De största misstagen du gör när du flirtar - baserat på ditt stjärntecken

22 apr, 2018 
AvMalin Ny
Orden du måste kunna om du nätdejtar.
Är du ett proffs på att flirta eller blir du stel och nervös när du träffar en person du gillar? De här misstagen gör du när du flirtar - baserat på ditt stjärntecken.
Annons

Enligt astrologin säger ditt stjärntecken en hel del om hur du fungerar som person – både när det kommer till din personlighet och vilka egenskaper du har, men även hur du fungerar i kärlek och när du är intresserad av någon.

Vissa är rätt aggressiva i sina raggningsförsök medan andra tenderar att flirta alldeles för diskret för att någon ska märka det. Att flirta på rätt sätt är helt enkelt en konstform, och det är få stjärntecken som bemästrar det med bravur.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Här är de största misstagen du gör när du flirtar – baserat på ditt stjärntecken!

Vädur

När du är intresserad av någon beter du dig nästan som ett litet barn – du retas och kommenterar gärna personens kläder eller hår. Problemet med det är att du kan framstå som elak istället för lekfull, och att du skrämmer bort din crush.

Oxe

När du dejtar har du en tendens att överanalysera minsta lilla. Du analyserar hur länge du bör vänta på att svara på sms och du är försiktig med att trycka på gilla-knappen när de lägger upp nya inlägg på sociala medier. Eftersom du är så orolig över att du ska framstå som desperat hindrar du dig själv från att vara dig själv, vilket du förlorar på i längden.

Annons

Tvilling

När du gillar någon visar du det mer än gärna online – men inte i verkliga livet. Du gillar inlägg på sociala medier, smsar för att säga godmorgon och skickar selfies, men visar sällan hur du känner ”in real life”.

Kräfta

Du blir lätt en aning ivrig när du gillar någon. Du börjar att prata om er framtid tidigt, skickar gärna flera sms i rad och du är snabb med att ta upp både giftermål och barn. Det finns alltså en risk för att du framstår som efterhängsen, även om du själv bara försöker vara just dig själv och ärlig med vad du känner.

Lejon

Du är lite väl förtjust i att göra din crush svartsjuk – du kan till exempel flirta med personens bästa vän eller prata om alla kändisar du tycker är snygga. Tyvärr leder det sällan till att ditt kärleksobjekt börjar att gilla dig mer, utan snarare tänker personen att hen inte har någon chans på dig.

Jungfru

Eftersom du avskyr att bli sårad erkänner du inte ens för dig själv när du gillar någon, vilket ofta slutar med att ni blir vänner istället för partners.

Annons

Våg

Du lägger extra mycket tid på ditt utseende när du är intresserad av någon – du klär upp dig när du vet att du kommer att träffa hen och lägger upp bilder som du hoppas att den andra ska gilla. Problemet är bara att personen inte har någon aning om ditt intresse och inte kan läsa dina tankar.

Skorpion

När du gillar någon vill du få det att verka som att du är intresserad av det den andra är intresserad av – du lyssnar på din kärleks favoritmusik och tittar på hens favoritprogram. Det gör att du framstår som oäkta när du i själva verket bara vill visa att du bryr dig.

Skytt

Du är allt annat diskret när du har hittat någon du gillar. Du drar skämt med snuskiga anspelningar och kommer med tusentals kommentarer om hur snygg den andra personen är. Det kan göra att din flirt missförstår dig och dina intentioner, och tror att du bara är intresserad av sex.

Annons

Stenbock

Att spela svårfångad är din vanliga strategi när du är intresserad av en person. Du tar en evighet på dig att svara på sms, du avbokar dejter och ignorerar din flirt i flera dagar. Du vill framstå som mystisk, men framstår istället som totalt ointresserad.

Vattuman

När du gillar någon väntar du på att den personen ska ta första steget. Du kanske ser till att få ögonkontakt, kanske ler du mot dem då och då. Problemet är att det är få som uppfattar att du faktiskt flirtar – istället tror de att du bara vill vara artig och trevlig.

Fisk

Du går gärna in i stalkermode när du gillar någon. Du blir som besatt och vill lära dig allt om den personen och lusläser hens Facebook, Instagram och Snapchat. Istället för att gå fram och prata beundrar du personen på avstånd.

Foto: IBL Källa: Thoughtcatalog

Annons