Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 23/1

23 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du ovanligt pigg. Det finns en dynamisk energi i ditt horoskop som hjälper dig att hitta ork både privat och på jobbet. Det händer en hel del den här dagen och du hinner med både utmanande uppgifter, att skvallra med kollegor och en hobby på kvällen.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen försöker du vara anpassningsbar och det gör du genom att ta dig an uppgifter som ingen annan vill göra. Du vill bevisa att du inte är rädd för att ta i och att du lyssnar på dina kollegor. Kvällen handlar om familjen och om att planera en resa.

Så blir ditt 2023 – läs årshoroskopet här

Tvillingarna 21/5-20/6

På måndagen upptäcker du att en eller flera kollegor är ute efter en tjänst eller uppgift som du haft ögonen på en tid. Det här gör dig både upprörd och tävlingsinriktad. Du har svårt att tolerera att andra klampar in på områden som du betraktar som dina.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att ta plats och visa vad du står för. Du har länge hållit dig i bakgrunden men nu är du trött på att andra får cred för det du gör. Du har en alldeles för stor självrespekt för att kunna agera hallmatta åt andra som vill synas och höras.

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen är du ovanligt sur och grinig. Eftersom du är ett eldtecken har du svårt att dölja dina känslor även om du försöker. På jobbet kan du blir nästan aggressiv om en chef eller kollega försöker tvinga dig att göra något du inte känner för.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen har du alldeles för många järn i elden samtidigt. Du halkade efter med jobbet i förra veckan och nu gör du ditt bästa för att komma ikapp. Tyvärr finns det yttre påverkan som mixtrar med dina planer och som tvingar dig att tänka om.

Vågen 23/9-22/10

På måndagen kastas du in i en ny situation som du inte är så bekväm med. Det kan vara att kollegor är sjuka eller att det kommit in akuta uppgifter till ditt arbete och du inte har något annat val än att hugga i. En annorlunda och på sätt och vis utvecklande måndag.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en ganska dramatisk inledning på veckan. Du har länge legat i en konflikt med en kollega, men hittills har det mest rört sig om ett tyst ogillande från bådas sida. Idag bryts den tystnaden och då kan många hård ord utbytas, ni säger båda saker ni ångrar.

Skytten 22/11-21/12

Inledningen på veckan blir väldigt stressig, särskilt för Skytten som kan ha problem med att strukturera sitt arbete. Även om du vill att det ska vara ordning och reda så blir det lätt kaos både arbetsmässigt och i tankarna när du upplever press. Försök att ta en sak i taget.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är du både mentalt och fysiskt slutkörd. Det har varit en intensiv helg och du har inte fått så mycket tid att återhämta dig som du skulle behöva. Vad du kan göra är att ställa in allt som inte är ett måste. Unna dig en kväll i sängen tillsammans med en bra serie.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen har du svårt att få dina kollegor att komma överens. Du brukar ha en lugnande inverkan på upprörda människor, men idag kan inte ens din stabilitet bidra till att få dina kollegor att samsas. Här krävs det att du är lite smart och tänker utanför ramarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt känslig idag och du uppskattar verkligen inte pikar från varken din partner eller dina kollegor. Det som kan uppfattas som lite svart humor för andra tycker du är ren och skär mobbning. Var tydlig med hur du upplever situationen och stäng inte in dina känslor.