Blå måne 2023 – så påverkas du av supermånen

30 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
streetstyle
Du kanske har hört uttrycket ”Once in a blue moon”? Det sällsynta fenomenet inträffar när det blir fullmåne två gånger på en månad – och just nu har vi en blå måne i känsliga fiskarna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #1 - MånteckenBrand logo
ELLE Astro #1 - Måntecken

Blå måne är ett sällsynt fenomen och inträffar bara vartannat till vart tredje år. Ur det astrologiska perspektivet kommer även en blå måne med lite extra spännande energi och drama på himlen. Natten till den 30 augusti inträffar en blå måne i fiskarnas tecken – så påverkas du.

Blå måne i fiskarna 2023

I slutet av augusti avslutas sommaren med en sällsynt blå måne i det dagdrömmande och känsliga tecknet fiskarna. Blå månen i fiskarna öppnar upp både hjärta och sinne för att låta allt bubbla upp till ytan – samt pushar dig att möta ditt inre och ditt andliga behov.

Annons

Eftersom en blå måne är så sällsynt tror astrologer att de går i linje med den andliga naturen av månfasen. Samtidigt representerar fiskarna mystik, andlighet, det undermedvetna och drömmar. Så med en blå måne i fiskarnas tecken är det ett utmärkt tillfälle att försöka komma i kontakt med dina psykiska förmågor, trots tvivel eller skepsis.

Denna fullmåne sker även i närvaro av Saturnus som och sätter en ton av allvar. Kanske är det dags att sätta gränser eller släppa taget av någonting som håller dig tillbaka? Det kommer öppna upp nytt utrymme för att bjuda in ny glädje och nya möjligheter i ditt liv. Saturnus kan även uppmuntra dig att utforska dina djupaste önskningar och ge dig kraften att följa dina drömmar.

måne

Källa: Popsugar

Foto: Launchmetrics/Spotlight, Unsplash

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons