Maxat mys och pirr i magen – Så blir vecka 21 2022 för dig

20 maj, 2022 
Horoskop vecka 21 2022
Planeterna flörtar med varandra som aldrig förr och vi har både mys, lite extra vaksamhet och en frontalkrock framför oss! Läs mer om vad vecka 21 2022 kommer att bjuda på!
Annons
Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken
Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

Så blir början av vecka 21 – Merkurius i retrograd

En ny vecka innebär ett nytt avsnitt av Astrorummet! Och det verkar som vanligt vara en händelserik vecka vi har framför oss.

– Merkurius fortsätter att vara i retrograd, så det är otroligt snurrigt med tekniken. Och nu har den här kommunikationsplanetenen dessutom gått in i oxen så saker är lite mer praktiska, säger Sofia Pontén och fortsätter:

– Det kommer att vara "håll i era saker"-vibe. Håll extra hårt i plånboken och era nycklar, dubbelkolla kvitton och se till att rätt belopp har dragits, sälj era bitcoins – skoja! Sälj inte era bitcoins.

Så tipset är alltså att vara lite extra medveten och försiktig gällande teknik och personliga tillhörigheter som kan strula.

Astrologen Sofia Pontén och spirituella sökaren Suzan Alev Arslan från podcasten Astrorummet.

– Det första som händer på måndag är att solen flörtar med Jupiter i väduren, vilket är jättehärligt! Det är en perfekt tid att sätta igång med projekt som du har velat har velat länge.

Annons

Men välj hellre projekt som kräver kreativt brainstorming framför administration och detaljplanering.

– Satsa på spontana projekt som får ta form längs vägen och som inte kräver de perfekta strukturerna.

På onsdag går mars in i Väduren vilket innebär gasen i botten!

– Nu kör vi! Det är nu saker ska sättas igång. Om man är ett känsligare vatten- eller jordtecken ska man kanske ta det lite lugnare.

SÅ BLIR SLUTET AV VECKA 21

Helgen vecka 21 kommer att få en så bra start att vi redan nu längtar till den!

– Helgen blir spännande! På lördag går Venus in i oxen och där trivs den jättebra. Då är det högkvalitativt mys som gäller, man tar på sig sin bästa outfit och dricker det godaste vinet. Det ska vara det bästa och godaste av allt.

Venus kommer att stanna i oxen till slutet av juni så vi har förhoppningsvis mer mys att se fram emot!

– På söndag möts Jupiter och Mars i väduren vilket kommer att bli en frontalkrock! Det kan bli otroligt kul men det kommer att gå väldigt fort. Det är den värsta karusellen på nöjesfältet men också den roligaste som ger pirr i magen.

Annons

Det låter helt enkelt som ett intensivt och omtumlande avslut på vecka 21 – så håll i dig!

Foto: Imaxtree och Tova Nyberg

Annons