Hemma hos: Rockig romantik i Köpenhamn – 5 tips

04 okt, 2014 
AvKatarina Matsson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hemma-hos-Trine-i-Kopenhamn-©-Anna-Malmberg-39

Ljusa trägolv, musikinstrument som blir en del av inredningen, fotokonst och romantiska stilleben. Fotografen och bloggaren Anna MalmbergNorthern Delight och stylisten Emma Wallmén har hälsat på hemma hos Trine och Torben i Köpenhamn. Under namnet Jørck skapar de musik tillsammans, ett intresse som genomsyrar hela hemmet. Missa inte hela reportaget på Northern Delight!

1. Husguden Patti Smith tillåts ta stor plats i vardagsrummet. En låg hylla sväljer mycket förvaring, samtidigt som väggen blir fri för konstverk.

Annons

Hemma-hos-Trine-i-Kopenhamn-©-Anna-Malmberg-gitarr vagg vardagsrum inspiration

2. Många är nog avundsjuka på gitarrsamlingen ovanför soffan. Att inreda med sitt stora intresse är ett enkelt sätt att göra ett hem personligt.

Hemma-hos-Trine-i-Kopenhamn-©-Anna-Malmberg-kok keramik

3. Blandade lökar på ett fat skapar en härlig höstkänsla. Nu är det snart även dags att flytta in kryddorna från balkongen!

Hemma-hos-Trine-i-Kopenhamn-©-Anna-Malmberg-5-sovrum sang sangbord vas foto

4. En låg säng behöver inte mer än en låda som sängbord – något du enkelt kan snickra själv eller hitta på loppis. Att placera ut favoritbilder på oväntade platser skapar liv och dynamik i inredningen.

Annons
Hemma-hos-Trine-i-Kopenhamn-©-Anna-Malmberg-stilleben parfymflaskor vaser fonster

5. Vackra stilleben kan skapas av i princip vad so mhelst – parfymflaskor, smycken och vackra förpackningar är något de flesta har hemma! Ett annat bra tips är att låta extra vackra klädesplagg få

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons