Anja Forsnor kommer tillbaka till elle.se <3

Anja Forsnor kommer tillbaka till elle.se &lt;3

I novemberblir vi en till medarbetare på elle.se – och det är ett nygammalt ansikte vi får se: livsstilsrådgivaren, hälsoinspiratören och superbloggaren Anja Forsnor kommer tillbaka till ELLE.
25 oktober, 2016

Anja började blogga på elle.se 2014 och gick snabbt från okänd till en uppskattad och populär bloggare och inspiratör.

Senast hon var hos ELLE medverkade hon redaktionellt i magasinet, det kommer hon även göra den här gången, som lite mer uttalad livsstilscoach med en egen sida. Där, och även på elle.se, kommer hon att tipsa, råda och inspirera inom de områden som hon kan bäst: kost, hälsa och träning.

– ELLE är ett fantastisk varumärke att vara en del av och helt rätt plats för mig. Jag är redo att utveckla bloggen till nästa nivå och här ges jag utrymmet och möjligheterna att göra det. Min resa började ju här för snart tre år sedan och det är så kul att återigen vara en del av familjen så vi kan fortsätta skapa magiska saker tillsammans, säger Anja Forsnor själv i en kommentar.

Anja börjar blogga på elle.se igen den 11 november – hennes nygamla blogg hittar du redan nu (och sedan uppdaterad – igen) på anja.elle.se >

Anjas nuvarande blogg, där hon huserar i ett par veckor till, hittar du på anjaforsnor.metromode.se