Månadens horoskop april 2022

15 mar, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Horoskop april 2022
Månadens horoskop för april 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är de viktiga astrologiska datumen att hålla reda påBrand logo
Här är de viktiga astrologiska datumen att hålla reda på

Väduren 21/3-19/4

April blir ett uppvaknande för dig. Du upptäcker att du egentligen inte planerat framåt alls den senaste tiden och nu när restriktionerna börjar lätta och livet blir mer normalt igen är det dags att tänka på framtiden. Den här månaden handlar även om att göra upp sommarplaner och om att börja fundera på utbildning och karriären. I mitten av april lever du väldigt mycket för din familj och dina vänner. Det blir en intensiv och social period. Slutet av månaden kan bjuda på en förälskelse. Det kan till och med hända att du inleder ett förhållande den här månaden. Det blir en spännande och dynamisk period.

Annons

Oxen 20/4-20/5

April bygger mycket på de saker som drog i gång under mars. Det blir en intressant period arbetsmässigt och du inser att du har massor att lära, men också massor av kunskap att dela med dig av. Under mitten av april får du riktig vårfeeling. Det blir en hel del spontana restaurangbesök och fikastunder samtidigt som du försöker utveckla din kulturella sida genom musei­besök och konserter. April kommer att berika dig.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

April handlar mycket om kärlek eller bristen på den i ditt liv. Nu när hela naturen blommar upp väcks starka känslor i ditt tecken. Venus position förstärker känslan av att vilja söka samhörighet. Som singel är du redo att träffa någon ny och det kan bli en hel del dejtande den här perioden. Har du ett förhållande försöker du blåsa liv i er relation genom romantiska gester.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder en ny fas i ditt liv. Under det senaste året har du mognat i dina känslor och insett att du många gånger agerat barnsligt och sårat människor som du i grund och botten tycker om. Du har prioriterat dig själv i alla lägen, men vill nu visa din familj och dina närmaste vänner hur mycket de betyder för dig. Under slutet av perioden uppstår vissa ekonomiska svårigheter. Nu är det bra att ha lite pengar sparade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under årets första vårmånad kommer det in massor av energi i ditt tecken. Solens placering är gynnsam och ger dig ovanligt mycket driv. Du inser att det finns intressanta möjligheter att utveckla dig själv, särskilt på ditt arbete. Privat är det lite turbulent, särskilt om du är nyförälskad. Det finns en osäkerhet som gör att du kan bli svartsjuk utan någon egentlig grund. Slutet på perioden blir härlig och social.

Jungfrun 23/8-22/9

Nu när samhället börjar öppna öppnas även nya möjligheter för dig. Det kan röra sig om fortbildning, enstaka kurser eller nya karriärmöjligheter. Normalt sett brukar Jungfrun vara väldigt svårflirtad när det gäller förändringar, men den slentrian som de senaste två åren bjudit på gör att du är mer benägen att testa nya saker. Under slutet på april tillbringar du mycket av din vakna tid utomhus.

Vågen 23/9-22/10

April blir en förändringarnas månad. De tankar som föddes i slutet av förra perioden börjar slå rot och du går från tanke till handling. Du har insett att det enda sättet att förändra ditt liv är att själv göra något aktivt åt dina problem. Under april möter du en person som inte bara inspirerar dig med sin klokhet och värme, hen hjälper dig även att komma vidare när du upplever att du bara står still och stampar.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här perioden blir ett litet avbrott i ett annars ganska rörigt år. Du får chansen att landa både i ditt arbete och i dig själv. Du gör upp med mycket ur ditt förflutna. Det kan vara allt från gamla konflikter till att betala tillbaka lån som du tagit. För dig känns det viktigt att inte ha en massa bagage nu när du söker nya vägar. Slutet av april kan bjuda på en näst intill andlig upplevelse.

Skytten 22/11-21/12

April blir en riktig vårmånad både miljömässigt och mentalt. Du blommar ut och blir social. Under den här perioden utvecklar du en nästan oemotståndlig utstrålning som får alla möjliga personer att flockas vid din sida. Samtidigt som du njuter av all uppmärksamhet skapas det konflikter runt dig. Det kan handla om svartsjuka, avund eller om rena missförstånd. April bjuder på dramatik, glädje och vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Under april utmanas du både fysiskt och mentalt. Det blir en period som både river ner och bygger upp. Du blir starkare och får bättre självförtroende. Du mognar i ditt sätt att interagera med andra människor och blir en förebild för många i din omgivning. Under april börjar du fundera lite mer på framtiden. Du inser att det är dags att förverkliga några av de idéer som du har. Slutet på april blir romantiskt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under april blir du utmanad på arbetet och det gillar du inte. Du har en självklar auktoritet som sällan ifrågasätts, så därför blir det extra kännbart när en chef eller kollega plötsligt tvivlar på din kompetens. Du tillbringar en stor del av den här perioden med att bevisa hur mycket kunskap du besitter. Under slutet av april får du en jobbförfrågan som både förvånar och smickrar dig på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Under april försöker du växa in i din nya roll på jobbet. Det blir ingen enkel sak eftersom det finns så många frågetecken. Genom att ha tålamod och ta en sak i taget kan du bygga upp ett förtroende hos dina kollegor. Visa att du är en team player och inte en soloartist. Under april möter du en person som kommer att bli viktig för dig i framtiden. Hen för med sig både perspektiv och humor in i ditt liv.

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons