Månadens horoskop februari 2021

14 jan, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Horoskopet för februari 2021
Månadens horoskop för februari 2021 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Månadens horoskop: Så blir diin och kändisarnas februari 2021Brand logo
Månadens horoskop: Så blir diin och kändisarnas februari 2021

VÄDUREN 21/3-19/4

Februari går fort. Kraven på jobbet ökar och det kan bli en del övertid den här perioden. Socialt är ditt liv ganska begränsat. Har du en familj eller partner tillbringar du din mesta tid med dem/hen. Som singel har du valt ut några få personer som du träffar regelbundet. Du längtar efter kärleken men har samtidigt ingen lust att träffa nya personer vilket gör att det blir mer dagdrömmar än ett verkligt försök att hitta någon speciell. I slutet av perioden öppnas både du och samhället upp lite mer.

OXEN 20/4-20/5

Februari för med sig mer hopp. Även om månaden blir väldigt lugn så är det något i luften som förändras. Människor omkring dig börjar tänka lite mer positivt och för första gången på länge känner du att du vågar börja planera för resor utomlands. Du har känt dig lite instängd det senaste året, men nu när vindarna vänder så börjar du drömma om att se och uppleva nya saker. Slutet av månaden bjuder på en rolig nyhet.

Annons

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Årets andra månad blir en positiv period där du för första gången det här året känner energi och en vilja att testa nya saker. Du har varit mitt uppe i en personlig förändring och det är först nu som du kan börja tänka på annat än det som pågår i ditt liv. Under den här perioden finns det en släkting som behöver din hjälp. Självklart ställer du upp på samma sätt som hen alltid funnits där för dig när du har behövt det.

KRÄFTAN 21/6-22/7

Under den här perioden träffar du mer nya människor än du gjorde under hela förra året sammanlagt. Det blir en ström av nya intryck och idéer. Nu när det händer så mycket i ditt liv är det viktigt att du tar dig tid att smälta allt så att du inte går in i en mental vägg som gör att du blir blockerad. Unna dig tid för tankar och reflektioner. Under slutet av februari finns det en unik möjlighet att kunna tjäna lite extra pengar.

Annons

LEJONET 23/7-22/8

Du kommer in i en period som går i förälskelsens tecken. Det finns inget negativt den här månaden. Alla problem och svårigheter som du stöter på ser du mer som personliga utmaningar än som något jobbigt. Det är ditt rosafluffiga privatliv som gör att du kan ta dig an ditt övriga liv med en fantastiskt positiv inställning. På sätt och vis blir du för en tid oövervinnerlig eftersom du aldrig tvivlar på din egen förmåga.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Februari blir en överraskningarnas månad. Det händer saker både i ditt och i dina närståendes liv och förändringarna kommer i snabb takt. Som jordtecken kan du uppleva att den här perioden är jobbig och intensiv. Du måste hela tiden acklimatisera dig till nya omständigheter och det är något som Jungfrun tycker är besvärligt. Det som är bra är att det mesta som händer är positivt och det gör anpassningen lättare.

Annons

VÅGEN 23/9-22/10

Under februari får du tid att fundera igenom de planer som du började göra upp under förra perioden. Du börjar kolla upp kurser och fila lite på ditt CV. Oavsett vad som händer på jobbet så känner du dig redo för en arbetsmässig förändring. Du tycker att du har stått på samma fläck och stampat för länge, du behöver få känna att du utvecklas. Under den här perioden kommer en ny kollega in som en frisk fläkt i ditt liv.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Efter en ganska påfrestande början av året kommer du in i en lite mer lättsam period. Det ligger hopp i luften och ljuset är på väg tillbaka igen. Människor omkring dig har tagit steget utanför sin lilla bubbla och saker börja sakta återvända till det mer normala. Under perioden finns det möjlighet att utveckla din lite mer konstnärliga sida. Både i arbetet, men framför allt privat kan du hitta sätt att uttrycka din artistiska ådra.

Annons

SKYTTEN 22/11-21/12

Under februari uppstår en konflikt mellan dig och en person som står dig nära. Ni säger båda elaka saker och skadan blir svår att reparera i efterhand när de hetaste känslorna svalnat. Konflikten har lurat under ytan en tid, men du har valt att trycka undan känslorna och hoppats att allt skulle lösa sig. Nu brister det och känslorna väller fram.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Februari blir en bra fortsättning på året. Tempot lugnar ner sig något och du får möjlighet att ta en paus i arbetet och satsa på lite mer privata framgångar. Under det senaste året har dina ambitioner fått stå tillbaka för yttre omständigheter, men det har bara gjort dig ännu vassare och mer målmedveten. Du är en av dem som verkligen tagit vara på det senaste årets utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går in i en period då det händer mycket både privat och arbetsmässigt. Du står inför många förändringar, men det ser ut att vara enbart positiva saker som händer. Privat kan det röra sig om en större investering i en fastighet och om möjligheten att få resa igen. På jobbet väntar roliga och annorlunda utmaningar. Din chef har äntligen börjat inse vilken värdefull tillgång du är för företaget och nu belönas du för dina prestationer. Har du en partner innebär februari en nytändning för er två. Ni har äntligen mer tid för varandra och för er relation. Slutet på perioden för med sig bra nyheter.

Annons

MÅNADENS RÅD: Låt romantiken blomstra.

FISKARNA 19/2-20/3

Januari kanske inte blev allt det du hoppats på, men nu får du en ny chans. En privat konflikt kan bli den utlösande faktorn till en stor förändring i ditt liv. Du har aldrig varit bra på att hantera den här typen av bråk. Ofta väljer du att gå undan i stället för att stå upp för dig själv och för det du tror på. Den här gången viker du dig inte utan du har insett att vissa relationer tar mer energi än de ger tillbaka.

Foto: Imaxtree

Annons