Dagens horoskop måndag 13/5

13 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Svenska artisteliten: Det har ABBA betytt för ossBrand logo
Svenska artisteliten: Det har ABBA betytt för oss

Väduren 21/3-19/4

Måndagen är en riktig starta upp saker dag. Du har fullt upp från tidig morgon till sen kväll. Som tur är finns det energi från Lejonet som gör att du har drivkraften och orken att ta dig igenom både ett långt arbetspass och en hel del saker hemma.

Oxen 20/4-20/5

Det är mycket som händer den här måndagen och timmarna bara flyger iväg. Du har fullt upp med att både organisera och implementera nya idéer och rutiner. Som tur är så finns det en härlig entusiasm hos dig som är medryckande och som får dina kollegor att ge lite mer av sig själva.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt ivrig idag och du vill komma igång med saker både privat och på jobbet. För att få som du vill så försöker du pusha människorna omkring dig att anstränga sig lite mer, se bara upp, det finns en gräns mellan att motivera och provocera. Kvällen handlar om pengar.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket eld i ditt horoskop så här i början av veckan och det gör måndagen lämplig till att ta tag i saker som du normalt sett undviker. Du tycker helt enkelt inte att det är lika jobbigt idag. Måndagen handlar också om attraktionen till en kollega.

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan med dubbla eldenergier från Lejonet och det ger dig en bra start på dagen. Du är ovanligt motiverad just nu, både när det kommer till karriär och privatliv. Det finns utrymme för förbättringar och förändringar i ditt liv. Nu är det en bra tid att börja med dem.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är ovanligt charmig och utåtgående idag. Visst brukar du vara rolig och öppen, men främst med människor du känner, men inte idag. Idag är du väldigt spontan och tar gärna kontakt med främmande personer vilket gör det här till en bra dag att knyta nya kontakter på.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig pressad under måndagen och Vågen är inte särskilt bra på att hantera stress. Du tenderar att påbörja en sak, men så fort du blir avbruten så glömmer du bort vad det var du gjorde och börjar med något annat vilket gör jobbet hackigt. Kvällen handlar om att koppla av.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en iver hos dig att komma igång med veckan, men risken är stor att det blir lite för många planer och för lite struktur. När du blir kreativ och inspirerad så kan du bli väldigt oorganiserad istället. Försök att hitta en balansgång mellan det genialiska och det funktionella.

Skytten 22/11-21/12

Du ligger efter från förra veckan och det stressar upp dig den här måndagen eftersom du har mycket nytt som också ska betas av. När du är så här uppe i varv kan du ha svårt att veta vart du ska börja. Gör listor och prioritera det viktigaste först. Under dagen kan du även få hjälp av en kollega eller chef.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en resdag. Det kan vara en fysisk resa från en plats till en annan, men det kan också handla om en inre resa där du går från en klarhet till en annan. Oavsett vilken tur du ger dig ut på så kommer dagen bli händelserik och periodvis lite jobbig, men ändå givande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att hinna med både arbete och utomhusaktiviteter idag. Det blir intensivt tempo och du kommer att vara trött på eftermiddagen. Om du ska klara av att hålla ett så här högt tempo så måste du se till att äta ordentligt så att du får energi. Vattumannen är bra på att slarva med maten.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en bra energi i ditt horoskop den här måndagen. Du har fått inspiration till ditt arbete under helgen och den tar du med dig in i det du gör idag. Du överraskar dina kollegor med dina annorlunda, men väl genomtänkta idéer. Kvällen handlar om att röra på sig.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons