Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 25/1

25 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir inte alls lika produktiv som början av veckan. Du är på sämre humör den här dagen och du försöker att hitta ett sätt att ta dig an de motgångar som du stöter på. Under eftermiddagen kan en konflikt med en kollega eskalera om du inte är försiktig.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska lugn inledningsvis. Är du ledig försöker du komma iväg och träna lite på morgonen. Jobbar du så tar du träning efter jobbet om du kan motivera dig själv att komma iväg. Du vill gärna träna, men när du kommer hem på kvällen är du oftast för trött.

Så blir ditt 2023 – läs årshoroskopet här

Tvillingarna 21/5-20/6

på onsdagen inser du att du har haft helt fel fokus i början av veckan. Om du vill nå dina mål ska du koncentrera dig på ditt eget arbete och inte på vad alla andra gör. När du kommer till den här insikten blir du betydligt lugnare. Kvällen handlar om familjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir ganska lugn även om du fortfarande har mycket att göra på jobbet. Du har mer frihet än vanligt och du kan lägga upp ditt arbete lite så som du vill, något du är nöjd med. Idag märker du att du klickar bra med en yngre chef. Ni är på samma våglängd.

Lejonet 23/7-22/8

På onsdagen finns det en risk att du gör av med pengar på saker som du inte behöver. Oavsett om du handlar i butiker eller online så tror du dig göra riktiga fynd, men handen på hjärtat, det här är bara saker som tar upp onödig plats hemma.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en spännande onsdag som handlar om förändring. Du får äntligen besked i en viss fråga och det gör att du kan börja planera framåt. Samtidigt som du tycker att det ska bli roligt med ett nytt kapitel i ditt liv så är det lite skrämmande på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen tar du ansvar på ett helt nytt sätt. Dina chefer blir förvånade över ditt självsäkra sätt att agera. Efter en lite rörig inledning på veckan börjar du känna dig mer bekväm i din nya roll. Kvällen handlar om att hjälpa en vän och få hen att lyssna på dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Mitten av veckan blir ännu mer dramatisk än inledningen. Du har hamnat i en svår situation där du tvingas att arbeta med en person som du har svårt att respektera. Hen både säger och gör saker som du tycker är oetiska. Du pratar med en chef om hur du känner och det hjälper lite.

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen säger du ifrån till dina chefer. Du är trött på att behöva göra andra personers arbete bara för att dina chefer inte kan se till att bemanna korrekt. Eftermiddagen handlar om att ta sig friheter och om att sticka ut från mängden.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir riktigt bra. Då har du helt återhämtat dig och känner dig pigg och motiverad igen. Det finns en kämparglöd och en vilja att bevisa att du har mycket att ge. Onsdagen blir även social och trevlig. Du umgås med människor som du tycker om.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har bestämt dig för att göra en investering som du vet kan gynna både dig själv och familjen på sikt. Idag fattar du ett beslut utan att rådfråga de övriga och det kan göra vissa personer upprörda. Kvällen blir livfull och ganska sen. Du har mycket du vill hinna med.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är redan mitt i arbetsveckan och du har inte hunnit med hälften av det du planerat in. En turbulent start har gjort att du halkat efter inom flera områden. Idag är det bra om du fokuserar och försöker få upp tempot. Kvällen blir informativ.