Sojaprodukter – är det bra eller dåligt?

24 sep, 2014
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ANJA-MARIA-SOJA

Livsmedlet sojas inverkan på oss debatteras och diskuteras bland de som vet. Det finns de som håller fram fördelarna och det finns de som vill påtala riskerna. Just nu ligger det två läsvärda inlägg om och kring soja här på elle.se. Det började med att vår bloggande matentusiast Anja Forsnor skrev ett inlägg här om dagen där hon lyfte riskerna som finns med och kring livsmedel som innehåller soja. I går lade vår bloggande, och sojaälskande, skönhetsskribent Maria Ahlgren upp ett eget inlägg och diskuterade det vidare.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vi vill poängtera att Anja och Maria är vänner och inte debatterar detta gentemot varandra. Läs på, sätt dig in i och bilda din egen uppfattning genom att läsa bland annat deras inlägg:

ANJA FORSNOR: SANNINGEN OM SOJA ––>

MARIA AHLGREN: LET´S TALK ABOUT SOJA ––>

Growth Soybeans

Annons