Månadens horoskop augusti 2022

07 jul, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop augusti 2022
Månadens horoskop för augusti 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3–19/4

Augusti handlar om en nystart för din del. Det kan vara att du återgår till arbetet efter en semester, att du får nya arbetsuppgifter eller att du kanske söker en utbildning eller nytt jobb. Oavsett vad hösten för med sig i sin helhet kommer augusti att bli intensiv både arbetsmässigt och känslomässigt. Du måste ge dig själv tid att hitta din plats i allt det nya. Perioden avslutas med goda nyheter.

Oxen 20/4–20/5

Under den sista sommarmånaden går du in i ett lugnare tempo. Det kan vara att du har semester eller så har arbetet inte kommit igång ordentligt efter sommaren. Augusti handlar om att knyta kontakter och förverkliga ambitioner. Det här är ytterligare ett steg i den självutveckling som du visade prov på förra perioden. I slutet av augusti inleds en ny vänskap.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Under början av augusti får du nyheter som kan påverka hösten till stor del. Det handlar främst om ditt privatliv men det kan även färga av sig på ditt arbete eller din utbildning. Det blir en spännande och utvecklande period då du är ganska generös mot dig själv och tillåter dig att ta plats. Du växer mycket under augusti, inte bara i din arbetsroll utan även som människa. Augusti kan även handla om en resa.

Kräftan 21/6–22/7

Det är mycket spännande som händer i augusti. Du går in i en ny fas av ditt liv då du får möjligheten att både utmana och utbilda dig själv. Även om mycket verkar kretsa kring din karriär finns det även bitar som handlar om din personliga utveckling. Det har varit flera turbulenta år som du nu till stor del kan lägga bakom dig. Det kommer in ett lugn i ditt tecken som inte funnits där tidigare.

Lejonet 23/7–22/8

Det händer mycket under augusti och det gäller att du är pigg och utvilad för att hänga med i svängarna. Det blir en rivstart på arbetet och den förväntade mjukstarten som hösten vanligtvis för med sig uteblir. Du kastas in i utmaningar och nya arbetsuppgifter. Det blir tufft, men samtidigt roligt och berikande. Du känner att du får möjligheten att växa i din yrkesroll. Privat handlar augusti om passion, starka känslor och en nytändning. Det blir en månad som för med sig svallande känslor och en hel del drama. Även om det periodvis kan vara emotionellt uttömmande så blir augusti också väldigt rolig.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Under början av augusti står du inför ett val som känns lite jobbigt. Även om du vet vad du vill finns det andra faktorer som påverkar och gör att beslutet blir emotionellt tufft. Under den här perioden är du på ovanligt gott humör. Månens förhållande till ditt tecken är stabilt och skänker dig lugn och bra självförtroende. Det här är en bra period om du vill utmana dig själv att göra förändringar, som att söka ett nytt arbete.

Vågen 23/9–22/10

Under augusti får du en idé som handlar om en förändring i ditt arbete. Det är inte säkert att din chef är odelat positiv till din vision i början, men stå på dig. Mycket i ditt horoskop handlar om att utveckla och förfina. Det kan vara allt från arbetsrutiner till logistiken i vardagen. Slutet på perioden handlar om en långsiktig investering. Det rör sig om ganska mycket pengar men du anser att det är värt det.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Hösten kommer fortare än du vill. Vardagen tar vid efter din ledighet och det gäller att börja etablera hållbara rutiner. Skorpionen är inte särskilt förtjust i det förutsägbara, men till och med du kan se nyttan av att ha en stabil bas att utgå ifrån. Under mitten av perioden stöter du på en utmaning som kommer att ta både tid och ork i anspråk. Slutet av augusti blir lite lättsammare än inledningen.

Skytten 22/11–21/12

Du inleder augusti i samma anda som juli. Det finns en stark vilja att påverka din vardag i ditt horoskop. Det handlar inte bara om de stora besluten som arbete, privatliv och bostad, utan även om alla små beslut som du fattar på daglig basis. Du vill helt enkelt känna att du har kontroll. Du får höra ett rykte som gör dig nyfiken. Du vet inte hur mycket sanning som ligger i det du hör men du tänker ta reda på fakta.

Stenbocken 22/12–19/1

Under augusti händer det mycket, både på arbetet och utanför. Även ditt privatliv blommar ut. Du är gladare och har lättare för att ta till dig nya människor. Det finns en härlig, positiv energi under hela hösten och den tar sin början i augusti. Under den här månaden börjar du göra upp planer för framtiden. När det gäller kärlek finns det goda chanser för singel-Stenbocken att träffa någon.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Du inleder augusti med mycket utomhusaktiviteter. Det blir en period som bjuder in till lekfullhet och avslappning. Delar av augusti tycks kretsa kring vänner och familj, andra veckor är det fullt fokus på jobbet. Att blanda jobb och ledighet gör att du förlänger sommaren eftersom du troligtvis inte jobbar hela veckor. Slutet på perioden handlar om att resa.

Fiskarna 19/2–20/3

Du får en lugn start på hösten. Även om augusti för med sig många nya rutiner smyger vardagen igång väldigt försiktigt. Du har gott om tid att njuta av livet och umgås med människor. Augusti handlar också om att våga stå på sig i sammanhang där grupptrycket är starkt. Fisken brukar inte vara den som går emot strömmen, men nu tar du dig ton på ett helt nytt sätt.

Annons