Dagens horoskop tisdag 14/5

13 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop Tisdag 14/5
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är svenska kändisarnas bästa sminkmärkenBrand logo
Här är svenska kändisarnas bästa sminkmärken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen gör du lite samma sak som under måndagen. Du drar igång saker och du ser till att ha ett högt tempo. Den här dagen handlar även om någon annans hemlighet och om din förmåga att kunna lyssna utan att prata. Det blir en dag full av överraskningar.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen fortsätter på samma positiva sätt som måndagen. Du är medryckande och rolig utan att själv veta om det. Mycket handlar om att du är på en bra plats i livet, både privat och på arbetet vilket gör att du kan slappna av och plocka fram din charmigaste och mest lättsamma sida.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en vän som går igenom något tufft just nu och du gör ditt bästa för att finnas där för hen. Det handlar både om att ge praktisk hjälp och att vara en axel att gråta ut mot. Den här dagen kretsar mycket kring din vän, så till den grad att det kan irritera vissa kollegor.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen blir en bra dag då du för olika projekt framåt, det kan vara både privat och saker som har med arbetet att göra. Du är väldigt målmedveten och du kan bli lite bossig för att kunna uppnå dina mål. Det finns vissa kollegor som inte riktigt uppskattar den här sidan hos dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du har lovat en vän att hjälpa hen med något och idag känner du att du måste försöka lösa in det här löftet. Tack vare extra energin i ditt tecken har du orken att ta dig an lite jobbigare projekt även utanför arbetet. Kvällen handlar om att vara spontan och att njuta av livet.

Jungfrun 23/8-22/9

Även under tisdagen finns det en spontan öppenhet hos dig som inte brukar finnas där. Det handlar mer om att du tycker det är intressant med nya människor och att du frågar en massa, vilket smickrar de personer som du möter. Du är också väldigt driven i alla former av affärer den här dagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Även under tisdagen upplever du en massa onödig stress. Du tar på dig saker som egentligen inte ligger under dig och då får du för mycket att göra. Visst är det bra att visa sig samarbetsvillig, men se till att få ordning på ditt arbete innan du gör någon annans.

Skorpionen 23/10-21/11

Även tisdagen blir lite stökig , men du har kul och du trivs med det du gör. En kollega kan bli irriterad på ditt kreativa slarv så försök att hålla dig inom ditt område och inte bre ut för mycket. Under dagen får du ett förslag som kan få dig att fundera i en ny riktning.

Skytten 22/11-21/12

Även tisdagen blir stressig, men idag är du mer redo för att hantera den här typen av press. Det finns både en positiv energi hos dig och en målmedvetenhet som gör att du klarar av att arbeta i högt tempo. Dagen handlar också om en liten flirt som du har på jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ligger efter den här tisdagen så det gäller att du är målmedveten och har disciplin om du ska komma ikapp. Som tur är så är just de två sakerna några av dina styrkor. Du kan verkligen fokusera om du måste och när du gör det så är du extremt effektiv.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen handlar om att varva effektivt arbete med promenader utomhus, särskilt om du jobbar hemma. Du har insett att du blir mer produktiv om du tar paus från datorn och kommer ut i friska luften. Den här dagen handlar också om att du är väldigt stolt över en familjemedlems prestation.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag trivs du bäst med att arbeta i grupp eller med en kollega som liknar dig i humor och inställning. Tillsammans sätter ni krydda på en helt vanlig tisdag och er gemensamma kreativitet ger er bra idéer och effektiva arbetsmetoder. Kvällen handlar om en yngre familjemedlem.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons