Kändisarna du borde dejta - baserat på ditt stjärntecken

Kändisarna du borde dejta - baserat på ditt stjärntecken

Emma Stone, Brad Pitt eller kanske Charlie Hunnam? Här är kändisarna du borde dejta - baserat på ditt stjärntecken.
06 november, 2020
Allt om familjen Kardashian/Jenner
Slå på ljud

Alla har vi nog en kändis som vi crushar lite extra på då och då, men det kan vara svårt att veta om ni verkligen skulle passa i verkliga livet. Här är kändisarna du borde dejta - baserat på ditt stjärntecken!

VÄDUR — Brad Pitt, Miley Cyrus

Väduren har en eldig personlighet och en stor lust till livet, vilket gör att de ofta letar efter en partner med samma egenskaper. Då är skytten givetvis det perfekta alternativet eftersom båda älskar livet samtidigt som de båda kan ge varandra den spänning och passion de behöver i vardagen.

Skyttarna Brad Pitt och Miley Cyrus är kända för att vara äventyrliga. Pitt har bland annat rest över hela världen och Miley likaså.

OXE — Nina Dobrev, Kit Harington

En stenbock och en oxe har en djup förståelse för varandra. Eftersom de båda är jordtecken har de båda fötterna på jorden och uppskattar stabila saker i livet, som ekonomisk trygghet och en relation som håller i längden.

Stenbocken är ofta hängivna när det kommer till relationer samtidigt som oxar är pålitliga och alltid finns där när du behöver dem, så en stenbock är precis vad en oxe behöver. Kändisar som Kit Harington och Nina Dobrev passar därför utmärkt att dejta.

Tvilling — Harry Styles, Alicia keys

Tvillingar och vattumän är båda lufttecken som verkligen uppskattar frihet i livet. Tvillingen behöver någon som inte gör att de känner sig kvävda och då är en vattuman det givna valet. Då båda är unika och ingen av dem kommer att bli svartsjuk på den andra kommer relationen fungera smärtfritt.

Harry Styles och Alicia Keys är båda vattumän som älskar ett spännande och fritt liv och passar därför den frihetsälskande tvillingen perfekt.

Kräfta — justin bieber, Rihanna

Kräftor har ofta förmågan att känna saker djupare än andra stjärntecken. En fisk, som kanske inte är fullt lika känslosam, är därför den ultimata partnern. Som kräfta skulle du förmodligen få ett djupt band med en fisk som Rihanna eller Justin Bieber.

Lejon —Jamie Foxx, Rita Ora

Lejon älskar att vara i centrum och de är ofta självsäkra och lekfulla. Att paras ihop med en skytt är därför en perfekt kombination. Båda gillar att ha ett hektiskt schema och umgås med mycket folk. Kändisar som Jamie Foxx och Rita Ora skulle ett lejon garanterat gilla.

Jungfrun — Leonardo DiCaprio, Kendall Jenner

Jungfrun är kanske inte främst känd för att vara rolig, men har mycket humor och är snabbtänkta. Ett stjärntecken som skulle kunna balansera det snabba i jungfrun är skorpionen, som gärna gillar att tänka efter ett tag innan de tar ett beslut.

Skorpioner som Kendall Jenner och Leonardo DiCaprio kommer troligtvis att vara fascinerande för dig och ni kan skapa ett unikt band er emellan, samtidigt som skorpionen kommer att balansera upp ditt höga tempo.

Vågen — Channing tatum, Adele

Vågar är charmiga och gillar definitivt inte bråk och konflikter. Därför är de en given match för den lojala oxen. Oxar är kända för att vara extremt envisa och säkra på vad de vill vilket också är bra för vågen som annars gärna bara följer med av bara farten.

En våg skulle passa tillsammans med kändisar som Channing Tatum eller Adele.

Skorpionen — Milo Ventimiglia, Selena Gomez

Skorpioner är ofta passionerade vilket passar den empatiska kräftan perfekt. Båda är ofta romantiker och kan få ett intensivt och känslofyllt förhållande. Selena Gomez är den typiska kräftan och känd för att vara i kontakt med sina känslor. Milo Ventimigla har bland annat spelat två passionerade karaktärer i This Is Us och Gilmore Girls och kommer att vara ett perfekt val för skorpionen.

Skytt — Chris Pratt, Angelina Jolie

En skytt tackar sällan nej till ett äventyr, vilket gör tvillingen till den perfekta partnern. Duon kommer sällan att vara tysta och kommer förmodligen att kunna prata om allt från delade intressen, saker de älskar och i stort sett allt mellan himmel och jord.

Tvillingarna Chris Pratt och Angelina Jolie är det givna valet för vilket skytt som helst. Båda pratar mer om gärna om saker de tror på och är också hängivna skådespelare.

Stenbock — Tom Hardy, Taraji P. Henson

En jungfru och en stenbock kan bli maktparet nummer ett då ingen av dem är rädda för att göra vad som krävs för att nå sina mål. En stenbock är ofta hängiven i en relation medan jungfrun alltid vet hur den andra känner och behöver.

Stenbockarna och skådespelarna Tom Hardy och Taraji P.Henson älskar båda att jobba hårt och passar därför den plikttrogna jungfrun perfekt.

Vattuman — Charlie Hunnam, Kourtney Kardashian

Vattumän har en fantastisk fantasi och en sorglös personlighet. De har ofta starka principer och bryr sig väldigt mycket om människorna omkring dem, vilket gör att de är en bra match för väduren. Väduren är ett modigt tecken vilket kommer att fånga vattumannens uppmärksamhet, som inte är ett fan av konventionella relationer eller att binda upp sig.

Kourtney Kardashian skulle passa till vattumanen, liksom skådespelaren Charlie Hunnam.

Fisk — Drake, Emma Stone

Fiskar har ett stort behov av att känna sig älskade och bekräftade, vilket en skorpion garanterat kommer att fixa. En skorpion kommer även alltid att skydda fisken. Skorpioner har även en djup ådra vilket kommer att fånga den känslosamma och empatiska fisken. Emma Stone och Drake skulle passa en fisk perfekt.

Foto: TT

Källa: Insider

LÄS MER:

Maten du alltid har hemma - baserat på ditt stjärntecken

Drinken som passar ditt stjärntecken

Bästa relationsrådet för ditt stjärntecken