Annons

Annons

Har du koll på 2016 års hetaste frisyr?Årets djärvaste klipp är definitivt snaggen. Det har dykt upp en hel armé av coola modeller som utmanar alla långhåriga skönheter på catwalken. Passar perfekt i säsongens excentriska och alternativa strömning. Vågar du? 

Det är en modern take på pixie-klippet, tänk Mia Farrow i Rosemarys baby och Lisbeth Salander i Millenium-trilogin. Snaggen blir extra fin till en flawless makeup med fin porslinshy och knallröda läppar – och bästa av allt: den passar alla hårtyper och är ett perfekt sätt att sätta fokus på kindben och ögon.

Och tänk att aldrig mer ha en dålig hårdag (det går ju inte!) eller att aldrig mer behöva lägga ner en förmögenhet på frisörbesök och dyra stylingprodukter. Heaven!

Att det sedan ställer höga krav på ansiktet och hyn är en annan femma! Rent modemässigt blir det superkorta håret superintressant i kombination med det feminina och romantiska, till exempel en tunn chiffonvolang-klänning som det finns drösvis av i modehusens vårkollektioner. Det blir en intressant brytning mellan det androgyna och det superkvinnliga.

Foto Imaxtree

Gucci bbt S16 001 2

Modellen Ruth Bell Backstage på Gucci.

Givenchy bbt S16 001

Modellen Kris Gottschalk backstage på Givenchy.

Acne bbt S16 006

Soekie Gravenhorst backstage på Acne studios.

(0)
(0)
Annons


Annons


Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
Annons

Laddar