Träna med NTC inför Just Do It-Weekend

01 feb, 2015 
AvAnja Forsnor
Annons
ntc-tour-nike-elle

Detta är ett samarbete mellan Nike och ELLE.

Nu har #TeamELLE påbörjat sin träningsresa inför Just Do It-Weekend i sommar. För två veckor sedan arrangerade Nike en löpträff inför Nike Women’s 10 k och ELLE var givetvis på plats. Emma Svensson, Anja Forsnor och webredaktör Lisa Arnell fick testa pulsen genom armhävnings-test (phu!) och ett 2 km löptest. Testerna ligger sedan till grund för ett personligt träningsprogram inför loppet.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Veckan därpå var det dags för Fannie Redman och vår projektledare Anna Jakobsson att ladda upp inför NTC Tour med fystester som pullups, burpees och plankan. Som en del av träningen kommer vi i #TeamELLE använda oss av NTC-appen som bjuder på flera högintensiva och svettiga träningsprogram. Är ni sugna att haka på oss i träningen så tycker vi att ni ska ladda ner appen och kör med oss. All träningsinspiration hittar du under elle.se/traning.

Annons

Av Anja Forsnor Foto Emma Svensson och Nike

Foto: Emma Svensson

Lisa Arnell och Emma Svensson värmer upp.

emma-anja-nike

Emma Svensson och Anja Forsnor var såhär taggade innan löptestet.

Annons
fannie-redman-nike

Armhävningar var en lätt match för vår träningsexpert Fannie Redman.

anna-jakobsson

Håll utkik efter Anna Jakobsson som ni snart kommer få lära känna lite bättre här på Elle.se.

Annons
Annons