Så fixar du ordning på kontoret – 5 enkla knep

14 aug, 2017 
AvCaroline Holmbom
På kontoret ska det vara ordning och reda. ELLE Decoration guidar dig till hur det blir verklighet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är lättare sagt än gjort, men med enkla medel får du snabbt ordning och reda på ditt skrivbord. Här är våra 5 bästa tips!

 

1. Öppen förvaring

Både snygg och överskådlig är förvarings- tavlan i nät med fack för exempelvis tidningar och post. Med hjälp av klämmor och S-krokar kan tavlan fungera både som nyckelskåp och anslagstavla, 339 kr, Granit.

2. Utnyttja outnyttjade ytor

Att stänga utrymmet under trappan med specialanpassade dörrar är ett effektivt sätt att skapa smart förvaringsplats på en i övrigt svårutnyttjad yta.

Annons

3. Använd takhöjden

Foto: Thit Kleine Line

Om planlösningen tillåter är det härligt att inreda hemmakontoret vid ett fönster. Med öppna hyllplan hela väggen upp till taket ryms mängder av kontorsmaterial, böcker och tidningar.

4. Investera i inredning med förvaring

En minibyrå erbjuder perfekt förvaring för dina småsaker på skrivbordet. Den här stiliga modellen är tillverkad i FSC-märkt papper med flärpar i läderimitation, 179 kr, Lagerhaus.

Annons

5. Satsa på vacker förvaring

Foto: Thit Kleine Line

Förvaringslösningen i sig kan bli till ett konstverk i rummet. Som exempelvis klassiska förvaringstavlan Uten.Silo från Vitra i design av Dorothee Becker.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons