Månadens horoskop april 2023

09 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
horoskop april 2023
Månadens horoskop för april 2023 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
Annons
Se stora astrologiska händelser 2023Brand logo
Se stora astrologiska händelser 2023

Väduren 21/3–19/4

April handlar om små och stora förändringar. Du har kommit till ett skede i ditt liv där du måste välja. Troligtvis rör det sig om arbetsrelaterade frågor men det kan också vara ett beslut som gäller ditt boende. April blir både en jobbig och givande månad på samma gång. Det som är viktigt för dig den här perioden är att du tänker igenom ordentligt varje steg du tar. Som många starka tecken är du väldigt impulsiv och agerar ofta på känsla snarare än förnuft. Under slutet på perioden väntar en emotionell förändring. Det handlar om ett uppbrott men också om en rolig och utmanande nystart.

Annons

Oxen 20/4–20/5

Under april försöker du balansera ditt privatliv och arbete vilket kan vara både utmanande och lärorikt på samma gång. Under den här perioden händer det mycket hemma, det handlar om saker som rör dig både direkt och indirekt. Personer som du står nära eller familjemedlemmar tar steg i karriären, är ute och reser eller får unika erbjudanden. På arbetet händer det också mycket, du är den dina chefer vill satsa på.

Tvillingarna 21/5–20/6

Det blir en bra vår för din del. Du laddar energi genom att prioritera vänner och familj. Även om jobbet betyder en hel del så är det inte lika viktigt som de människor du älskar. Under månaden inträffar något som ställer mycket i ditt liv på sin spets. Du tvingas konfrontera starka känslor. Oavsett vad som sker kommer händelsen att göra dig starkare.

Kräftan 21/6–22/7

Under april blir du mer fysiskt aktiv. Du är utomhus en hel del av din fritid och din nya, hurtiga personlighet både imponerar och inspirerar din bekantskapskrets. För dig handlar det mest om att hitta en balans mellan arbete och ledighet. I naturen laddar du batterierna så att du orkar med långa arbetsveckor och krävande kollegor. I slutet på perioden har du som singel goda förutsättningar att inleda en romans.

Annons

Lejonet 23/7–22/8

Det verkar som att du är ute och reser en hel del den här perioden. Det kan vara en långresa men det kan också handla om kortare utflykter när du är ledig. Du behöver inspiration i ditt liv och den hittar du inte på hemmaplan, det är därför du söker dig bort. Det finns en rastlöshet i ditt tecken som du har svårt att komma tillrätta med. Du har en känsla av att livet rinner förbi utan att du tar till vara på de chanser du får.

Jungfrun 23/8–22/9

Jungfrun är inte bara ett jordtecken tätt förbundet med naturen, du har också en speciell relation till våren. När jorden vaknar till liv igen fylls du med positiv energi och en vilja att förändra saker till det bättre. Du mår bra och delar med dig av dig själv och din positivitet till omgivningen. April blir en social månad där du prioriterar dina relationer med kollegor, familj och vänner.

Vågen 23/9–22/10

Under april saktar du in takten något. Mars har varit en rolig period men nu känner du att tempot är lite för högt för att du ska orka med det långsiktigt. Rent praktiskt innebär det att du undviker att arbeta extra och att du är noggrannare med vilka sociala evenemang du deltar i. Slutet på perioden handlar om att hjälpa och stötta en nära vän som har det lite tufft. Det här är en person som betyder allt för dig.

Skorpionen 23/10–21/11

Du tar tag i en hel del praktiska bitar i ditt liv. Det kan handla om bostadsbyte, en större investering eller en förändring i din karriär. Oavsett vad som händer gör du medvetna och väl avvägda val. Skorpionen kan vara väldigt impulsiv, men just nu har du en påverkan från den praktiska Jungfrun som hjälper dig att agera lite mer rationellt. Slutet på perioden bjuder på en intressant vändning i en ganska infekterad konflikt.

Annons

Skytten 22/11–21/12

Du tar nya tag på jobbet. Hela hösten har du haft en ganska ambivalent inställning till ditt arbete, men nu känner du en nyvaknad entusiasm och en härlig vilja att utveckla och utvecklas. Du har en bättre personlig relation med dina chefer vilket underlättar processen. Privat lunkar livet på som vanligt vilket ger dig möjlighet att kunna koncentrera dig mer på din karriär. April avslutas i stor stil.

Stenbocken 22/12–19/1

April blir en fortsättning på det du påbörjade i mars. Du reser en del men har också möjlighet att umgås mer med dina vänner och delta i sociala evenemang. Under perioden skaffar du dig nya vänner och en ny bekantskapskrets. Det kan ha med en förändrad arbetssituation att göra men kan också bero på att du som person är på en annan plats i livet än för ett år sedan. Just nu njuter du verkligen av livet.

Vattumannen 20/1–18/2

Under april fattar du ett karriärbeslut som kommer att påverka både dig och din familj länge. Oavsett vad du väljer kommer dina nära att stötta dig och göra sitt bästa för att hjälpa dig att lyckas. Har du ett förhållande anstränger du dig lite extra för att få din partner att känna sig speciell. Särskilt lite mer etablerade relationer kan få en nytändning i slutet av perioden.

Fiskarna 19/2–20/3

Under april kaxar du till dig och börjar ta mer plats. Borta är den försynta Fisken. Du vill visa att du är en naturkraft både privat och i arbetet. Delar av din nya personlighet är sanna men vissa bitar är en mask av självsäkerhet som du gömmer dig bakom. Under slutet av perioden väntar en del ekonomiska nyheter.

Annons