Så fantastiskt var adidas x ELLE STHLM run igår!

Så fantastiskt var adidas x ELLE STHLM run igår!

Girls who run the world! Det var ni läsare igår – tack för att ni kom, se alla bilderna från kvällen här.
16 juni, 2016

Igår var det dags för adidas x ELLE STHLM run – löparträffen som vi och adidas bjöd in er läsare till tidigare i våras. Osa-listan fylldes snabbt upp och igår samlades 100 springsugna tjejer på Djurgården i Stockholm för att tillsammans ta sig an 5 km i kvällssolen.

Loppet som ELLE arrangerade är en del av ett större samarbete mellan adidas och ELLE där vårt eget team bestående av oss på redaktionen, våra bloggare Nina Campioni, Teresa Grundin, Emma Svensson och Hanna Stefansson samt två utvalda läsare har tränat tillsammans under våren.

Innan loppet spelade DJ Daniela Johnson peppande musik och Celsius bjöd på dricka. Löptränaren Lisa Nauclér från RunDay höll i uppvärmningen innan starten. Efter loppet, som gick längs Djurgårdskanalen, bjöd nyöppnade A Bowl på supergoda poke pokes (nyttig och energirik mat i en burk) och CocoVita bjöd på återhämtande dryck. Alla deltagare fick även en goodiebag med sig hem med nya ELLE (så klart), sporthörlurar från Happy plugs och en löparjacka från adidas.

Hela kvällen var fantastiskt trevlig, härlig och inspirerande. Tack till alla läsare som kom och sprang med oss och tack till alla samarbetspartners som gjorde det möjligt. Det här vill vi göra igen!

Foto David Thunander och Ossian Langenborg