båda två personer som lagt ned massor av arbete under de senaste åren. De har förståelse för att stenbocken vill framåt och kan stå vid sida om det, utan att känna sig bortprioriterade. Frispråkiga är de båda vilket uppskattas av stenbocken som älskar rak och ärlig kommunikation.

Vattumannen 20/1-18/2 – Charlie Hunnam, Kourtney Kardashian

Charlie Hunnam och Kourtney Kardashian

Vattumannen har en bred fantastiskt och är bekymmerslös i sin personlighet. De har starkt hållna övertygelser men är också otroligt omtänksamma om dem som står vattumannen nära.

Annons

För vattumannen är väduren en perfekt match. Båda tecknen ser på relationen med ett lugn och det gör att de inte kommer att ha så höga krav på varandra. Väduren är ett djärvt tecken som kan fängsla vattumannen i hens känslor.

Eftersom vattumannen inte gillar att känna sig bunden passar hen bra ihop med den bekymmerslösa väduren – de kommer sällan att bli besvikna på varandra.

Kourtney Kardashian är ett fan av okonventionellt partnerskap, likaså Charlie vilket gör att en vattuman inte kommer att tappa intresset eller känna sig instängd i relationen.

Fiskarna 19/2-20/3 – Drake, Emma Stone

Drake och Emma Stone

Fisken är fylld av tankar, känslor och kan lätt köra över sig själv med sina storslagna planer och projekt. Fisken har ett stort behov av kärlek och tillgivenhet och passar därför bra ihop med en skorpion.

Hen kommer att skydda fisken och vara hängiven hens känslor. Emma Stone och Drake är perfekta partners för en fisk. Båda har visat en stor hängivenhet till deras tidigare partners, är omtänksamma och lojala. De är kreativa människor som även uttrycker allvarliga känslor i sitt arbete, något som uppskattas av fisken och de två kan få en lång och lustfylld relation.

Foto: TT

Artikelinspiration: Insider

Annons