Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 24/1

24 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen går fort. Du har roligt på jobbet och du sprider värme och glädje omkring dig. Det här är en dag som passar att göra små saker utan att för den sakens skull glömma bort helheten. på kvällen väntar du på ett besked, en leverans eller ett svar av något slag.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen vill en chef att du hugger in på flera ställen som egentligen ligger utanför din ansvarsområde. Du har svårt att säga nej, men samtidigt så irriterar du dig på att vissa personer kommer undan med att slöa medan du måste jobba dubbelt så hårt som de gör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen får du inte så mycket gjort som du skulle behöva. Du lägger alldeles för mycket energi på att hålla koll på vad alla andra gör omkring dig. Du vill sticka ut från mängden samtidigt som du vill förhindra att dina kollegor stjäl rampljuset från dig.

Kräftan 21/6-22/7

på tisdagen försöker du resonera med en chef. Du har värdefulla idéer men inte riktigt makten att kunna genomföra dem. Nu får du möjligheten och relativt fria tyglar något som gör dig glad och stolt. Det här är din chans att bevisa vad du går för.

Lejonet 23/7-22/8

På tisdagen finns det en stor risk att du börjar gräla med en kollega. Ni två har länge haft svårt att hålla sams, men just nu känns det som om du har gått över gränsen och hen svarar med besked. Kvällen handlar om en hobby och om att koppla bort arbetet ett tag.

Jungfrun 23/8-22/9

Stressen från igår sitter i och du känner att du inte riktigt klarar av att fokusera så som du brukar idag. Vanligtvis jobbar du väldigt strukturerat men idag är det snarare kaos än ordning. Det positiva med den här dagen är en kollega som får dig att skratta åt eländet.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen följer lite samma spår som måndagen men idag är du i alla fall beredd på att ta den här nya rollen. Du visar att du kan fatta beslut även om du i hemlighet tycker att det är jobbigt. Idag stöttar du även en kollega som tycks ha en hel del privata problem.

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen ventilerar du din ilska över din arbetssituation med en vän. Hen kan tyvärr inte bidra med så mycket eftersom hen aldrig varit i din sits. På kvällen låter du din ilska få utlopp i en hobby som du har. Du behöver släppa ut lite frustration.

Skytten 22/11-21/12

På jobbet är det mycket att göra, det kan vara att många av dina kollegor är sjuka och då blir det en tyngre arbetsbörda på er som är friska. Under eftermiddagen känner du att du behöver en mental paus så du bokar in en aktivitet som kan få dig att slappna av.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen är du fortfarande trött, men du har börjat återhämta dig lite. Du är glad och charmig och du lyckas få en hel del av dina kollegor att falla pladask för din varma personlighet. Du vet hur du ska linda människor kring dina fingrar och det gör du idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite bättre förberedd på konflikter den här dagen och du hanterar de starka viljor som omger dig med en skicklighet som förvånar de flesta. Du utnyttjar både dina diplomatiska talanger och din förmåga att övertyga. Kvällen handlar om att träna.

Fiskarna 19/2-20/3

Under tisdagen blir du irriterad på en chef som försöker ge dig feedback. Du tycker att hen fokuserar på det negativa och du kan inte se det konstruktiva i den hen säger. Det märks att du är lite extra känslig just nu och därför har du svårt att skilja på sak och person.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud
Så blir ditt 2023 – läs årshoroskopet här