Löparevent med adidas – power och inspiration!

14 mar, 2016 
AvLisa Arnell
Team ELLE springer vidare mot rekord och samlar fler kilometer till löparkontot. I tisdags bjöd adidas in till ett påkostat löparevent för test av deras nya sko och massa träningsinspiration inför våren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Eventet ägde passande nog rum på Internationella kvinnodagen (ingen tillfällighet gissar vi). Och det var också starka och färgstarka kvinnor som stod i fokus. Förutom de 150 inbjudna tjejerna på plats bjöds vi på välkoreograferad dans av fem tjejer på löpband (!) och fick inspiration i stora lass gav triatlontävlande Shahrzad Kiavash som efter en blodförgiftning var tvungen att amputera båda sina ben och som därefter gick från att inte kunna gå och inte tycka om att springa särskilt mycket – till att genomföra triatlon på (bokstavligen) löpande band. Där kan vi snacka inspiration!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Efter intervallträning på löpband (SÅ bra träning för övrigt), plockmat och löparens bästa dryck – vatten – avslutades det hela med en spelning av svenska hiphop-duon LASH (upptäckta av Silvana Imam, som var coolast i stan, googla de systrarna hörni (och lyssna på ett kort klipp av deras spelning på eventet nedan).

Följ team ELLE och vår jakt på rekorden här >

Foto Beata Holmgren/Studio Emma Svensson

 

Se alla bilder från kvällen här:

Det här är en del i ett samarbete mellan ELLE och adidas. 

Annons