Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Maten du alltid har hemma – baserat på ditt stjärntecken

24 jan, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Vilken mat har du hemma baserat på stjärntecknet
Är din frys full av glass eller maxar du skafferiet med kakor? Sök efter svaret i stjärnorna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listanBrand logo
Vanliga kännetecken för alla stjärntecken – hela listan

I nöd och lust, tills döden skiljer oss åt! När det är dags att storhandla finns det ett par matvaror som alltid åker ner i varukorgen. Avokadomackor, snabbnudlar eller pizza – alla har vi käk som ligger oss särskilt varmt om hjärtat, så pass att lagret där hemma aldrig sinar. För det finns faktiskt inget tråkigare än en kyl utan din favoritmat.

Vad kurrar din mage lite extra för? Sök efter svaret i stjärnorna och ditt stjärntecken!

Vattumannen – Hummus

(20 januari – 18 februari)

Den fördomsfria vattumannen säger aldrig nej till att testa något nytt och det gäller också maten du äter. Är du född i detta stjärntecken finns ofta ett stort intresse för utländsk mat och vid fredagsmyset ser du alltid till att röra ihop en skål vitlöksdoftande hummus. Kan man någonsin tröttna på det?

Fiskarna – Barnflingor

(19 februari – 20 mars)

Den romantiska och fantasifulla fisken är svag för barndomens nostalgiska måltider och i synnerhet frukosten med sötade flingor i alla dess former. Frosties, Kalaspuffar och Coco Pops – ju mer socker desto bättre!

Annons

Väduren – Chips

(21 mars – 19 april)

Energiknippet väduren är alltid på språng, så det där med fasta måltider brukar hamna långt ner på din priolista. En påse chips är både lättillgängligt och går snabbt att få i sig, för du har aldrig tålamod att vänta på maten när hungern väl slår till.

Oxen – Fryspizza

(20 april – 20 maj)

Mat är inget oxen tar lättvindigt och särskilt inte när det gäller favoriterna. För gourmanden oxen innebär det lyxig fryspizza i alla dess former, något dina gäster verkligen uppskattar när de hälsar på. Pizzafest!

Tvillingarna – Popcorn

(21 maj – 20 juni)

Som tvilling kan du lätt bli rastlös och lite tankspridd. Att bränna vid maten har med ärlighetens namn hänt både en och två gånger, men det är sällan du misslyckas med en påse popcorn. Man skulle till och med kunna kalla dig för en mästerpoppare. Snabbt, enkelt och utsökt.

Kräftan – Matlådor med hemlagad mat

(21 juni – 22 juli)

Annons

Med en kräfta i hushållet är det omöjligt att gå hungrig! Den vårdande och omtänksamma kräftan har ständigt matlådor med hemlagade rätter i kylen, fulla av din kärlek.

Lejonet – Glass

(23 juli – 22 augusti)

Det livsbejakande lejonet lever i nuet och när begäret slår till ska man ge efter till fullo! För dig som lejon innebär det glass i stora lass, som du gärna äter direkt ur kartongen.

Jungfrun – Avokadomackor

(23 augusti – 22 september)

Frukt och grönt är rena himmelriket för den hälsomedvetna jungfrun, men av allt i växtriket finns det inget som klår avokadomackan. Helst serverad med chiliflakes på mörkt, mumsigt bröd!

Vågen – Kakor

(23 september – 22 oktober)

Ingen älskar mormors fika lika mycket som den sällskapliga vågen. Du hänger gärna med seniorer så fort tillfälle ges, för det är de som sitter på de bästa kakfaten. Sju sorters kakor, Ballerina och Oreos – allt i kakform får vågens puls att stiga! Att beskriva ditt eget skafferi som ”välförsett” vore en underdrift.

Annons

Skorpionen – Snabbnudlar

(23 oktober – 21 november)

Vadå studentmat? Den enkla kombinationen av nudlar och kryddmix i rykande buljong tilltalar verkligen den intensiva skorpionens smakpalett och dessutom är det värmande i vinterkylan. För att inte tala om billigt! Sug på den, jungfrun.

Skytten – Tabasco

(22 november – 21 december)

Mat som nästan är så stark att det ryker ur öronen är precis vad den äventyrliga skytten gillar allra bäst. Helst öser du på med egen tabasco också, för du lämnar knappt hemmet utan en eller två flaskor i handväskan.

Stenbocken – Ost och kex

(22 december – 19 januari)

Precis som oxen tycker stenbocken om det där lilla extra i vardagen. Ett fat med väl utvalda ostar och goda kex kan få vilken stenbock som helst att gnugga händerna av förtjusning, särskilt med en burk marmelad vid sidan av!

Läs mer:

Foodtruck eller tapas? Välj restaurang utifrån ditt stjärntecken

Här är DIN dessert – baserat på ditt stjärntecken

Det här är din hetaste sexdröm – baserat på ditt stjärntecken

Foto: Eat, pray, love
Via: Elite Daily

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons