Team ELLE mot nya löparrekord med adidas

25 feb, 2016 
AvLisa Arnell
För oss som gillar att springa är våren löpningens motsvarighet till julafton – äntligen är den här! Under våren och sommaren ska team ELLE (gänget ovan) ta sig an kilometer och mil och försöka nå nya personbästa – allt tillsammans med en löparcoach från adidas.
Annons

I samarbete med adidas ska femton utvalda personer i vårt nyskapade team ELLE träna för att nå sina uppsatta mål. Oavsett om det är att springa två kilometer, göra milen under en timme, sätta personbästa på halvmaran – eller bara komma igång och tycka att det är roligt så gäller samma sak: Att hitta sin nivå på träningen, gå ut och göra det – och kanske viktigast av allt: ha roligt!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Tillsammans med en löparcoach ska vi träna för att nå det mål var och en satt upp. Vi ska springa Midnattsloppet tillsammans, ses för att träna löpteknik, ge oss på trappor och kilometer – och bli så bra vi bara kan.

Och vi vill så klart ha med er läsare på detta också – den 15 juni kommer vi att bjuda in Er till en löparträff med oss och adidas. Den äger rum på kvällstid och i Stockholm, mer info kommer senare. Om du vill bli påmind om loppet och få informationen mejlad till dig ett par veckor innan, fyll i ditt namn och din mejladress längst ner.

Annons

Följ vår resa på #adidasrunnersxelle, där lägger alla i ELLEs löpargrupp upp bilder under våren och sommaren. På #whyirunstockholm kan du också dela med dig av dina bilder.

Förra veckan hade vi vår första löparträff, här nedanför kan du se filmen från när vi sprang uppför trappor i en timme. Om vi hade träningsvärk dagen efter? Det kan man säga…

Happy running!

 

Annons