Månadens horoskop januari 2021

09 dec, 2020 
AvRedaktionen ELLE
AvMikaela Råberg
Horoskop för januari 2021
Månadens horoskop för januari 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Månadens horoskop: Så blir din och kändisarnas januari 2021Brand logo
Månadens horoskop: Så blir din och kändisarnas januari 2021

VÄDUREN 21/3-19/4

Du tar nya tag både den här månaden och det här året. För en gångs skull verkar du ha gett dig själv ett nyårslöfte, men det handlar mer om hur du vill leva ditt liv än om något specifikt som du ska göra. Även om januari inte riktigt blir den krispiga nystart som du hoppats på blir det ändå en bra, men lugn månad. Du begränsar dig kanske socialt, men mentalt utvecklas du en hel del. Slutet på perioden blir inspirerande.

OXEN 20/4-20/5

Under årets första månad är du lite stressad över något som har med jobbet att göra. Du jagar upp dig i onödan, det visar sig att du kan mer än du tror. Månaden handlar mycket om drömmar och om framtiden. Du planerar för en större förändring och det upptar en hel del av din tid. På arbetet har klimatet förändrats. Det blir tuffare och tuffare, men samtidigt svetsas den grupp som är kvar ihop.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Januari handlar om val i både stort och smått. Det blir en period då du kommer till en skiljeväg och måste fatta avgörande beslut beträffande din framtid. Det kan röra sig om att flytta, bryta upp från en relation eller kanske en yrkesombildning. Nu när du är mitt uppe i allt som sker är det ganska påfrestande, men när perioden är över kommer det kännas bra. Du har tagit ett stort kliv mot framtiden.

Annons

KRÄFTAN 21/6-22/7

Under den första perioden på det nya året har Kräftan en massa energi. Du har idéer och tankar som kräver lite finputsning innan du kan testa dem i verkligheten och de första veckorna efter nyår är en bra period att utveckla och förbättra olika projekt. När det gäller kärlek verkar det väldigt lugnt just nu. Har du ett förhållande kan du behöva arbeta med er relation för att den inte ska gå på sparlåga.

LEJONET 23/7-22/8

Januari handlar om vänskap och om känslor som växer sig starkare och starkare. Du har försökt att ignorera den uppenbara laddning som finns mellan er två, men det är först nu som du agerar på dina känslor. Under hösten har ditt självförtroende vuxit och du vågar vara den som tar initiativet utan rädsla för att bli sårad. Under slutet på perioden har du ganska dåligt med pengar, här gäller det att spara.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Januari handlar om att börja om från början. För dig innebär det att sänka tempot rejält och att fokusera på dina egna behov. Det här är en tid för självrannsakan och för att utvecklas som människa. Under januari börjar du testa lite nya intressen. Du känner att du vill vidga dina vyer och utmana dig själv. Under den här perioden träffar du en person som du upptäcker att du har ett speciellt band till.

Annons

VÅGEN 23/9-22/10

Det blir en bra start på året. Du rensar ut, både mentalt och fysiskt. För dig handlar den här första månaden om hopp och om att lämna ett ganska mörkt år bakom dig. Under januari börjar du fundera kring utveckling, speciellt när det gäller arbetet. Det kan vara att du är sugen på att helt byta yrkesinriktning eller så vill du kanske ta en kurs som är relaterad till det du gör i dag.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Under januari känner du dig ganska låg på energi och det är ingen bra period för att dra igång nya projekt. Du har redan en massa bollar i luften, både privat och på jobbet så det här är en bra tid att försöka avsluta allt som du påbörjat under 2020. Se det som ett avstamp in i det nya året. Allt behöver inte handla om att börja på nytt, det kan också vara en bra tid att avsluta allt gammalt som blivit liggande.

SKYTTEN 22/11-21/12

För dig kan det här vara en av de mysigaste månaderna det här året. Du njuter av att umgås med familj, vänner och din partner. Det blir en lugn start på jobbåret så du får tid för annat och känner dig mer utvilad än på hela hösten. Under januari funderar du mycket på att ta kontakt med ditt gamla gäng som du glidit ifrån det senaste året. Du har dåligt samvete för att du inte hört av dig på länge.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Januari börjar med en önskan och slutar med ett löfte. Det blir en spännande och utvecklande månad då du ställs inför utmaningar både privat och på jobbet. Du jobbar mer i grupp än förut och lär dig hantera svårflirtade kollegor. Du öppnar dig och visar en mjukare, charmigare och mer empatisk sida. Privat blir perioden utmanande. Du har satt höga mål och tänker jobba för att nå dina drömmar. Under januari får du plötsligt hjälp av en person som vill se dig lyckas lika mycket som du själv. Under mitten av månaden får du något du har längtat efter.

MÅNADENS RÅD: En månad att förverkliga dina drömmar.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Du vill lyckas med ett avtal eller en affär i januari. Det kan ha med ditt arbete att göra eller en privat investering. Januari handlar mycket om att skapa förutsättningar för framtiden och trots en ganska kaotisk omvärld verkar det rätt stabilt i ditt liv. Du har fokus på det du vill och lyckas med det mesta som du tar dig för. En bra månad med andra ord.

Annons

FISKARNA 19/2-20/3

Under årets första månad kan det bli lite kaos. Du vill så mycket, men vet inte riktigt var du ska börja eller hur du ska gå till väga. Du påbörjar massor av olika projekt, men när månaden går mot sitt slut har du inte energi nog att avsluta något. För dig är det extra viktigt att inledningen på 2021 blir bra. Det har varit så mycket turbulens i ditt liv att du vill vara säker på att det värsta är över.

Foto: Imaxtree

LÄS MER: Så blir 2021 för ditt stjärntecken – läs ditt årshoroskop

Annons