Anja Forsnor är tillbaka med sin blogg på ELLE

Anja Forsnor är tillbaka med sin blogg på ELLE

Idag sker alla Anjas uppdateringar i bloggen på ELLE.se igen – vi ringde upp för några frågor och för att kolla läget inför nystarten.
11 november, 2016

Anja började blogga på elle.se 2014 och var också med och skapade innehåll till elle.se och magasinet ELLE. Bloggen växte från helt ny till populär och för snart ett år sedan så värvades hon till Metro mode. Men vi gjorde samma lika och värvade tillbaka henne igen – silly season i bloggvärlden är året runt.

Och nu är hon tillbaka för att stanna – och första dagen på omstarten är idag. Vi tog tempen på Anja och bad henne berätta vad som hänt under hennes år på vift.

Välkommen tillbaka till oss, hur känns det?

– Åh, den klassiska sportfrågan. Det känns fantastiskt härligt, lite som att återförenas med en nygammal kärlek. Jag är så glad över att få vara en del av Sveriges absolut starkaste varumärke och jag ser fram emot att bidra med mina spaningar och hålla er ajour med de senaste inom hälsovärlden. Mode och hälsa, vilken fin kombo!

För nya läsare, hur skulle du kort förklara vem du är?

– Jg är livsstilsrådgivare, hälsoredaktör, författare och mamma till Lily. Jag älskar frukost så mycket att jag våren 2016 gav ut en kokbok, En god morgon” (Norstedts förlag), enbart med frukostrecept. Dessutom driver jag Grounded Factory som gör ekovänliga yogamattor.

LÄS OCKSÅ: NU ÄR DET KLART – ANJA FLYTTAR TILLBAKA SIN BLOGG TILL ELLE!

Vad har hänt sen sist?

– Inte så mycket egentligen. Eller jo, jag har ju blivit mamma till Lily som nyss fyllt 1 år. Och sen har jag släppt en kokbok, lanserat två kollektioner yogamattor (Grounded Factory), fyllt 30, tatuerat mig, klippt av håret och blivit brunett.

Ja, det var ju en del… Annars då, hur mår du?

– Jag mår fint, men lite som de flesta andra såhär i mitten av november skulle jag gissa. Soltörstande, konstant trött och svårt beroende av kaffe och D-vitamin. Tänk att man alltid glömmer hur mörkt det blir på vintern. Men nedräkningen inför vinterns långresa till Kalifornien gör att det känns lite lättare, snart så!

Hur länge kommer ni att bo där? 

– 3 månader! Ska bli superhärligt.

Vad blir rubriken på ditt första inlägg?

– ”H(ELLE) YEAH!” Fyndigt va? Haha. Efterföljt av den populära ”Fredagslistan” och massa annat skoj.

DU HITTAR ANJAS BLOGG HÄR >