Springsugen? Nu öppnar adidas en löparhub mitt i Stockholm

Springsugen? Nu öppnar adidas en löparhub mitt i Stockholm

Att löpning blir ett mer och mer populärt sätt att träna har väl inte undgått någon? Igår invigde adidas sin nya löparhub mitt i Stockholm där löparentusiaster och nybörjare kan ses för gemensamma rundor.
16 september, 2016

Löparhubben ska vara ett hem och en samlingsplats för medlemmar i deras community adidas Runners, som är öppet för alla som vill vara med, och anordnar löparträffar och en plats att samlas på.

Som medlem kan man komma på löparträffarna, ta del av experters råd och tips på plats och få coaching inom både löpteknik, styrka och kost. Löparträffarna arrangeras till en början på tisdag– och torsdagkvällar och startar den 20 september. Det kostar ingenting att vara med och kräver ingen föranmälan, känner man för det så går man dit bara. Det kommer att finnas pass för alla olika nivåer.

Än så länge finns det bara en löparhub i Sverige (Regeringsgatan 71 i Stockholm), men runt om i flera europeiska städer finns det likadana samlingspunkter, som man som medlem kan gå och träna på om man är där på besök.

Mer info om allt och hur du blir medlem hittar du på adidas.se/adidasrunners och på deras Facebooksida.

Happy running!

LÄS OCKSÅ: ADIDAS NYA LÖPARSKO FÖR KVNNOR – PURE BOOST X