Team ELLE mot nya löparrekord med adidas

25 feb, 2016 
AvLisa Arnell
För oss som gillar att springa är våren löpningens motsvarighet till julafton – äntligen är den här! Under våren och sommaren ska team ELLE (gänget ovan) ta sig an kilometer och mil och försöka nå nya personbästa – allt tillsammans med en löparcoach från adidas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I samarbete med adidas ska femton utvalda personer i vårt nyskapade team ELLE träna för att nå sina uppsatta mål. Oavsett om det är att springa två kilometer, göra milen under en timme, sätta personbästa på halvmaran – eller bara komma igång och tycka att det är roligt så gäller samma sak: Att hitta sin nivå på träningen, gå ut och göra det – och kanske viktigast av allt: ha roligt!

Läs också: Adidas släpper ny löparskor för kvinnor: PureBoostX

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Tillsammans med en löparcoach ska vi träna för att nå det mål var och en satt upp. Vi ska springa Midnattsloppet tillsammans, ses för att träna löpteknik, ge oss på trappor och kilometer – och bli så bra vi bara kan.

Och vi vill så klart ha med er läsare på detta också – den 15 juni kommer vi att bjuda in Er till en löparträff med oss och adidas. Den äger rum på kvällstid och i Stockholm, mer info kommer senare. Om du vill bli påmind om loppet och få informationen mejlad till dig ett par veckor innan, fyll i ditt namn och din mejladress längst ner.

Följ vår resa på #adidasrunnersxelle, där lägger alla i ELLEs löpargrupp upp bilder under våren och sommaren. På #whyirunstockholm kan du också dela med dig av dina bilder.

Förra veckan hade vi vår första löparträff, här nedanför kan du se filmen från när vi sprang uppför trappor i en timme. Om vi hade träningsvärk dagen efter? Det kan man säga…

Happy running!

 

Annons