Månadens horoskop december 2020

16 nov, 2020 
Månadens horoskop december 2020
Månadens horoskop för december 2020 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Månadens horoskop: Så blir din och kändisarnas december 2020Brand logo
Månadens horoskop: Så blir din och kändisarnas december 2020

VÄDUREN 21/3-19/4

December inleds stressigt och du tycker att pressen och din allmänna situation är jobbig. Någon vecka in i perioden förändras sakta påverkan på ditt horoskop och livet börjar se ljusare ut. På jobbet faller de flesta pusselbitar på plats och privat har du börjat umgås med en person som för med sig positiv energi och glädje in i ditt liv. Mitten av månaden blir hektisk, men på ett bra sätt, dagarna går fort och du njuter av livet.

OXEN 20/4-20/5

Du utmanas varje dag att se din egen potential och det är bra för dig. Din självsäkerhet växer med den feedback du får och du börjar finna dig till rätta i din nya vardag. Det här är en stressig men också väldigt givande period för din del. Under mitten av december bestämmer du och din familj er för att gå emot de vanliga traditionerna kring jul och fira på ett sätt som passar er bättre. Slutet på perioden blir romantisk.

Annons

TVILLINGEN 21/5-20/6

Vanligtvis brukar december innebära en rad glöggmingel och massor av julbord, men i år blir det lite annorlunda. Du saknar den vanliga glittriga och stökiga julstämningen, men samtidigt infinner sig ett för årstiden ovanligt lugn inom dig. Du blir bättre på att ta dagen som den kommer och att njuta av de stunder du har med dina nära och kära. Slutet på året firas lite mindre storslaget. Även om det är fest så är sällskapet mer intimt.

KRÄFTAN 21/6-22/7

December blir på många sätt ett uppvaknande för Kräftan. Du har insett hur fel saker blev under sommaren och har börjat se din egen roll i det som skett. De här insikterna visar att du har mognat under hösten och kanske är redo att axla den lite mer seriösa roll som vissa personer kräver av dig. Julen blir lugn men emotionellt känsloladdad. En familjemedlem behöver mycket stöd och hjälp från dig den här perioden.

Annons

LEJONET 23/7-22/8

Under början av december försöker du komma ikapp med det som du halkat efter med. Det blir nästan lite övermäktigt och ett tips är att välja ut de bitar som du måste bli klar med för att komma vidare i ditt arbete. Under den här månaden söker ditt förflutna upp dig och det kan bli en ganska svindlande resa. Julen handlar till stor del om familjen och om att vila upp sig. Du lägger mer fokus på nyår då du har höga förväntningar.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Det känslomässiga kaoset från förra månaden håller i sig, men nu på en mer hanterbar nivå. Du har kommit till insikt när det gäller dina känslor och det underlättar i din relation med en viss person. Under mitten av december blir du utmanad på jobbet och det gör att du går in i försvarsläge. Du har inte riktigt energin att ta tag i den här typen av problem just nu. Slutet på december blir harmoniskt och du får ett bra avslut på ett händelserikt år.

Annons

VÅGEN 23/9-22/10

December blir en bra men ganska stressig period. På jobbet har arbetsbördan ökat men som läget är nu finns det ingen möjlighet att anställa fler personer och du får göra flera människors uppgifter. Som tur är påverkas du positivt av Jungfrun vilket underlättar när du ska strukturera din vardag. Under julen kan en gammal konflikt med en familjemedlem ta ny fart. Nyår blir den riktiga ljuspunkten den här månaden.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Det blir en lugn inledning på december. Du behöver den här ron för att hitta tillbaka till det som du värdesätter mest, nämligen din familj och dina vänner. Efter en annorlunda vår och en dramatisk höst känns det skönt att det här året äntligen börjar närma sig sitt slut. Under julen firar du antingen själv, med den närmaste familjen eller med ett fåtal vänner. Året avslutas lite som det började och det blir ett bra avslut för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

December blir en betydligt mer upplyftande månad än november. Du har klarat av en del tunga bitar på jobbet och även om tempot är fortsatt stressigt har du bättre kontroll. Privat kan det här vara både en början och ett slut på en era i ditt liv. Du har ett starkt behov av att få lägga saker bakom dig och börja om från noll. Julen ger dig en paus i vardagen och det är något du verkligen behöver. Slutet på året blir trevligt och enkelt, vilket står i stark kontrast till hur du brukar fira nyår. Du vill avsluta året med personer som betyder något för dig.

MÅNADENS RÅD: Tillåt dig att lägga det gamla bakom dig och gå vidare i livet.

STENBOCKEN 22/12-19/1

December blir stressig inledningsvis men med den härliga energi som finns i ditt tecken nu är det ingen match för dig. Den här månaden kan bjuda på en resa och det blir en annorlunda och utvecklande upplevelse som lägger grunden för en lång rad succéer framöver. Under den här perioden kommer du närmare dina vänner och den grupp du umgås med nu kommer att finnas där för alltid.

Annons

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Det blir en intensiv inledning på den sista månaden det här året. Du har höga krav på dig på jobbet, men levererar ändå mer än förväntat och det kan resultera i någon form av bonus. Du och din familj bestämmer er för att göra något annorlunda över jul och nyår. Det kan vara en resa, hur ni firar eller kanske lägger ni ner firandet helt för att göra något roligt i vår i stället. Året avslutas ganska stillsamt.

FISKARNA 19/2-20/3

December blir ett bra avslut på ett förvirrande år. Du känner att du lärt dig en hel del under 2020. Du har börjat prioritera det som är viktigt i livet och har inte lika höga krav på dig själv när det gäller att prestera. En av de stora insikterna som slagit dig är hur kort livet är och hur viktigt det är att ta vara på varje sekund. Jul och nyår kretsar kring din närmaste familj.

Annons