Här är alla Disneyfilmer som snart blir live-action

Kommande Disney live-action
ELLE listar alla Disneyfilmer vi har att se framemot - med riktiga skådespelare!
Annons

Skönheten och Odjuret, Aladdin och nu senast Lejonkungen. Är du ett stort fan av Disneyfilmerna som fått en live-action remake? I så fall har du mycket att se framemot. Här är alla disneyfilmerna som kommer att komma i en icke-animerad version (som vi vet om just nu!).

Lady och Lufsen – 12 November 2019 på Disney +


Snart lanseras Disneys nya streamingtjänst och en av de första nygjorda Disneyfilmerna som kommer släppas där är Lady och Lufsen. Vi kommer att få se riktiga hundar äta spagetti till ljudet av Bella Notte. Och till vår stora lycka finns redan nu en trailer till filmen! Och vi som trodde att vi inte kunde bli mer peppade!

Mulan – 27 Mars 2020


I början av nästa år får vi äntligen se Mulan och company i otecknad form. Berättelsen om Mulan, som klär ut sig till man för att rädda sin pappa från att behöva göra militärtjänstgöring, kommer nämligen till storskärmen i slutet av mars 2020. I rollen som hjältinnan ser vi Liu Yifei som förutom sin karriär som skådespelare även jobbat som modell för märken så som Dior och Garnier.
Disney har hittills bara släppt en teaser trailer – men vi tar allt vi kan få!

Annons

Cruella – Januari 2021


Det är inte första gången Disney gjort om Cruella De Vil till en icke-animerad form. 1996 såg vi Glen Close i huvudrollen som den pälsälskande skurken. Och nu är det Emma Stones tur att ta på sig pälskappan. I början av 2021 kan vi nämligen se henne i huvudrollen som Cruella i filmen med samma namn.

Annons

Den Lilla Sjöjungfrun – TBA


Nästa år börjar inspelningarna för den otecknade versionen av Den Lilla Sjöjungfrun. Det vi hittills vet om projektet är att i huvudrollen som Ariel ser vi skådespelerskan och sångerskan Halle Bailey. Tillsammans med Melissa McCarthy, Jacob Tremblay och Awkwafina kommer Halle ge liv till Den Lilla sjöjungfrun 2.0!

Svärdet i Stenen – TBA på Disney +


Vad får vi om vi blandar Game Of Thrones med Disney? Den nya versionen av Svärdet i stenen verkar det som. Det är nämligen manusförfattaren Bryan Cogman, som tidigare jobbat med serien Game Of Thrones, som ska skapa den nya live-action-filmen för Disneys nya streamingtjänst. Inspelningen av filmen sägs redan vara igång så förhoppningsvis behöver vi inte vänta för länge innan vi får se slutresultatet.

Annons

Disneyfilmer som är under utveckling:

Snövit

Vi vet inte när men vi vet att det kommer en ny film om Snövit. Eller, det är inte riktigt sant. Den nya filmen ska nämligen handla om Snövits syster. Hon ska tydligen ha spelat en mycket stor roll behind the scenes när det kommer till att väckta Snövit från sin förbannelse.

Pinocchio


Det har gått nästan 80 år sedan den tecknade versionen av Pinocchio hade premiär. Och nu rycktas det om att Disney planerar att äntligen göra pojken levande – bokstavligt talat. Det har rapporterats om att Paul King, regissören bakom Paddington, ska regissera den nya filmen om Pinocchio. Vem skulle du vilja se i huvudrollen?

Annons

Tingeling

Det verkar som att Tingeling snart kan få sin egen, otecknade film. Enligt ryktet är det Big Little Lies-stjärnan Reese Witherspoon som ska ta på sig de gröna vingarna. Vi väntar med spänning efter mer information.

Prince Charming


En annan biroll som väntas få sin egna film är Prince Charming. I Disneys universum är Prince Charming nämligen tillsammans med både Snövit, Törnrosa och Askungen. Kanske kommer filmen handla om hur han får ihop sitt dubbelliv… Eller vad tror du?

Annons

Ringaren i Notre Dame

Enligt ryktet ska Quasimodo återigen få ringa i Notre Dames klockor. Det är inte mycket känt om den kommande filmen ännu, men det vi vet är att musikskaparna bakom originalet sägs vara inblandade i den nya versionen.

Anden i Lampan

Det kan vara så att Will Smith snart kommer tillbaka som Anden i Lampan i en helt ny film. Den kommande filmen om Anden ska utspela sig långt innan tiden i Aladdin och besvara frågan hur Anden hamnade i lampan från början.

Annons
Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar