Kändisarna som är levande bevis på att en ascedent i junfruns tecken styr allt

25 jan, 2023 
AvPenellope Ness
Kändisarna som är levande bevis på att virgo risings styr allt
Här är 11 kändisar som bevisar att de (bokstavligt talat) föddes och var menade för livet i rampljuset. De verkar även hantera det bättre än många andra i Hollywood – kanske tack vare sina stjärntecken!
Annons
Se kändisarna som ska gifta sig 2023
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Vi känner alla (och önskar att vi var) den där personen som alltid verkar lugn och samlad, även om deras liv håller på att falla samman. Oavsett soltecknet, som vi brukar syfta på när vi pratar om stjärntecken, är den här personen förmodligen någon med en ascendent i jungfruns tecken. Din ascendent är alltså stjärntecknet som steg upp på den östra horisonten i samma stund som du föddes, och representerar hur din omgivning uppfattar dig.

Kändisar med en ascendent i jungfrun

Hälso- och välmåendetips från en junfru-ascendent kommer sannolikt att vara i toppklass, eftersom de alltid letar nya sätt att förbättra sig själva och sin omgivning. Det är något med detta ascendenttecknet som utstrålar "jag har allt under kontroll", och det här är människorna som ständigt analyserar allt som händer runt dem.

Annons

Här är några av Hollywoods största kändisar som hanterar livet i rampljuset bättre än vad många andra gör, (möjligtvis) tack vare att de har en ascendent i jungfrun!

1. Bella Hadid

Bella Hadid omtalade spray on-klänning på Paris fashion week

Vi börjar självklart med Bella Hadid, modellen och TikToks it-girl. Det är inte alla som hade hanterat att få en spray on-klänning på catwalken så elegant som hon gjorde. Tilltaget under Coperins visning SS23 och Bellas coola prestation har redan skrivit in henne i modehistorian!

Hennes streetstyle har onekligen ett ständigt inflytande på oss alla – och det skulle inte förvåna oss om hon övertygar hela internet att en potatissäck är nästa coola och trendiga outfit. Hon är helt klart en jungfru-ascendent!

Annons

2. Timothée Chalamet

Timothee Chalamet på rödamattan

Låt oss bortse ifrån att hans ikoniska modeögonblick och istället, för ett ögonblick, kika igenom den här Timothées sida på IMDB. Under de senaste åren har den unga skådespelaren varit med i den ena succén efter den andra. "Fullbokad" är statusuppdateringen för denna jungfrun.

3. Millie Bobby Brown

Den här Netflix-stjärnan är faktiskt en hemlig multitalang och har varit både producent och skådis i båda Enola Holmes-filmer och den kommande filmen Damsel. Millie är girl bossen (och självklart jungfrun) som vi alla älskar och ser upp till.

Annons

4. RYAN RENOLDS

Ryan Renolds på röda mattan

Ryan är välkänd för sin humor, oavsett om det är genom hans torra bildtexter på Instagram eller en sarkastisk attityd under intervjuer. Med en ascendent är i jungfruns tecken styrs han av Merkurius, planeten för intelligens och kommunikation, och kommer han enkelt undan med sin skämtsamma personlighet och busiga upptåg!

5. Emma Watson

Emma Watson på eventet Caring for women

Här snackar vi om en riktig a-listare. Emma Watson är inte bara en ikonisk (och den bästa) Harry Potter-karaktär, men hon är även en Brown University-alumn. En virgo risings gillar inte att ta sig an en uppgift de inte kan totalt dominera – och Emmas karriär är definitivt ett bevis på det.

Annons

6. Janelle Monae

Sångerska och skådespelaren Janelle Monae

Precis som ovanstående Millie Bobby Brown är den här topplistade sångerska en riktig multitalang. När hon inte släpper låtar ser vi henne medverka i succéfilmer som Harriet, Moonlight och Glass onion: a knives out mystery. Hon dominerar helt klart framför kameran och får det att se hur enkelt som helt, en typisk jungfru-ascendent. Och vi måste självklart nämna hennes ikoniska looks på röda mattan, som aldrig gör oss besvikna.

7. Jay Z

Legendariska rapparen Jay Z

Jay Z låttext "standing back from situations, gives you the perfect view" är en bra beskrivning av rapparens taktik när det kommer till karriären. Han gör inte mycket väsen av sig, men är en av de mest framgångsrika rapparna och producenterna i världen. Dessutom är han gift med Beyoncé vars soltecken är jungfru, och parets stjärntecken gör dem mycket kompatibla. Precis samma som vår andra junfru-ascendent Ryan Reynolds är gift med Blake Lively, som också är en jungfru. En förening som verkar vara ett mönster och onekligen fungerar utmärkt.

Annons

8. Sarah Paulson

American horror storys Sarah Paulson

American horror storys egna drottning som har blivit en ikon inom tv-serier. Hon står för ett av TikToks trendigaste ljud, ett obehagligt skrik från skräckserien. Vad kan vi säga? Klassisk för en person med en ascendent i jungfruns tecken.

9. Michael B Jordan

Michael B Jordan på premiären av Black panther Wakanda forever

Visste du att Michael B Jordan, utöver sin skådespelarkarriär (och att han är en äkta hjärtekrossare) är ägare till en engelsk fotbollsklubb? Nej? Inte konstigt, det ingår i stjärntecknet att ta stora beslut i det tysta.

Annons

10. Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger gjorde inte bara Pussycat dolls till 2000-talets storhet inom pop, hon var även med och skapade ett av de största pojkbanden genom tiderna. Både Nicole och Simon Cowell har tagit äran för att ha kommit med idén att bilda One direction när pojkarna framträdde på The X factor UK. Eller vad säger alla 1D-fans? Som sagt, en jungfru-ascendent misslyckas sällan.

11. Kris Jenner

Kris Jenner måste räknas som en framgångsrik affärskvinna

Självklart är "momager" Kris Jenner en virgo rising. Internet har enats om talspråket: The devil works hard, but Kris Jenner work harder. Tänk så mycket underhållning vi fått tack vare denna framgångsrika affärskvinna.

Annons

Källa: Cosmopolitan Foto: TT

Se årets horoskop 2023
Se årets horoskop 2023
Annons