ELLE <3 löpning: Team ELLE i Köpenhamn!

ELLE &lt;3 löpning: Team ELLE i Köpenhamn!

Ett halvår med träningstimmar, löpteknik och snabba(re) kilometrar är över. I lördags var det dags för finalen på vår träningsvår med adidas.
12 september, 2016

I februari sågs team ELLE för första gången. Några av oss från redaktionen, ett gäng medarbetare, ett par av våra bloggare och två utvalda läsare har tillsammans tränat, svettats, skrattat (och svurit lite) för att nå snabbare tider och härligare kilometrar. I helgen, efter sju månader tillsammans, åkte vi till Köpenhamn för att slå våra personliga rekord i adidas Runners Race Copenhagen – och äta middag tillsammans på kvällen.

På plats i Köpenhamn mötte vi upp 150 andra som gjort samma sak som vi. Under året har det skapats adidas runners-team över hela Europa, i Amsterdam, Hamburg, Paris, London, Stockholm och en hel radda andra städer har det funnits team som sprungit tillsammans. Och nu var det dags för alla att ses och springa och fira tillsammans.

Loppet var öppet för alla och gick runt sjöarna i centrala Köpenhamn. Anna Korsgren var en av dagens dj:s och spelade musik och peppade alla löpare vid start och målgång. Dagen till ära strålade solen likt en sommardag i juli och under våra 6 kilometer peppades vi på vägen av både pom pom-tjejer, färgad rök, hejarop i megafoner – och efter halva loppet blev det plötsligt vinter i 50 meter (och vi blev påminda om hur härligt det var att det var 25 grader ute och inte 10 minus och snö).

Alla saker som skedde under loppets gång var inspirerade av fördelarna med sulan boost, cheerleaders stod för deras tag line ”the more energy you give, the more energy you get”, vinterlandet representerade boost-materialet ger lika bra stötdämpning i kalla temperaturer och the Dome som alla löpare gick igenom innan start representerade den nya klädlinjen ZNE Athletics som bland annat har ljuddämpning i luvan för att idrottare ska kunna fokusera bättre innan sin prestation.

Se bilderna från loppet här.

Anna Korsgren var en av dagens dj:s som spelade musik och peppade

Innan loppet fick alla gå genom The Dome (and what happens in the dome, stays in the dome...)

Team ELLE peppar inför starten!

Starten!

Under loppet peppades löparna med diverse saker, tex hejarop i megafon och rök i olika färger...

...liksom ett pom-pom-team.

Mitt i banen blev det plötsligt lite vinter (och vi påmindes om hur härligt det var att vi faktiskt var ute och sprang i strålande sol och inte på isigt underlag och snö i ansiktet)

Hela team ELLE efter loppet!

På loppet samlades adidas runners team från hela Europa – plus massa danska löpare som anmält sig till loppet

Foto Niels Kondo och adidas

Artikeln är sponsrad av adidas